Och hundratusen ögon stirrar på oss, ingen ser.

2010-06-29 @ 23:49:34 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
Känner att jag borde uppdatera här, men har liksom ingen direkt ork just nu, hehe. Men det kommer snart.
Däremot har jag lyssnat in mig på Kents nya album En plats i solen. Har ett par tre stycken favoriter; Skisser för sommaren, Respekt Ärlighet Kärlek och Varje gång du möter min blick.

Snart är det fredag och fredag innebär hemfärd till Bålsta igen, which is awesome! Är som sagt lite småtrött på Östersund just nu. Förmodligen för att jag inte har så mycket att göra när alla är borta. Men snart kommer i alla fall Anne upp och kort efter det kommer Petra, partybrudarna! Som jag har saknat och saknar alla galna brudar!

Anyways, tar ju ut tandställningen på måndag. ÅH VA SKÖNT!!!! Får även kanske finbesök ifrån skåne till helgen. fint de!

Midsommarafton i Högsjön.

Är i sommarstugan!

2010-06-25 @ 21:20:25 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Har egentligen inte tillgång till internet så det blir dålig uppdatering här!
Har dock otroligt härligt väder och underbart badvänligt vatten, dvs 24 grader i vattnet!
Åker hem på söndag, då blir det fler bilder här i bloggen efter helgen och lite så :)

Freeeeeeeeridah!

2010-06-22 @ 13:29:47 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
WÖWÖWÖÖWÖW!
jag ska freerida hem imorgon! Hur awesome är inte det då? Det innebär med andra ord att jag får köra bil hem, gratis! tack vare hertz freerider. Det är så SKÖNT! En gratis hemresa + att jag får köra bil vilket är wonderful! 60 mil dock... bilen ska även lämnas på Vasagatan i sthlm, hittar inte dit. HAHA. Anyways, det går nog bra. Får typ plocka upp mami på vägen.

Nu ska jag dra och jobba, sista jobbdagen den här veckan! Sen hem till mamiiiii. Pappa och alex befinner sig just nu i Canada på hockeycup, har säkert nämt det förut. Tråkigt, men urkul för dom! Hoppas det går bra för alex :)

Jobb nu, HEJSVEJS!

I look up too the sky, and now the world is mine.

2010-06-22 @ 02:16:41 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
Dålig uppdatering var det här, hej!
(men det kommer mera!)
And i'm gorgeous. eller hur var det nu?

ok, nu får det räcka med egopics!

The money is fallin from the sky-y-y-y-y

2010-06-18 @ 21:38:07 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
Det kassa vädret envisas med att stanna kvar i Östersund. Idag har det öst ner. Rent monsunregn har det varit. & storm på det! Värdelöst. Totalt jävla värdelöst. Såna här dagar är man glad för att man inte har jobb som trädgårdsmästare, byggarbetare eller likande! Såna här dagar klagar jag inte på att jag jobbar inomhus. Kanske borde jag inte bry mig om det är fint väder eller ej, eftersom jag för det mesta jobbar ändå. Kanske borde jag fyllas av skadeglädje gentemot de som faktiskt är lediga och får dras med detta tokdåliga väder!

Ikväll är det fredag och jag har hemmasittarkväll. Inte för att jag inte har något att göra för hade jag inte jobbat imorgon så hade jag definitivt vart ute ikväll. För en gångs skull vill Jennifer ut, och då kan inte jag. Haha. Ni kanske tänker, so what om jag jobbar imorgon? Men det gör då INTE jag. För vet ni när jag ska gå upp? Jo, alarmet är ställt på 04.30... HALV 5! Jag börjar halv 7. Det ska tydligen komma en massamassa varor imorgon och det är bara jag och Denice som jobbar imorgon bitti, så det skulle tydligen bli stressigt.

Men nu är klockan h21.35 & jag ska förbereda mig för att hoppa i säng om dryga halvtimmen.
Först ska dock lite Robort Unicorn Attack bli avklarat! (Världens gulligaste spel hahaha).

Säger ni EN eller ETT choklad?

2010-06-17 @ 17:10:54 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
Tydligen så måste skåningarna (i alla fall de flesta) fått för sig att man säger ett choklad och även mitt choklad.
Vad är det för påhitt? För visst är det väl grammatiskt rätt att säga en choklad och min choklad? Vad säger ni?
Hade denna diskussionen inatt över skype med två stockholmare och en skåning. Denna skåning, Simon, vägrar ge med sig haha. Jag har inte garvat så mycket på rätt länge, helt klart! Men han är inte ensam, även min lilla skåning Emma vägrar ge med sig på den här punkten så haha. Däremot tyckte båda grabbarna från stockholmstrakten, Kevin och Mikael, att man inte kunde säga en choklad heller, så vad är egentligen rätt?


