hej mitt vinterland, nu är jag här!

2009-11-30 @ 23:03:08 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
vemdalen idag var ritkigt lyckat! ska ta det kortfattat:
SNÖSNÖSNÖ. ett vinterland. pudersnö. offpist i en pist. åkning i liftspår. brottningsmatcher. sjukt snygga vurpor, och då menar jag sjukt snygga. suga på skidåkning. skämmas inför två skidklasser haha. vara lite bättre på snowboard än skidklasserna, iaf en del. carro-jävla-line & michelincaroline (?). goa grabbar och en go emma ♥

för att inte tala om åkningen bakom pistmaskinen!
så jävla skön åkning haha. bästa dagen på länge tror jag :) förhoppnings kan vi åka tillbaka över helgen, och förhoppningsvis ända från fredag - söndag! det vore bara för underbart.

men nu är det så att jag somnade 03.00 imorse och sen gick upp 06.00, så sov bara 6 timmar. så är helt slut nu. måste sova!


hejdå östersund, hej vemdalen

2009-11-30 @ 00:57:01 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
jag & brädan (& emma och hennes bräda:D) tar en tripp till vemdalen imorgon. vi flyr till backarna för en dag & laddar om efter helgens bravader. it will be fucking awesome! kommer få träffa fredde igen vilket jag inte gjort sen i somras :D:D:D:D:D och så markus, som jag inte träffat sen... aldrig. hehehe. åh, kommer bli en sjukt nice dag!

så nu är det dags att lägga mig, bussen går 08.18 vilket innebär att jag måste upp 06.00, vilket i sin tur suger fast det gör absolut ingenting eftersom jag ska till VINTERN och inte till skolan haha.

 

 


August burns red - carol of the bells ♥

2009-11-29 @ 16:07:24 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
är den perfekta låten för mitt humör just nu. typ. höhö. nä egentligen är lite mysig julmusik rätt.

Ok, vatten slår aldrig fel. det är seriöst alltid lika gott att gå upp och dricka massvis med vatten när man vaknar någon gång på morgonen dagen efter en fest, för att sen gå och lägga sig igen och somna om. nu är klockan 15.36 och jag har vart vaken i drygt en timme. well done caroline! nu ligger en billys pizza i ugnen & jag har precis öppnat en kall cola. burkcola så klart, godaste! efter jag har ätit ska jag sätta på julmusik och dra igång en adventsstädning, för det behövs verkligen nu när lägenheten ser ut som världens svinstia. eller inte riktigt, men det ligger kläder precis överallt + att jag har lite disk att ta itu med. igen. när jag är färdig, om jag hinner innan 18.00, så ska jag gå till ica och köpa resterande ingredienser till hemgjorda köttbullar som är SÅ GOTT.

så, about last night. Åkte hem till emma och gjorde mig i ordning. Malin skulle också med men hon hade glömt alla sina kort, inklusive busskortet, i en annan väska/jacka vilket hon kom på när vi skulle kliva på bussen så hon tog en senare buss. Hur som helst, vi drog oss vid 18-tiden till ABC-lokalen där det blev julbord, julmusik, julsnapsar och paketutdelning. (jag fick boken spermaharen hahaha). Hade sjuuuukt kul, jag vet inte om jag garvat så mycket någon kväll som igår? efter det gick vi till marité där dom hade 90-tals tema, och det var här kvällen skulle bli ännu roligare, inte sämre! men det blev den ju dock. missförstånd osv. missförstånd + alkohol equals sura miner. tur att det verkade lösa sig mellan två av dom inblandade iaf, vilket var idén från början, innan allt blev ännu värre, för min del.

och by the way, det är snö här nu :) dock dryga 3 cm, men det är snö och vitt på marken i alla fall. och minusgrader. alltså inte blött, grått och svart och svintråkigt ute.



.

2009-11-29 @ 02:43:22 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
klockan är nu 02.42 och jag har haft den sämsta morgonen, kvällen och natten på väldigt länge. jag hoppas verkligen det fixar sig för så här vill jag inte ha det. men är det så det ska vara tänker jag inte vara en del av det.
ska nu lägga mig och läsa eclipse tror jag för det är det enda som kan få mig på bra tankar just nu.

detta gör man när man har brist på saker att göra

2009-11-28 @ 13:29:19 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
Ta fram din mobil, och svara på frågorna! :)

Namn 7 -
Amanda (östersund)
Är han/hon kul? - hon är tokig!
Har du kramat personen i fråga? - naj
Minne av personen? - haha typ.. att hon är så himla söt!


