It's okay, I'd be jealous too.

2011-12-28 @ 00:06:34 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA
- Ungefär så känner jag för att få uttrycka mig om den falskhet, svartsjuka och avundsjuka som finns här i Bålsta. Att folk inte har något bättre för sig. Men det är klart, det är ju trots allt en liten håla detta Bålsta så vad kan man begära :) Hur som helst - STÖRTLÖJLIGT och skrattretande!So much for my happy ending.

2011-12-20 @ 18:18:41 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Börjar bli trött på dom där shakesen nu. Meeen det är fram till lördag morgon kvar. Eller egentligen till nästa lördag. Tror jag från och med nästa vecka kommer att äta ett riktigt mål mat om dagen i alla fall, kommer ju dö annars. Det är inte lätt inte när resten av familjen sitter och äter sååå god middag medan jag sitter där med min lite lätt gryniga shake som smakar choklad och lite.. jord kanske. Hur som helst, dom går ner, vissa gånger lättare än andra och det går framåt. Men jag längtar verkligen redan, efter fem dagar, efter ett riktigt mål mat haha.
Däremot kan jag rekomendera naturdiets färdiga shake med choco-banana smak, om nån av er skulle vilja testa på det någon gång. Den är faktiskt riktigt god. Sådana hade jag lätt kunnat leva på 3-5 stycken om dagen istället.

En grillad fet blodig köttbit skulle sitta fint med den här salladen nu. mmm-mmm

18e december - pepparkakshus.

2011-12-18 @ 22:49:15 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
Howdy mates! Kom inte längre med pepparkakshuset igår än att grädda delarna, lyckades ju grädda i princip allting utan att skära ut fönster innan - fick alltså göra om större delen av huset. Score på den. Men idag har jag satt ihop det och dekorerat! Hittade en bild på ett pepparkakshus jag ville pröva mig på, men inga mallar alls. Så har gjort detta heeelt själv. Det var lite tricky med skorstenar och det lilla taket, men det verkade ju gå ändå! Lite snyggare än förra årets va? Nu fattas bara en ljusslinga som ska läggas i huset och lysa upp det. Här har ni resultatet:


17 december.

2011-12-17 @ 12:48:44 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Det var liiite svårare idag att få ner den där shaken, men men. Lite jävlaranamma får man ju ha. Idag ska jag baka ett pepparkakshus hade jag tänkt. Ska ge mig på ett lite större än förra året, som förhoppningsvis blir ännu lite finare! Fast jag är fortfarande väldigt nöjd med förra årets haha.


Okej, nu kör vi!

2011-12-16 @ 23:12:54 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Hej friends.
Nu ska ni få veta! Har tagit på mig ett stort mission. För mig själv. Från och med idag ska jag leva på naturdiet-shakes i två veckor. Jag är nog dum i huvudet, tycker nog speciellt ni, men jag behöver en spark i baken och vill se resultat fort som fasen. Så vi ska se, hur detta går. Går det bra tappar jag upp emot 8-10 kilo på två veckor och det låter ju awesome tycker jag! Sen får jag ju kommentarer hela tiden om att jag kommer gå upp alla mina tappade kilon sen för "så är det alltid med såna här dieter". Ja, men det är väl klart som f a n att man går upp alla kilon igen om man fortsätter att äta precis som man åt innan dieten. Det fattar väl vem som helst. För att behålla vikten får man ju typ.. mjukstarta med riktig mat igen och sen ändra sin livsstil - det fattar väl också vem som helst?

Hur som helst, wish me luck! Första dagen är redan avklarad och det har gått galant och shakesen är inte så äckliga som folk säger :)

Det närmar sig.

2011-12-04 @ 14:09:05 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Fick ett fint litet mail från SkiStar här om dagen om vår vistelse i Åre kommande helg:

Bäste gäst!

 

Utifrån rådande väderförhållande, och gällande skidåkning, ser idag prognosen möjlig ut för att vi ska kunna producera snö denna vecka.

Håller den prognosen kommer vi troligen att kunna erbjuda någon form av skidåkning i Åre helgen v 49, 8-11 december.

 

I och med att vi inte kommer att kunna öppna 10 nedfarter till den 9 december ger vi dig som gäst möjlighet att flytta fram din vistelse eller avboka den.


Avboka? Avboka den förmodligen bästa helgen i Åre? Skulle inte tro det. Not in a thousand years! Nog för att det inte är tillräckligt med snö i Åre för att kunna åka snowboard (eller kunna utföra "någon form av åkning"), men ärligt talat, vi åker då inte dit för åkningens skull i alla fall. Inte denna helg. Visst är det tråkigt för de aktörer som skulle ställa ut på testarhelgen, men vi kan istället dricka öl utan dåligt samvete för att kanske inte orka åka något hehe..

RSS 2.0