Växtvärk? Naj

2010-06-16 @ 20:12:13 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 2
Har lyckats köpa en ny skjorta. Undra hur många jag har nu. Är ett x antal i alla fall haha. Och jag har ont i benet, sen igår. Eller igår hade jag ont i båda benen, typ växtvärk! Fast jag är ju för tusan 20 år och har växt klart sen länge sen. Så det är väl något annat. Idag har jag bara ont i ett ben, är det benhinneinflammation eller? Skulle kunna vara eftersom jag jämt går i helt platta skor... Inte så roligt i alla fall...

Om jag hade lite kärlek så var den till dig.

2010-06-15 @ 23:31:46 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
ska köra en ny bloggtrend. CRAVINGS!!! efter chailatte från wayne's coffee.
eller hur säger man? hur som helst låter det stört töntigt haha. jaja!
Ni fattar kanske att jag är sjukligt sugen på chailatte från wayne's.
Varför finns det inte här? Må vara det enda östersund saknar?
Startsidan på blogg.se hjälper inte mitt sug över huvud taget!

Har ingen bra rubrik...

2010-06-14 @ 23:35:58 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Har av någon anledning kollat på denna ett antal gånger idag. Den är sjukt sorglig och jag vet inte varför jag kollat på den mer än en, två, tre gånger! En fotbollsspelare, Miklos Fehér, får en hjärtattack mitt under en match. Det hemskaste är att han ser så glad ut sekunderna innan han bara faller ihop...Usch.

I'm craving constantly

2010-06-13 @ 22:52:28 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
Jag tror jag aldrig har saknat att träna så mycket som idag! Jag kom verkligen på hur mycket jag saknar spinningpassen, dansen, coren och ja... Jag hade ju ett sjukt bra gymkort också som jag kunde använda på vilket sats-gym som helst i Sverige. Tror ni dom har Sats i Östersund? NEJ! Får ångest när jag tänker på vilket kap till gymkort jag har fått ge upp, haha. Men till hösten ska gymkort skaffas och det ska börja tränas igen. Jag längtar! Jag hoppas verkligen att ett extrajobb blir av på tal om det så jag har råd...

Sommarlista, tagen ifrån sweetkaylee.blogg.se

2010-06-13 @ 18:57:02 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 2
1. Ditt favoritställe på sommaren?
- Här måste jag nog medge att stockholms skärgård är mitt favoritställe på sommaren. Allra helst vistas jag på Lökholmen/Sandhamn eller på en ö som har klippor like this.

2. Hur spenderar du helst den perfekta sommardagen?
- Åh, jag vet inte. Det beror helt och hållet på vilket humör jag är på! Det kan vara allt från att spendera en underbar solig dag på en festival, bland festivalyran och alla härliga festivalmänniskor och höra på härlig musik till att ligga på en klippa i skärgården, sola och bada, grilla i solnedgången osv...Men det kan också vara bortom den svenska sommaren, i Collioure, Frankrike. Där man börjar dagen med en långpromenad tidigt på morgonen, upp bland vinodlingarna ovanför byn för att när man sen kommer tillbaka ta ett dopp i havet, hem och äta frukost för att sen spendera dagen på stranden, sen hem och göra sig i ordning för att avsluta dagen med middag på någon av resurangerna längs stranden. Underbart!

3. Vad lägger du hellst på grillen?
- En fet rödvinsmarinerad oxfilé-bit, eller kyckling marinerat i en sweet pinaple glaze från santa maria. NOMNOM. Att grilla lök är även det supergott!

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
- Well, jag har ju varken semester eller sommarlov eftersom jag jobbar hela sommaren :)

5. Dina bästa sommarfärger?
- Älskar vitt på sommaren. Även marint. Äh, jag älskar alla färger.

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
-
Något som är så typiskt svenskt på sommaren är det ständiga klagandet på vädret. Regnar det så klagar man på att det aaaaldrig är sol. Är det äntligen fint väder är det för varmt och så vidare. När blir vi nöjda? Sill och potatis och blomsterkransar på midsommar får jag inte glömma heller.

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
- Wow, jag har otroligt många bra sommarminnen.. från skåne, från grekland, från stockholms skärgård, från spanien. Jag kan nog inte välja..