Namn 9 -
Anders
Var träffades ni första gången? - på andra sittningen haha
Är personen viktig för dig? - haha nja..
Sista bokstaven i personens namn? - s


Namn 14 -
Anna (atew)
Flicka eller Pojke? - tjeeej
Älskar du honom/henne? - älskar är väl ta i, men gillar na' gör jag allt
Har du pratat med personen i telefon? - haha ja


Namn 15 - Burton
Hur länge har ni känt varandra? - tja.. ett år typ :)
Har du kysst honom/henne? - nopes
Kan du berätta hemligheter för personen? - vet inte


Namn 16 -
Carina
Är hon/han vacker? - ja-a då!
Känner du honom/henne bra? - rätt så!
Är han/hon upptagen? - nej det är hon inte :)


Namn 20 - Clément
Är ni släkt? - nej haha
Hur är han/hon till sättet? - hm, snäll!
Känner du honom/henne bra? - njä inte än


Namn 22 - David
Har du sänt personen ett sms? - japp!
Är det en tjej? - haha ja, indeed
Går personen i samma skola? - nopes


Namn 25 - Elin
Hur gammal? - 19 :)
Bor? - Bålsta
Hatar du personen? - haha ja, fan va jag hatar elin! ♥


Namn 28 - Erik P
Har du besökt personen? -
jajemän
Är han/hon trevlig
? - ja :)
Vad börjar hans/hennes namn med? - E


Namn 30 - Felix
Har du kramat henne/honom? - nej
Har du sett personen full? - nej :)
Är personen äldre än du? - nej inte det heller hehe

Namn 33 -
Gabriel
Är han/hon vacker? - faktiskt så är han det. (tyvärr hehe)
Minne av personen? - när jag såg bild på honom första gången så dog jag lite...
Har du hennes/hans msn? - jepp


Namn 35 -
jadvi
Står han/hon nära dig? - njäää
Har du kramat personen? - japp!
Har du varit förtjust i honom/henne? - haha nej ^^


Namn 36 -
Jacob
Beskriv med ett ord? - fyllesms haha
Bor personen i huvudsstadsregionen? - jupp!
Har du sett honom/henne i en dröm? - det har jag säkert haha.


Namn 39 - Jen
Första tanke: - snygggg
När träffade du senast personen? - på plaza haha
Varifrån har du fått hans/hennes nummer? - eh, av henne på msn :b

skit.

2009-11-28 @ 09:48:52 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
jag ska nu beklaga mig över hur mycket jag i denna stund hatar att bo på frösön. JAG HATAR ATT BO PÅ PISSFRÖSÖN OCH VILL FLYTTA IN TILL STAN..hm.. NU!!!! bussarna går ju för fan aldrig när man behöver dom som mest! och värst av allt är när man kollar på fel dag på busstidtabellen och tror att det är vardag när det egentligen är lördag! STUDENTLIVET TAR KÅL PÅ MIG. har aldrig koll på dagarna.. inte minst när det är helg och man ska åka buss. ALDRIG! varför kan bussjävlarna inte bara gå samma tider VARJE DAG? åtminstone till lördag....? SKITSKITSKIT! JAG SOM SKULLE GÖRA MIN TENTA IDAG. men nej, tydligen ska jag inte det. ÅH JAG ÄR SÅ ARG. mest på mig själv för allt det här är mitt eget fel och har egentligen inte så mkt med själva frösön att göra egentligen. bajs.

allt går emot mig nu.


jag ger UPP........ nu går jag och fördjupar mig i tredje twilightboken på engelska - eclipse. engelska är fan en del av min vardag numera. är det inte på fyllan är det i kursböckerna/kompendier, och är det inte där är det i twilightboken. nice. kommer bli proffs på engelska sen.

making enemies is good

2009-11-27 @ 16:45:28 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
hej hopp gummi...nej, men hej alla goa & glada läsare!
(kanske sura & du-är-mitt-irritationsobjekt-läsare också)
i morse hade jag en föreläsning kl 10 som jag lovade mig själv att jag skulle gå på. gjorde jag? nej, så klart inte! kom hem 3 i natt, vilket jag visste redan innan jag gick ut att jag skulle göra. trots det sa jag till mig själv hela kvällen att jag skulle orka upp klockan 8 i morse och pallra mig till skolan vid 9.30. men icke sa nicke :)

gårkvällen var hur som helst väldigt trevlig!
(som vanligt? hehe love östersund & mina underbara vänner här). vi gick hem till petra på förfest & sen vidare ut på plaza & dansade hela natten lång tills sista låten spelades & alla lampor tändes. lika kul som alltid när alla får se hur otroligt fresh man är efter en hel kväll på dansgolvet haha. sen gick vi, som vanligt, till subway! Jag köpte med mig en stor subway så jag kunde ha bakismat till idag haha (smart som man är, hrm).

