Maj är långt bort.

2011-03-31 @ 21:41:17 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
Dagen började bra. Jag lunchade med Emma på Samurai. Kina-buffé, namnam. Sen gick vi lite på stan och sen lyxade vi mer med fika på Paus haha.

Men... Maj. Maj maj maj maj.... kändes nära men känns nu jävligt långt bort & april kommer gå dödligt sakta. 8 veckor. 2 månader. Nu ska jag lyssna på lame kärleksmusik och tycka synd om mig själv.

You gotta be stronger than the stories.

2011-03-30 @ 22:41:52 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Har ni hört att dom avlivat björnungarna? Det har ni säkert. Man väntar för länge med att hjälpa björnungarna så dom blir för svaga för att förflyttas. Jag blir så less på mänskligheten ibland...

Nu laddar jag för en inget-att-göra-dag imorgon. Inga fler föreläsningar denna vecka, så fredag, lördag och söndag får jag väl ladda för också. Funderar dock på att ta mig en långpromenad imorgon, röra på döfläsket lite.

Sitter och kikar på Off the map. Trevlig serie. Ännu en sån där doktorsserie, men i en annan miljö och inte på något tråkigt stelt sjukhus utan ute i djungeln nånstans. Den är bra faktiskt.

Bird is the word.

2011-03-29 @ 21:42:18 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Bajz. Jag köpte jackan idag. Är inte direkt värd den egentligen, speciellt inte med tanke på hur tentan gick. Nåja, behöver en vårjacka och jag är NÖJD. Det blev förresten den blå och jag ångrar det inte.

Nu har jag börjat längta hem. Längta efter sommaren så jag kan få bo hemma några månader. Jag är långt ifrån trött på vintern, men jag börjar bli riktigt skoltrött och vill bara vara hemma och slippa tänka på skolan och allt som hör till. Slippa handla och laga mat. Slippa diska. Spara pengar. Göra saker med min familj. Umgås med mina vänner hemma i Bålsta och kanske kanske kanske träffa en viss grabb lite oftare. Tror den här sommaren är mer efterlängtad än någon av dom senaste fakiskt. Åh, jag vill ha sommar också så jag kanske kan få tillbaks lite av min inspiration vad gäller att fota. Egobilder är ju det enda som existerar just nu..

Det är dock väldigt ovanligt att JAG längtar hem. Längtade inte hem någonting någon gång under hela första året. Kanske längtar hem mer nu eftersom jag inte längre tycker det är jätteskönt att inte ha ett piss att göra om dagarna. Nästan så jag numera fasar för dagarna vi inte har föreläsning för jag dör lite av tristess av att bara sitta hemma. Men ändå verkar inget annat finnas att göra. Nu verkar det som att vi försöker planera in att besöka storsjöbadet någon dag snart. Jag längtar! Jag vill spendera hela dagen med att bara åka vattenrutchkanor haha.

Även att jag har haft sömnproblem på senaste tiden. What's up with that? STÖRT irriterande att vakna flera gånger om natten och dessutom ha svårt att somna om. Jag brukar aldrig ha problem med att sova, fattar inte vad som händer med mig. Kanske har för mycket som cirkulerar i huvudet just nu..

Lite trasiga och knasiga!

2011-03-28 @ 22:44:59 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Jag har mig ett kent-moment här. Lyssnar allt för sällan på kent nu för tiden men jag älskar mina kent-moments. Fick jag nån gång önska mig en låt som dom skulle spela live skulle det nästan med all säkerhet vara Varje gång du möter min blick. Jag tror det skulle vara ett sånt tillfälle då jag skulle gråta av lycka, bara för att låten är så fruktansvärt fruktansvärt fin. 

Förövrigt, tack för synpunkterna på jackan. Tar till min valiga pose och ger tummen upp för det! Blått blir det nog. Den röda är sjukt snygg men blått passar till mer. Hade jag pengar skulle jag köpa båda. Men as you know, jag är en fattig student :)

Röd eller Blå?

2011-03-28 @ 18:33:16 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
Jag har beslutsångest. Ska köpa ny jacka men jag kan inte bestämma i vilken färg! Hjälp?


It just keeps coming 'round again.

