Up in my lonely room, when i'm dreaming of you.

2011-11-28 @ 22:18:51 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Fullt upp, fullt upp, fullt upp. B-uppsats och tentaplugg. Jag har inget liv nu. Fast jo, det har jag. Tyvärr är jag inte den som anstränger mig mer än vad det behövs för att bli godkänd så atte.. Omtenta på torsdag + inlämning av 5 sidor av B-uppsatsen. Jo jag tackar ja. Jag och Emma kom på idag att vi ska byta ämne på B-uppsatsen så istället för att ta reda på hur naturkatastrofer och andra kriser påverkar turisternas rörlighet så blir det något i stil med vinterturism, vad som händer med denna om snön försvinner med klimatförändringarna.. TJOSSANHEJSAN. Lycka till att skriva 5 sidor om det tills torsdag. Tack!
Men om två veckor tar jag julledigt. Eller? Lite julledigt kanske jag hinner få, annars måste B-uppsatsen skrivas klart under julledigheten. Och jag och Emma kommer sitta 100 mil ifrån varandra och skriva. cool.

Tja.

Man ska inte kasta sten när man sitter i glashus.

2011-11-26 @ 14:50:57 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
Ett ordspråk som allt för ofta kommer till användning. 
Ikväll blir det myskväll hos Petra, hon har fixat någon överraskning för oss tjejer, spännande! :D
Och förresten, spontaniteten tog överhand i förrgår vilket resulterade i rött hår. Så passande till julen.
Har tyvärr ingen bättre bild.. min systemkamera är hemma hos mina föräldrar 55 mil härifrån.. dumt!
Undra hur min rosa keps jag beställde ska passa nu haha..

Nu är vi inne på tredje nyktra helgen (kors i taket) och jag har sällan vart mer FESTSUGEN!
Hur ska detta gå? Endast nästa helg kvar, sen tar vi väl igen allt i åre kan jag tro haha.


Julpyssel & julbak 25e november.

2011-11-26 @ 00:53:20 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Aningen tidigt för julpyssel och julbak kanske, men vi har ingen annan helg på oss att göra detta. Nästa helg kommer Saras mamma så då är Slime upptagen och helgen efter är vi i Åre på Snö, test och fest. Så nu har vi haft en fantastisk mysig kväll hemma hos Sara. Kvalitetstid, det var ett tag sen som det bara var vi. Vi har pyntat julgran, bakat lusse- och pepparsnoppar, druckit julmust, fixat smällkarameller och lyssnat på en hel del julmusik. Så det enda som saknades var ju snön. Snön verkar förövrigt vara på ingång nu. Ännu mer fantastiskt! Fantastiskt är ett så fantastiskt bra ord, bara så ni vet.  Lite bilder från kvällen medföljer. Over and out.


Finn ett fel med dessa pepparkakor....Vintern som gick och aldrig kom tillbaka..

2011-11-23 @ 23:36:58 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 2

Du är en dröm under konstruktion.

2011-11-22 @ 21:44:10 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Otaggad på vad livet erbjuder just nu - ingenting. Inte ens lite ynka snö. Inte nog med att vi har supermycket att göra så blev i princip alla totalsågade gällande sina b-uppsatser idag på handledningen. VAD VILL DOM!? Varför MÅSTE vi skriva inom kulturgeografi.. ÅH! Just nu vill jag bara pissa på kulturgeografin trots att det är det jag ska ta examen i..

"Det som kännetecknar ett kulturgeografiskt (eller rumsligt) perspektiv är fokus på hur mänskliga verksamheter och företeelser är lokaliserade, förankrade, utbredda och fördelade på jordytan liksom hur relationer mellan platser ser ut och betydelse av geografisk skala."

mm, precis.

Dagens fundering, 2011-11-18

2011-11-18 @ 22:21:36 Filed in: dagens fundering
Kommentarer: 0
Jag ska skaffa mig en ny kategori (och ta fram kategorierna här -->). Den nya kategorin ska heta Dagens fundering, helt klart!

Dagens fundering lyder (och emma står för den idag igen): Hur får dom tandkrämen randig inne i tuben? Är inte det ändå rätt fascinerande?