nu sitter jag här, och har gjort sen klockan 1, invirad i min mysiga filt. ska alldeles strax hoppa in i duschen och duscha av mig gårkvällens bravader och ladda om på nytt inför ikväll. ikväll blir det dock inte utgång utan plugg, plugg & åter plugg för det blev det ju inte igår. har ju en härlig re-examination imorgon kl. 0900 . (9 på en lördagmorgon!!!! inte snällt) åker iväg till emma & pluggar med henne för hon har också omtenta. vi ska nog till mats också så han kan hjälpa oss haha, & så får vi se hans nya lägenhet på samma gång :)

jaja, ha en trevlig fredagkväll gott folk! :)

girls ♥♥

repeaterbeater

2009-11-26 @ 17:13:12 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
tja, ska supa och plugga ikväll. nice. tjadå


all we ever wanted is to look good naked

2009-11-26 @ 01:14:19 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0

Slog in årets första julklapp idag, & jag lovar er. fin blev den. bättre kan jag dock hehe, men men. jag tände ljus, satte på julmusik & satte mig och pysslade med julklappen en liten stund. myspysigt var det :) det enda som fattades var väl julbelysning haha, sånt har jag inte råd att köpa! fattig student som jag är.

 

Sen har jag ju vart och storhandlat också. handlade mat för 500kr och fick två fulla papperskassar med mat. great i say! tungt var det också, efter jag burit hem det från bussen så var mina armar spagetti, puh! vältränad? ja, indeed. Shoppade loss lite på rusta också, bl a massa fina inslagspapper och snören! Två julmagneter till kylskåpet också haha, en tomte och två snögubbar som satt ihop. fina! Sen har jag äntligen införskaffat stora sopsäckar så jag kan pula ner min "gamla" madrass i en & äntligen ta ner den i förrådet...

 

Eller vad sa jag innan? knasiga jag. att det enda som fattades var julbelysning? nej det är verkligen inte det enda, det jag saknar mest av allt just nu är snö. den förbannade jävla snön. Som aldrig tycks vilja komma, än mindre ligga kvar på marken när det väl kommer lite. & jag bor i vinterstaden? ja, ironiskt nog. Skidorten Hemsedal i Norge har närmre 1 meter snö, det är så himla orättvist haha. Jag menar, titta på bilden nedanför, vem vill INTE ha så? Jag blir så glad när jag tittar på den. Jag vill ha den där 1 meter snön, jag vill ha dom vita vackra träden, jag vill ha kylan. jag vill ha vinter med andra ord. Jag är trött på vädret vi har här i den s k vinterstaden just nu.

jag.vill.ha.snö.och.minusgrader.nu.

 

 

 


den här jackan vill jag ha på mig i skidbacken i vinter, tack!

2009-11-25 @ 12:28:34 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0

 

Jag är helt såld!


you can do whatever you like

2009-11-24 @ 16:29:15 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
haha, var ju tvungen att gå in på Your Moda's hemsidag och delta i tävlingen där man designar en klänning, haha.
Så nu tycker jag att ni ska ta er den lilla tiden att gå in och rösta här, okej? :D tack ♥


new moon! ♥

2009-11-22 @ 21:01:31 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 2

i fredags var jag ju på premiären av new moon! klart man hade höga förväntningar när man väntat så himla länge på den! & klart att filmen var sjukt bra också! Åh som jag rös när bella såg varulvarna första gången! (bioljudet hjälpte nog till på traven haha) Däremot... har jag bytt sida! för tillfället i alla fall. Här är det inte vampyrerna som gäller utan nu är det jacob! dessutom måste jag medge att robert inte var lika snygg i den här filmen som i den förra, trots att hans leende är to die for haha. & så måste jag erkänna att, förutom hela filmen, edward inte var den som man mest "längtade" efter att se, utan jake of course hehe. 

Nåja, vems sida står ni på? Vampyrernas eller varulvarnas? ;)

Man, i'm just living my life. there's nothing crazy about me!

2009-11-22 @ 13:47:08 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 3
haha ojojoj vilken kväll!
För det första: skitkul att folk kom hem till mig på för-förfest haha. trevligt trevligt!
För det andra: väldigt trevligt nere i lokalen också :D
För det tredje: skitkul på plaza! verkligen! Det jag minns......
För det fjärde: MINDRE roligt att jag la 300kr på taxi igår däremot...
För det femte: sög att jag glömde plånboken hemma. (därav mkt taxiåkande)
För det sista: CP att jag fick en sjuk jävla nikokick HAHA

herregud..... det var skitkul samtidigt som det var..jobbigt... haha.. jag som redan var rätt så wasted då & att bli ännu yrare på det... inte bra hahah. A jag ska nog inte nämna vad jag förfestade på igår, men man tager vad man haver! haha.
Hm blev rätt förvånad också att jag kom in på plaza myself eftersom jag bara är 19 & det var 23 där igår haha. Eller Anne hjälpte mig väl på traven haha. "vi är ute hela klassen blablabla & hon är ju bara 19 men jag tar hand om henne" hahahah. & nej jag har inga minnesluckor! vad jag vet haha...