2011-03-23 @ 18:11:01 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Jag är på dåligt humör and im trying to figure out why... Känner för att krypa ner i sängen och inte vakna förrän på tisdag igen. Eller kanske inte förrän om 2 månader... Gå i ide som en björn typ. Men jag är nog bara världens löjligaste, som vanligt. Får försöka lösa det på något sätt. Annat som gnager i huvudet är att jag troligtvis inte heller har något sommarjobb. Och ingen praktik. Nu gick det visst dåligt igen... Ibland vill jag bara vara 10 år igen när mina största problem förmodligen var en trasig barbiedocka eller något. Eller att jag bytt bort mitt favorit spice girls kort som man samlade på och ångrat mig. Tänk vad skönt! Ja, gå i ide vore ingen dum idé. Ses om två månader och hoppas alla problem löst sig av sig självt vid det laget. Och det andra som gör mig på dåligt humör atm. Hejsvejs, auf wiedersehen, ha det bra, hej. ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦

En ledig dag.

2011-03-22 @ 19:01:29 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Hallö hallö! Har haft mig en ledig dag idag - skööönt! Brukar iofs säga att jag är ledig trots att jag måste till skolan för att plugga, men idag har jag inte haft nååååågonting. Så drog mig ner till badhusparken med brudarna. Tog inte med mig brädan för jag gillar inte riktigt boxarna där så jag fotade lite istället. Men vädret var ju s ä m s t! På första bilden brukar man vanligtvis se frösön bakom Emma och Sara, men icke. Det var inte långt man såg haha. Gött med lite mer snö dock. Hellre mer snö än regn! Men till slut tittade solen fram en liten stund i alla fall.

Känner förresten att jag må göra om bloggen snart ja. Till något lite enklare tror jag, hm..



baby if i got you, i don't need a parachute.

2011-03-20 @ 19:28:07 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0


1. Jobbet i grekland blir det ingenting av eftersom jag måste fokusera på omtentor som ska göras på uppsamlingstillfället i augusti. Så nu vet ni det!

2. Vilken helg! Fredagen ägnades först åt PM-skrivande på dagen med Diana och Emma. Kvällen ägnades åt middag med Emma och vi fixade dessutom min äckliga utväxt, haha. FINALLY! Lördagen spenderades i Björnrike. Mycket trevligt ställe. Jag älskar ju sedan innan Vemdalen men hade inte hunnit testat på Björnrike förrän igår. Parken var väldigt mycket bättre där än i skalet, så det var där vi självklart höll till hehe. Utgång vart det igår också. Har inte vart ute i östersund på över en månad tror jag! Så jag, Emma och Diana hade en miniförfest hemma hos Emma innan vi drog till O'learys. För en gångs skull var det helt LAGOM med folk där, varken för mycket (som det brukar vara) eller för lite. Jag hade jättekul och kvällen var sjukt trevlig!

Idag hade WESC en railtävling nere i badhusparken, så jag trotsade huvudvärken och tog mig dit där vi har suttit i solen halva dagen med svart på en kvart och kikat på tävlingen och hejat på Emma! Grymt att hon tog mod till sig och ställde upp i tävlingen, som den enda tjejen hehe. Sämre var dock att arrangörerna till tävlingen knappt gav henne någon uppmärksamhet alls. Inga uppmuntrande ord eller någonting. Sjukt tråkigt, inte som att dom uppmuntrar tjejer att ställa upp i tävlingar med den attityden.

woah!

2011-03-14 @ 20:37:33 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 2
Jag är jättekluven. Det handlar om sommarjobb och praktik i grekland i sommar. Det handlar om 4 månader borta. ojojOJ. Vet ni hur grymt kul det skulle vara att få vara på rhodos maj - augusti? Vet ni vilken grym erfarenhet det skulle vara? Speciellt för mig som ska ut och säsonga sen efter skolan. GAHHHH. Varför är jag kluven? Jo, för det handlar om att vara borta 4 månader från mina nära och kära. Och jag skulle tjäna nästan det dubbla om jag jobbar hemma i Sverige, vilket spelar in rätt mycket med tanke på att jag har en hel vintersäsong att försörja sen hehe. Men får jag jobb i grekland, får jag boende, mat OCH flygbiljetter tur och retur.
what to do, what to do.. Näe, ska iaf skicka iväg mitt cv och skulle jag lyckas få jobb så kan jag ju alltid tacka nej om jag skulle ångra mig...