Jag vill skriva en rubrik i melodier.

2011-11-17 @ 23:37:31 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
3 timmars biblioteksövning hade vi i skolan idag. Det sög och bibliotekarien var en grymt tråkig kille som inte kan ha gjort mycket roligt i sitt liv..Allt för att vi ska lära oss att söka vetenskapliga artiklar till våra uppsatser...Bra? Okejdå, det är väl bra.

Och igår insåg jag att jag nog inte hade några mentala krafter ändå när någon satte sig bredvid mig på bussen trots mina intensiva "sitt inte här"-övertalningar i huvudet. Jag kanske gör fel? Får prova motsatsen nästa gång det är mycket folk på bussen..

Och imorn ska jag träna. Hör och häpna! Har satt igång med träning igen, tog bara ett år.. eller okej två. Men det känns otroligt bra och nu jävlar.

Och ännu en till sak...Jag är så generös! Mot mig själv. Tack Caroline för ny tisha, ny mössa och ny keps. Junken är inte bra för plånboken men bra för själen. Erkänn att det står caroline över hela den här kepsen? Rosa och ett stort C frampå. C't står självklart för Caroline och inte för Cleveland Indians..


Bara för att alla ska längta till vintern ännu mer.

2011-11-16 @ 18:55:09 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0

The Golden Month - Freeride
Glöm inte att sätta på HD :)
Om ni vill se den i större format: http://www.freeride.se/video/the-golden-month-2/

Keep on movin'

2011-11-15 @ 17:27:40 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Måste säga att trots allt skolarbete som ska göras på 1,5 månad är jag just nu väldigt nöjd pga den postivia feedback vi fått till både B-uppsats och C-uppsats! Igår hade vi uppsatsseminarium där alla i klassen skulle berätta om sin idé till C-uppsats och Jag och Emma var två av kanske 4 som fick höra att idén var väldigt intressant, vilket jag inte alls trodde när de innan oss berättade om väldigt ambitiösa idéer, blö. Och fyyyy vad tråkiga saker många ska skriva om, funderar på om dom verkligen tycker det är intressant eller om dom är "smarta" och skriver om något som hjälper dom med jobb efter utbildningen. Jag menar, vad låter intressantast? Att skriva om hur naturkatastrofer påverkar ett lands turism och hur turismen kan hjälpa till att återuppbygga en destination efter en naturkatastrof, eller, att skriva om bistånd som går till kvinnor i u-länder och varför (vad det nu har med utbildningen att göra)?

Måste också börja kika efter och söka stipendie, så vi kan få åka iväg till vårt case-land. Eller våra, om det nu blir så att vi väljer att besöka två länder. Hur gött vore det inte att få vara i Thailand en månad eller två? höhö..


Jag vill inte vara med längre.

2011-11-13 @ 00:56:06 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
G'day.
Tänkte dela med mig om hur min skolgång ser ut den två närmaste månaderna:

November
14e: Uppsatsseminarium för C-uppsats
16e: Seminarium
18e: Dispositon till B-uppsatsen ska lämnas in
22a: Handledning B-uppsats
23e: Seminarium
25e: Tenta ekonomistyrning

December
1a: Omtenta Mobilitet, kommunikation & hållbarhet + inlämning av minst 5 sidor på B-uppsats
5e: Tenta Kulturgeografiska perspektiv och studiet av turism
7e: Handledning B-uppsats
9e: Inlämning av minst 8 sidor på B-uppsats
13e:Handledning B-uppsats
22a:Handledning B-uppsats

Januari
9e: Inlämning av hela B-uppsatsen
12e: Opponering klar av B-uppsats, seminarium på det.

Med andra ord så har jag 3 tentor (inom 10 dagar), 2 seminarium och 2 uppsatser att fixa. C-uppsatsen är dock det sista vi gör på hela utbildningen och ska då inte in förrän i maj, juni någon gång. Men vi måste ändå börja på den nu...
Känns det att vi är inne på det tredje och sista året på universitetet? Ja.

tänkte visa hur cool jag var för några år sen också.RSS 2.0