sen lyckades jag fixa fast pris på taxi igår två ggr. det var faktiskt himla bra av mig! + att jag fick en taxichaffis nummer så jag kunde ringa henne så jag verkligen skulle få fast pris nästa gång också haha! awesome.... eller?

kvällen slutade med nudlar, udda sms till emma (haha) & en jättefin status på fb... :


i found a flame in the burnt out ashes

2009-11-18 @ 21:15:33 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 2

ååh fick veta idag att vi får en hemtenta istället för en vanlig tenta! jag menar, hur skönt? eller? verkar bara vara jag och Emma som tycker att det känns skönare. Förmodligen för att vi inte vet bättre än. Men eftersom jag är så dålig på att plugga känns det jättebra med en hemtenta då man får diskutera med vänner & söka reda på information osv. haha. känns som man för en gångs skull kanske verkligen kan vara säker på att man får ett E. Har ju dock inte sett tentan än, kan ju vara så att den är hur svår som helst. Men det känns inte så.. HMm we'll see.

 

PÅ FREDAG SKA JAG PÅ BIO & SE NEW MOON!!!! i övermorgon. ÖVERMORGON! :D inte alls långt kvar. åååhhh jag kommer dö pga jacob. han är så snygggggg i den här filmen. åååh. *drool*


anonyma är inte så anonyma som dom tror ^^

2009-11-18 @ 09:02:52 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
ganska trevligt att folk från bålsta skriver anonyma kommentarer till mig :)

blow him back into my arms

2009-11-16 @ 23:42:58 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 3


min nya favoritlåt atm är en av moneybrothers låtar
& den heter precis som min rubrik till detta inlägg.
den är supermysig! Hörde den i en freeride-film
& fastnade redan när dom första tonerna nådde mina öron!
så jag rekomenderar er att lyssna.

Har vart dålig på att blogga igen, ja. Men jag har verkligen inget intressant att skriva!
vad vill ni läsa om liksom? Fast egentligen handlar inte den här bloggen om vad ni vill läsa. Den här bloggen är till för mig själv, så jag kan skriva av mig & dela med mig av sakerna som händer i mitt liv & framför allt nu i mitt nya liv här i östersund!

Jag har hur som helst tagit upp mitt wii till ösd nu, har saknat att kunna spela tv-spel haha. Jag är en sådan där som älskar tvspel! Fast jag skulle vilja ha nintendo 64 faktiskt. Men i alla fall, gutiar hero är mitt hjärta haha. Men gud så dålig jag blivit, tycker jag var skitbra men så kollar man på high score & så ligger jag långt efter mig själv! Men har ju bara lirat någon enstaka gång på ett år så, can't blame myself! Ok, nu låter jag som värsta tvspels-nörden hehe. Eller gh-nörd iaf. hm. Men det är ju så roligt hehe :D Om inte annat är det grymt tidsfördriv!

Nu är det however dags att hoppa i säng (23.41!!!!!!). Ska läsa sammanfattningarna till kursboken (som jag inte har) som min fadder Lisa har vart så snäll & delat med sig av!
Natti natti!

hade kul med webcamen på mamis dator (y)

2009-11-14 @ 01:50:24 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0

jaa, har man inte så mkt annat för sig & råkar sitta vid en dator som råkar ha en webcam...
så är nog risken stor att man hamnar framför den hehehe

 







man är ju verkligen groteskt ful hahaha

hej & hå.

2009-11-13 @ 00:08:24 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
Jag vet inte hur många gånger jag har suttit och beklagat mig idag över att jag är här nere och inte i östersund haha. ikväll är det ju den underbara sopptorsdagen och dessutom med ROCKTEMA. Det är ju självklart, bara för att jag inte är där haha. Har smsat lite med mina vänner där uppe och dom verkar ha sjukt kul haha, lite för kul. jag menar, får man inte vara kvar på oscars har man nog haft lite fööööör roligt haha. åh, jag saknar redan östersund och jag har bara vart hemma en dag.
Men jag har det bra här också, idag har jag träffat Elin & det var jättekul, har inte träffat henne på säkert 3 månader! & så fick jag se deras lägenhet som var jättefin, blev lite avis faktiskt haha! Imorgon ska jag in till stan och äta lunch med papi tydligen, det blir nog trevligt :) Senare ska jag nog träffa Ceder och utmana honom på 500 haha. Ska vinna sååå stort hehe.
På lördag ska jag BOWLA, hihi det ska bli så kul :D jag älskar att bowla trots att jag suger haha, sist jag bowlade var ju i östersund. fick iofs två strikes då hehe. Det var kul i början tills emma fick typ 6 stycken haha.