CAMSESSION, omg

2011-03-13 @ 23:11:47 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Ser ut som jag har två slappveckor framför mig! Har bara en föreläsning denna vecka och sedan "ledig" resten (har ju dock ett PM att skriva) och nästa vecka är det endast ett seminarium som ska genomföras och sedan är jag ledig resten av dagarna där med. GÖTT! Kanske kan man hinna med lite snowboard? Yesplease!

detta är vad som sker när man är fullkomligt uttråkad.

Now that im famous, you're up my anus.

2011-03-13 @ 18:05:51 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Emma och jag kom fram till idag att det snart är dags att börja bestämma sig vart vi ska ta vägen efter skolan. Vi har just nu siktet inställt på Ischgl eller Tignes/Val d'isere. Vi insåg att det är väldigt snart som vi ska dra iväg. Snart är detta läsår slut och då är det bara ett enda litet ynka år kvar i skolan och det går fruktansvärt fort! Vi får se vart vi hamnar men dessa två orter lockar mest just nu.


Tignes


Tignes


Ischgl


Ischgl

Åt skogen va.

2011-03-11 @ 15:50:55 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Jag är sur. Sjukt otaggad på Åre imorgon. Vill inte stå där och få folk att svara på 25st enkäter som jag själv måste fylla i åt dom från 14.00 till 16.00 för att sen inte kunna åka tillbaka förrän halv 8 på kvällen. Så jävla osmidigt av skolan att förhandla fram biljetter från Veolia som bara har tåg som går till åre halv 8 på morgonen och från åre halv 8 på kvällen. Länstrafiken eller SJ hade vart smidigare, helt klart. Men jag får väl vara glad över att vi får gratisbiljetter... Detta kan vara den lamaste uppgiften vi fått i skolan nånsin. Dessutom är det aning sneaky av vår föreläsare att skicka ut oss på sånt här för att vi ska göra undersökningar och skriva pm om det så att han kan använda det till sin forskning....
Död åt detta pm!



I'm a rocketeer.

2011-03-10 @ 20:13:26 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Yo mafakkas! Hemma i bålsta några dagar nu. Inte heller det var vad jag hade planerat haha. Men min morbror kommer från england och hälsar på i några dagar och då passar jag på och träffa honom medan jag kan eftersom det var 3 år sen sist! Blir lite tajt med skolan bara då jag måste vara i Åre på lördag för att fixa enkätjävlar till vårt PM och vår föreläsares forskning.. så åker tillbaka på lördag morgon. En snabbvisit i bålsta med andra ord. Dessutom tar det kortare tid att åka till Bålsta från Sälen än vad det tar att åka till Öset haha. 

Hade på tal om det några riktigt bra dagar i Sälen. Skulle vara med i Trysil när dom jobbade där på lördagen, men allt blev inställt pga storm och kastvindar så vi åkte och fikade och spelade TP i tandås fjällkyrka istället. På söndagen körde vi Icekart turnering. Lätt bland det roligaste jag gjort i hela mitt liv! Om ni får tillfälle - testa! Sen har det mest vart chill bara, helt okej. Har till och med lyckats med att INTE festa. Coolt.

Satt förresten och tittade på bilder från när vi var i karibien idag. Kommer dock inte åt dom bästa bilderna som tyvärr ligger på min trasiga hårddisk. Hittade bara bilder från en av våra snorklingsturer på mammas dator. Måste verkligen lämna in min hårddisk och rädda alla de bilder som finns på den! Vore så himla tråkigt om dom försvann. Är ju massvis med minnen..

pluggpluggplugg...

2011-03-02 @ 19:20:32 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 2
Evenemangsdefinitionen, time out of time, storytelling, upplevelserum, butlers livscykelkurva...är bara några av sakerna som cirkulerar i mitt huvud just nu. Har ännu inte bestämt mig för vad jag känner inför tentan på fredag, bestämmer mig imorgon när jag pluggat helt färdigt hehe. Kan dock säga att jagnog aldrig pluggat så mycket själv som nu. Fast, jag kan ju det ändå inte än. Men det går inte att faila en till tenta och nu när det här året börjat så bra med en massa C vill jag fortsätta på den vägen. Nej, vill bara ha tentan gjord för sen far jag ännu en gång ner till sälen på äventyr. Inte alls vad jag hade planerat den för den här helgen egentligen meeen ja, det gör mig ingenting att ändra mina planer för det :)

RSS 2.0