8. Havet, sjön eller poolen?
- Det glittrande klara saltvattnet, tack.

9. Vad väljer du i glassbaren?
-
Jag är ju inte den som spontant går och köper glass, det är ingen favorit hos mig. Men när jag väl äter glass så blir det en Sandwich eller annanasglassen från solero!

10. Vart går din drömsemester?
- Antar att jag borde säga Karibien eller något sådant exotiskt. Och visst vill jag otroligt gärna dit, men eftersom jag faktiskt redan har varit där så ligger inte Karibien högst upp på listan just nu. Min drömsemester just nu går till någon av de grekiska öarna. Jag har i och för sig redan varit även här, på Kreta, men jag skulle vilja ta mig till exempelvis Korfu! Även att båtluffa bland greklands alla öar skulle vara otroligt awesome.  Grekland:
Bilderna är lånade ifrån fritidsresor's hemsida.

Alt for længe har jeg været natteravn.

2010-06-12 @ 22:45:28 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Lördag. Har inte så mycket att göra. Gjorde om min blogg i tristessen. Så här såg jag ut idag. Helt svart, vilket är otroligt ovanligt. Gillar ju färger. Har i princip nästan aldrig endast svart på mig. Men idag så. Nu ska jag fortsätta min kväll med att småkika på Den Utvalde som går på kanal 5 och testa vilket parti jag ligger närmast på valkompassen.

Och jag, jag står maktlös inför kärleken igen.

2010-06-12 @ 00:38:02 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
Det här är mina ruskitofflor. Dom är faktiskt från inget mindre land än ryssland! Jag må vara den enda i Sverige som har sådana här! Lite status eller? Lätt. Dessa fina tofflor fick jag i födelsedagspresent av Malin och Emma! På valborg fick jag dom, 3 månader efter min födelsedag hahaha! Anyways, jag ska bara påpeka det att jag faktiskt använder dom!!! Och Malin, jag var och hämtade dina blommor idag, dom lever än! Jag tog inte med orkidén dock, men jag vattnade den innan jag lämnade den bakom lås och bom i din lägenhet!

P.S Jag lånade din toa också. D.S

The Pianist.

2010-06-11 @ 22:26:42 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Det är fredagkväll och jag sitter hemma. Det är då en ovanlig syn hehe. Men jag är trött och har det väldigt skönt här i min soffa framför tvn. På kanal 8 går filmen The Pianist. Såg den för första gången i gymnasiet. Den handlar om en polsk begåvad pianist vid namn Wladyslaw Szpilman (Adrien Brody) som bor i Warzawa under den tiden nazisterna intar polen. Då han är jude så tvingas han på nära håll uppleva alla hemskheter nazisterna utsätter judarna för, b.la förflytta alla 360 000 judar till ett litet slumkvarter som avskärmas med murar och grindar, eller kastar en gammal man i rullstol över en balkong eftersom han inte kan ställa sig upp på soldaternas order. När hans familj skickas till ett arbetsläger så blir han dragen ur ledet av en SS-soldat och får på så vis chansen att fly. Man får i filmen följa honom under de 6 år som andra världskriget pågick. Då historian som utspelar sig i filmen är sann blir filmen mycket gripande. Hemska scener visas, men trots det är filmen otroligt bra och mycket värd att se!


Jag må då säga att den där Adrien Brody är en stilig man.

Opposite of Adults, Chiddy Bang bang bang!

2010-06-08 @ 23:50:07 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Känns som det har vart lite dålig uppdatering på senaste. Anyways, alla har lite bloggtorka ibland :)

Igår blev jag väckt 09.07 av ett samtal där personen på andra sidan luren säger "Hej Caroline, du skulle börjat jobba klockan 9 idag!" FÖRSTÅR NI MIN REAKTION? Från att ha legat och sovit sätter jag mig raklång upp i sängen. 09.20 var jag färdig att sticka till jobbet. Var där vid 10...Har bara jobbat en vecka och det första jag gör är att missförstå schemat och tro att jag inte ska jobba när jag ska det haha.. herregud i say..Men det var ingen skada skedd, jag flyttade i princip fram mitt arbetspass en timme bara! skulle jobba 0900-1400, jobbade 1000-1500 istället :) Idag jobbade jag från 15-20. Hade stängning med andra ord, vilket jag har imorgon och på torsdag också. Jobbar hela veckan men är ledig hela helgen, så skönt!

Appropå det...Nu har alla dragit hem. Så vad ska jag göra i helgen? skulle lika gärna kunna jobba haha. DET KÄNNS SÅ KONSTIGT!! Vem ska jag hitta på saker med nu? Vem ska jag gå på stan med? Vem ska jag shejka ass med ute på helgerna nu? Jaja, jag klarar mig. Jennifer finns ju här. Och Rikke :) Och Andreas så klart. Så jodå, jag ska allt klara mig! Men kommer sakna mitt härliga gäng!!!!!!