Aja, nu är det väl dags att sova eller nåt. Spela lite guitar hero kanske. Det ska btw med upp till östersund hihi. ska ta med wii upp, underbart haha.


snowboard skulle vara nice

2009-11-12 @ 00:49:20 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0


planering för imorgon

2009-11-11 @ 00:32:17 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
- upp 08.00, fixa sig för skolan
- åka till skolan 09.33
- hem från skolan 12.00
- städa
- diska
- packa
- lägga in mer musik på mobilen
- lämna över julia & hennes stuff till malin
- ta bussen till stationen 16.03

awesome

It may be winter outside

2009-11-10 @ 18:42:55 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
wawawawa det är typ 8 minusgrader & superfint ute! det har snöat litegrann så det är vitt på marken & träden är vita pga frosten. jag blir helt till mig haha, jag älskar när träden är vita & det är snö, det hade gärna fått vara mer men ändå! & så sitter jag & lyssnar på julmusik just nu haha (jag tjyvar lite), men jag blev så julsugen när jag & malin gick till ica! Man blir så glad när det gråa, blöta, tråkiga försvinner & ersätts av snö & frost &...glitter? haha, när vi gick hem från ica glittrade det i luften, typ som att det småsnöade fast det inte gjorde det :D
Haha vi pantade också, både jag & malin. Jag kom med en stor papperskasse överfylld av colaflaskor, medans malin hade en liten systemkasse som var långt ifrån full HAHA. Lite komiskt ändå.

Jag har inte druckit cola på två dagar så idag ska jag unna mig lite, nomnom. Sen ska jag stoppa in en pizza i ugnen till middag, orkar inte laga mat ikväll. Har lust att baka bröd dock, men det är ju kanske onödigt eftersom jag åker hem till bålsta imorgon! Det känns så overkligt på något vis, att jag ska till bålsta haha.
JAG KOMMER DÖ PÅ TÅGET! 5 timmar utan att ha nåt att göra! (har ingen bärbar dator vetni). Tur att jag har mobilen & musiken, ska nog lägga in lite julmusik haha.


HEJSAN


kent uppträdde på fotbollsgalan, men...

2009-11-09 @ 21:47:54 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
dom spelade med playback? det var ju en liten besvikelse faktiskt. dom kunde spela på riktigt hos skavlan men inte på något så stort som fotbollsgalan? haha... Dom är ju så sjukt bra live så jag förstår inte varför dom körde playback :(

min mamma ringde när dom spelade haha, jag svarade "det är inte läge att ringa nu mamma!" fast hon skulle bara ringa & säga att jag skulle titta på 4an eftersom Kent spelade hihi, gullig mamma man har som tänker på en sådär! :)


OHO

2009-11-08 @ 16:18:57 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
jag är så himla nöjd just nu! jag hittade en biljett hem till östersund för 203kr, jag menar, HUR BRA?
eftersom nästan ALLA biljetter efter jul kostar minst 500 så är det här skitbilligt ju hihi. Till bålsta kommer jag ju för 95kr bara, & det är ju superbra! Men jag kommer vara i bålsta från 16e december till 7e januari... vad ska jag göra där nere så länge? fattar inte hehe.. ;o fast ingen lär ju vara här uppe heller & jag MÅSTE till tandläkaren 7e januari också eftersom jag missade tiden som jag tydligen hade 26e oktober... jaja.

AWESOME

david guetta - gettin' over (feat. chris willis)

2009-11-08 @ 15:31:46 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
tjena gubbar! har precis kommit upp från tvättstugan igen & sitter & lyssnar på låten i rubriken hehe. men jag är liiiite frustrerad eftersom inget fungerar i tvättstugan. det finns två blå tvätt maskiner, ett blått torkskåp & en blå torktumlare & så finns samma saker fast i gult, så två st kan tvätta samtidigt. en tvättmaskin & ett torkskåp är trasigt OCH DET ÄR JU SÅ KLART DET SOM JAG HAR VALT! haha :( så tyyyyyyypiskt. Men det är ju tur att jag är den enda som bokat tvättstugan från 14 - 18 så jag kan byta. däremot är det någon snubbe på nedersta våningen som har snott en tvättmaskin utan att boka så...hoppas han inte snodde det fungerande torkskåpet också, hm.

igår hade jag, Malin & Emma tacokväll, det var MOMSIGT. som bara den. man äter ju inte tacos speciellt ofta eftersom man bor själv nu för tiden. känns dumt att laga tacos till sig själv haha.
Vi märkte också att Sportstech hade bokat lokalen längst ner i mitt hus & hade någon slags fest. Kul verkade det, dom var utklädda haha. Superhjältar eller något? haha. Jag & Emma funderade på att våldgästa men så blev det inte.
Efter ett tag kom Tina, Carina & Petra ner & så sjöng vi singstar & lyssnade på partymusik & störde min granne till 1 på natten. Men snälla någon, det var ju lördag. hihi. Eller jag vet inte om hon/ han blev störd, personen i fråga sa inget men det var ju inte låg musik med lite bas haha.
Hur kul äre? Jag har iiiiiingen som helst aning om vilka grannar jag har, haha? Det är väl nackdelen med att bo med eget kök. Bor man i korridor så vet man ju vilka alla är :)

what if i say i'm not like the others?

2009-11-06 @ 22:01:51 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
hej & hå! jag hade en trevlig kväll igår med tjejorna!
kändes lite småsurt att jag inte hade pengar till att köpa säsongskortet igår bara. men samtidigt så känner jag att jag ska se hur mycket jag kommer åka i vinter & räkna på om det är värt ett säsongskort till nästa år. det är ju lite smart ändå!
however, vi var hemma hos carina & förfestade lite innan vi drog till soppan på oscars för att sen dra till plaza! det var sjukt mysigt ute igår med all snö :D (som tyvärr har regnat bort idag) malin gick i pumps så hon halkade & ramlade 3 gånger hahaha! så idag har hon härliga blåmärken...
& så hamnade vi på efterfest såklart! varje gång vi går ut så säger vi "ingen efterfest ikväll..." men sjääälvklart blir det ju så ändå haha & så sover man bort hela dagen dan efter. eller det är bara jag & emma haha. malin vaknar alltid alldeles för tidigt :D

på väg till oscar, emma jag & carina

på oscars :) josefine, emma, maria & carina :)

egentligen är det här ingen bild jag borde lägga ut HAHA
här är vi på väg till plaza från oscars, inte helt nyktra...

2009-11-05 15:51 ♥

2009-11-05 @ 15:52:29 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 3
1. 18:29-4
2. Taxmannen
3. Krossa allt
4. Hjärtan
5. Sjukhus
6. Vals för satan
7. Idioter
8. Svartja linjer
9. Ensamheten
10. Töntarna
11. Det finns inga ord

detta är låttitlarna på ett helt underbart album som jag precis har kommit över! kan ni gissa vilket?? :D det är nog inte så svårt att gissa, hihi. jag är överlycklig! Första låten var lite wtf men, åååhh, GUD SÅ BRA DET HÄR ÄR!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


heeeej mitt vinterlaaand

2009-11-05 @ 11:08:39 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
åh, det är massa snö ute! okej nu kanske jag överdrev en aning.
inte massa men snö är det & det ligger kvar på marken hihi. & minusgrader är det också. är vintern äntligen här? MYSIGT. heeeelt underbart.
nej, snön kommer förmodligen hinna töa bort en eller två ggr till innan den lägger sig här. tror jag iaf! men ändå. åh. jag blev så glad när jag tittade ut i morse när jag vaknade :D

jag somnade 11 igårkväll. det var riktigt skönt faktiskt! jag somnade nog innan 11 till & med för jag somnade ifrån fråga olle dokumentären haha. jag var helt slut efter att ha gått upp klockan 6 på morgonen & bara ha sovit 4 timmar, & sen en tenta på det. jaja... nu mår jag bra i alla fall :) & nu ska jag duscha & sen ta en tripp ner till stan för att införskaffa strumpbyxor typ hehe

vinter i östersund



my head is giving me a hard time

2009-11-04 @ 19:49:54 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0

har haft huvudvärk sen jag kom hem från skolan idag!
& mina ipren är slut & det är inte alls okej. så har bara alvedon hemma
men det hjälper inte så värst bra.
jag har inte druckit någon cola idag, kan det bero på det? jag vill inte tro det haha. jag vill mer tro på att det beror på trötthet. gick ju trots allt upp med tuppen idag, klockan 6 med andra ord. sov bara 4 timmar i natt. så vi säger att det är trötthet som spökar. sov "middag" från 12 till 14 men trots det så är jag svinigt trött & har vart sen jag vaknade. känner mig helt sjuk? haha. men sjuk tänker jag inte bli. det går inte.

jag har i allafall vart duktig & städat hela lägenheten idag haha. det behövdes.
det var så himla skitigt! jag hatar när det är skitigt, men ibland orkar man bara inte ta itu med sakerna på en gång. jag måste boka tvättid också, min tvättkorg är överfull. puh.

nu ska jag diska undan middagen, sen är det dags för bonde söker fru haha.
ska koppla av i soffan lite. SKÖNT. älskar min soffa haha

hey gorgeous!


tenta nummer 2: check!

2009-11-04 @ 14:58:33 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
äntligen är andra tentan avklarad. det jag kan säga är att den gick bättre än förra tentan! den här gången skrev jag en hel del, iaf om man jämför mot förra gången. däremot svarade jag inte på alla frågor så jag är inte säker på om jag uppnår ett G den här gången heller. förmodligen inte. eller E menar jag ju såklart, förlåt mig. är inte riktigt van med den nya betygsskalan hehe.

nåja över till något bättre:
JAG HAR BILJETTER TILL NEW MOON! :)
det känns bra! riktigt bra, hehe. nu är det ju "bara" 16 dagar kvar tills det är dags att se den. jag hade däremot fel igår när jag skrev att vi här uppe inte kunde gå på en förhandsvisning. klart att biostaden också har en förhandsvisning. fast verkar inte som om jag ska gå på den hehe, nu har jag ju biljetter till själva filmen i alla fall!