Ännu värre är att min franska vän Clément har åkt hem för gott. Han är klar här i Sverige nu. Alla andra kommer ju tillbaka, men inte Clem. Tror inte jag har riktigt fattat det än, men kommer känns så otroligt mkt i höst att det är något som fattas! Bäst för honom att han verkligen kommer och hälsar på som han säger. Men det är lättare att säga saker än att faktiskt ta tag i dom. En sak är säker iaf, och det är att jag kommer sakna honom som in i helvete....

Beatingheartbaby.

2010-06-07 @ 01:31:02 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Jag saknar mitt gamla jag. Där runt 2an i gymnasiet ungefär.

cocoo

2010-06-05 @ 16:44:06 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
Är otroligt sugen på dessa ringar ifrån cocoo.se. Ingen som har lust att vara generös? :(
Klart man hittar massa snyggt när man inte har pengar!






Us against the world, you and me against them all.

2010-06-05 @ 01:58:19 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
i guess missfortune strikes again.

JObbjobbjobb

2010-06-04 @ 11:18:30 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Fredag, 4e juni, och den dag som alla studenter här i Östersund har väntat på! Synd med vädret men det sabbar ju inte dagen i helhet ändå! Hoppas alla får riktigt roligt så ses vi ikväll!! höhö.
Tanken var ju att jag skulle vara med på Jen's utspring, men jag börjar jobba kl 12 :( Får helt enkelt säga grattis till henne ikväll istället :)
Låten jag la upp i förra inlägget heter Teenage Crime med Adrian Lux :)

We don't waste our precious time

2010-06-02 @ 21:55:42 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
Oh, Hello world. What's up? Själv sitter jag och småpluggar. Varvar med något program på Discovery Science om Tutankhamun haha. Rätt intressant ändå. Iaf intressantare än pluggandet, som alltid. Detta suger, jag vill verkligen kunna det, men det gör jag inte. Förra tentan klarade jag ju faktiskt, sa jag det? Det var så jäkla skönt! Vore awesome om jag kunde klara denna också och få den ur världen. Egentligen är det inte supersvårt om man räknar bort alla modeller. Men dessa jävla modeller gör mig såååå frustrerad!

Anywhooo...här är en asbra låt ni borde lyssna på. Den är sjukt skön!

Studentyra!

2010-06-01 @ 22:21:36 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
I ösd är det världens studentyra, helt klart! Man ser vita mössor överallt heeela tiden! Och jag är otroligt avis. Trots att jag redan tagit studenten och gjort hela baletten så vill jag så gärna göra om det igen! Och det blir ju inte bättre av det underbara vädret som råder för tillfället! Själv har jag bara dödsångest för att jag ligger 3 tentor efter i skolan, jag har glömt skicka in två uppgifter och missade även ett seminarium i fredags som en uppgift ska lämnas in på. Har heller inte pluggat speciellt mkt till tentan som är på torsdag. Vad hände? Jag suger. På alla punkter! Förutom det faktum att jag faktiskt lyckades skaffa mig ett sommarjobb i sista minuten! (med lite hjälp dårå, men anyways!)

Hoho, på tal om det så hade jag mitt andra arbetspass idag. Satt i kassan och var med och stängde allt. Imorgon börjar jag 7, jobbar till 12. På torsdag ska jag också jobba, samma tid som idag 17 - 20. Lite surt egentligen eftersom det är tenta på torsdag och därmed fest på kvällen. Eller vänta nu, gör inte så mkt, borde kunna dra på partajet på en gång efter jag jobbat, bara jag har med mig ombyte så hihi! Aja, jag ska nog lägga mig när som. är sjuuukt trött och nu är klockan 22.21!


Atreyu - Two become one (y)

2010-06-01 @ 06:20:45 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Idag åker jag tillbaka till Östersund. Klockan är nu 06.12 och om ungefär 50 min sätter jag mig på bussen till Uppsala. Drygt att åka buss först i en timme för att sen åka tåg i nästan 5. Blir en lång resa idag, men har inte riktigt något annat val! När jag kommer till ösd ska jag fort som attan ta mig hem till lägenheten, lämna grejer, hämta jobbtröjan och sen dra mig tillbaks till stan för att plugga med studiegruppen i skolan. Vid 17-tiden ska jag till jobbet, ska typ lära mig stängningsrutinerna idag! Ujujuj!

RSS 2.0