& sen har jag nu 4 lediga dagar så här efter tentatider. SKÖNT.
imorgon är det snömässa på plaza, vet inte riktigt vad det innebär.
vet dock att man kan köpa säsongskort till reducerat pris till massa orter.
som Åre, Vemdalen, Duved, Björnen, Björnrike & Klövsjö.
så det är ju en hel del ställen man får åka på med detta säsongskort.
jag ska dock inte köpa det, har verkligen inga pengar till det just nu.
dessutom tror jag inte att vi kommer åka speciellt mkt innan jul så
det är lite hugget som stucket hur man gör.

NU SKA JAG ÄTA UPP MINA NUDLAR & KOLLA PÅ BLOOPERS FRÅN PIRATES OF THE CARIBBEAN! hihi ska för övrigt sno med mig den trilogin upp hit när jag hälsar på i bålsta. pusssssss på det

har verkligen ingen lust med tenta imorgon

2009-11-03 @ 23:59:59 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
när ska man lära sig att börja plugga i tid? jag tänker nu tvinga mig in i en studiegrupp där en del av mina vänner ingår, som pluggar i princip jämt! & det är precis vad jag behöver, för jag är skitdålig på att plugga själv. usch ja.

nu är det bara 2 minuter kvar till klockan är 00.00
ska hålla utkik på biostadens hemsida hehe :)

hade vart grymt att ha biljetter till visningen som är den 19e
då dom visar både första & andra filmen. ja. grymt som sagt.
men nu har vi inte SF-bio här uppe, utan biostaden...

nu är klockan 00.00!

inatt släpps biljetterna till new moon!

2009-11-03 @ 19:19:37 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 3
& jag ska givetvis sitta beredd vid datorn & boka biljetter!
om dom nu släpps här? jag är inte helt säker haha. återstår att se iaf.

jag måste sluta med mitt eviga coladrickande...haha, det är sjukt.
jag ska dessutom byta ut den annars oersättliga colan till fanta.
inte vilken fanta som helst utan fanta lemon som malin dricker jämt haha. hon introducerade mig till denna goda dricka! hihi.

men jag har tänkt på det ibland när jag dricker cola. det är inte så gott?
jag dricker det bara för att! kort sagt, jag är beroende.
detta beroende måste försvinna!
sooo let's get started!
& appropå det så måste jag verkligen öva på min engelska HAHA





ibland är jag bara så himla snygg? :)


lyssna i alla fall på första låten hehe

2009-11-03 @ 16:23:01 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
jean michel jarre- téo and téa (benny benassi remix radio edit)
jean michel jarre - oxygène (part IV)

åhh, är nervös inför imorgon.
har vart i skolan sen 11 idag & pluggat (nu är klockan halv 5).
en del saker har vart givande, iaf i början.
men efter lunchen där så var det lite sisådär.
så därför måste jag strax sätta mig ner & fortsätta med pluggeriet.
kände bara för att sätta mig här en stund & koppla bort pluggtankarna för ett litet tag.
& så måste jag städa, för det ser förjävligt ut. har inte tagit itu med alla kläder som ligger här & var än haha. & så måste jag diska igen, ofc.
ikväll ska jag äta såndär kyckling med sweetchilisås & skruvpasta. SÅ HIMLA GOTT.

ja, & så har jag fastnat för dom där två låtarna. inget som jag alls brukar lyssna på, men dom fastnade. hm

dagens kluring!

2009-11-02 @ 23:05:30 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0

nu ska ni få något klurigt att klura på, nämligen: kan man skapa ett behov?
tänk mobiltelefoner. vi är helt klart beroende av mobiler idag, däremed är det även ett behov. så, har man skapat ett behov genom att uppfinna mobiltelefoner? ELLER. ja, eller har man bara skapat en teknisk lösning på ett behov som redan fanns men som man inte riktigt visste om? klura på det ni!

 

 

 

 


La cocaina is not good for you

2009-11-02 @ 19:45:02 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1

mmmm jag måste säga att potatis är himla gott! jag äter väldigt sällan potatis märker jag. kanske därför jag tycker det är så gott! potatis som man kokar själv alltså. kommer ihåg potatisen i gymnasiet... rena katastrofen! jag förstår inte hur man kan misslyckas så hårt varenda gång med potatis. den hade alltid en trevlig, nästan plastliknande, hinna & var alltid rå i mitten. hinnan kommer väl förmodligen till när dom lägger den i sånt där värmeskåp eftersom dom alltid kokar potatisen långt innan det är lunch... blä iaf. tur att man slipper den nu :D
har ätit fiskpinnar & potatis till middag. jag fick en potatis över, funderar på om jag ska choppa upp den & lägga den i ugnen så den blir ännu godare haha. nomnom!

måste påpeka att min kyl var jäkligt full efter det att jag var & "storhandlade" i onsdags. jag menar den är ju ändå rätt full för att vara en fattig students? eller? haha.

och såhär fresh är min spis efter jag har lagat köttfärssås!

och så här mycket disk diskade jag på en & samma gång.

 


tentaplugg - konsumentbeteende

2009-11-02 @ 16:20:41 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
detta innebär att jag har laddat upp med vindruvor, som är så himla gott! köpte massa kärnfria när jag var & handlade på willys i onsdags! nu har jag suttit & skrivit ner en del tentafrågor som det är meningen att jag ska svara på lite senare, måste bara läsa lite först. sen ska jag skriva ner ytterligare några tentafrågor som också ska svaras på. imorgon ska jag möta upp carina, emma & malin för tentaplugg i skolan (tror jag iaf?) det blir nice! på onsdag smäller det! på torsdag smäller det väl förmodligen ännu mer (fast på ett annat sätt) då det, som allitd, är sopptorsdag. men denna torsdag firas även att en andra tenta är avklarad! tjohej!

så, någon här som vet vad intrisic & extrinsic motivators innebär? nä inte jag heller, men det ska vi ta reda på nu!
jag återkommer senare. ciao!

gjorde om lite

2009-11-02 @ 01:26:57 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
vet inte om jag är nöjd eller ej. men det får vara så här ett tag.
härmade en viss stephany franky lite i brist på idéer, men men!

we were fated to pretend

2009-11-01 @ 23:21:00 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1


funderar på att flytta min blogg till webblogg.se eftersom att blogg.se verkar ha stora problem lite för ofta nu för tiden. bajskorv!

har äntligen tagit itu med diskberget som jag hade haha. nu är det bara kläderna kvar som ligger utspridda lite över allt i lägenheten haha.
ska ta & lägga upp lite bilder ifrån gårdagen någon gång också. väntar bara på några bilder som ska skickas till mig hehe. dom är sååå fiiinaaaa...NOT :D


http://open.spotify.com/track/2WAO1qTCK2SUef8c3GiXeF

2009-11-01 @ 15:31:04 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
godmorgon allihopa! (ja, det är godmorgon för mig trots att klockan är 15.10)
har ni haft en trevlig halloween? det har i alla fall jag haft!
började kvällen igår med att åka hem till carina & göra oss i ordning.
jag hade verkligen second thoughts om min outfit hela dagen & kvällen igår, carina
erbjöd mig till & med att låna hennes pumpadräkt som hon hade haft året innan haha.
jag hade dock sett ÄNNU yngre ut i den än vad jag gjorde i min tönt-outfit. som inte
var så värst snygg. kände mig otroligt ful hahah, men man måste ju bjuda på sig själv ibland! :)
efter carina gick vi hem till petra som stod för förfesten. hon hade pyntat hela sin lägenhet haha. det var kul! hon hade ordnat med charader & andra roliga saker. jag som inte ens var med från början kom faktiskt tvåa, haha! När vi tyckte att vi hade förfestat klart drog vi oss mot o'learys där studentyra hade ordnat med halloweenfest! Jag & emma tyckte att vi hade förfestat klart innan halv 11, men det tyckte inte dom andra så vi blev kvar hos petra till 11 & kom till o'learys vid kvart över 11 ungefär. Det var sjuuuukt lång kö, men kön inne till garderoben var värre än den in till själva ollebolle bara för att folk inne trängde sig HELA tiden & dom i garderoben sög. slutade med att vi inte var inne förrän klockan var 00.45. VI KÖADE SJUKT LÄNGE! det förstörde hela partymoodet plus att man hann ju bli nykter medans man stod i den där kön. & här uppe stänger uteställena klockan 2 dessutom så vi han bara vara där i en knapp timme. så det sög ju faktiskt. men innan o'learys hade jag himla trevligt i allafall! :)
Eftersom vi tyckte att vi hade fått festa alldeles för lite så skulle vi dra ihop en efterfest hemma hos emma, men det blev inte hos emma för ludde sa att det var på frösön det hände så vi åkte ju självklart dit. OJ VILKEN EFFTERFEST. hahah alltså hela kvällen från det att vi drog till o'learys var rätt misslyckad haha.
trots en lam "efterfest" somnade jag inte förrän ca halv 8 imorse. bra jobbat...

Jag, Emma & Malin har kommit fram till att torsdagar är roligast. med soppan & sen plaza!

juste, jag har klippt av min lugg också. klart jag ångrade mig direkt efter :) men det är bara för att den är ful just nu, det blir snyggare sen...

RSS 2.0