Ghost Whipserer.

2012-10-31 @ 16:54:00 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Har hittat en ny favoritserie. Ghost Whisperer. Den är sådär lagom läskig, lagom spännande, lagom sorglig, lagom glad. lagom romantisk... Perfekt helt enkelt! Och så är det ju inte ännu en polisserie eller läkarserie, utan nåt annat. BRABRA!

Kom och tänka på en sak. Jag åker ju själv ner till Mayrhofen i januari. Emma åker ju redan i december med snubbarna som vi ska bo med. Men jag åker heeelt själv. Hur fasiken ska jag hitta? Lilla jag med två stora väskor och en snowboardbag kommer tappa bort mig själv på münchens tågcentral. Och så ska jag byt tåg i Jenbach. Kommer stressa sönder mig själv för att hinna av tåget och på nästa tåg med all packning.. huvva!
Haha nä men jag tror jag kommer klara det galant. men... HALLÅ VILL NÅN ÅKA MED MIG? Jag känner ett behov av en reskamrat här. Jag kan tyvärr inte erbjuda boende då boendet är fullt men jag kan erbjuda en otroligt trevlig reskamrat och väl på plats en helt awesome upplevelse. Sugen? 

pepp pepp pepp pepp

2012-10-30 @ 22:08:22 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 2
Vet att jag länkat denna förut, men mer mayrhofenpepp än så här blir det faktiskt inte, så jag kör den helt enkelt igen!


The Golden Month - Freeride
 

Nöjd tjej.

2012-10-30 @ 20:59:00 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
Fick som synes hem mina snowboardkläder idag. Jag är kär. Är så hiiimla nöjd! Lätt värt pengarna. Visserligen skulle snowpantsen vara mer slim men dom blev baggy istället. Men det gör mig inte så himla mycket faktiskt! Så nu har jag fått hem båda mina paket från junken denna vecka. Skorna jag fick i första paketet var dock för stora så fick skicka tillbaka, men lär ju hinna få dom nya den här veckan också, yay! Nu är det bara den nya brädan som saknas, men den ska jag också beställa hem inom kort, sen är jag ALL SET för 4 månader i österrikiska alperna.


Kunde inte låta bli. Hejdå lönen.

2012-10-28 @ 17:32:54 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Nya snowpants hade jag riktat in mig på att jag skulle köpa till kommande vintersäsong, men någon ny jacka skulle jag inte ha. Vad hände? Både ny jacka och nya snowpants blev det. Jävla junkyard som hade en specialare med 40% rabatt på pantsen om man köpte både jacka och byxor... Fast å andra sidan, nu kunde jag köpa både och till priset av NÄSTAN en.. Så detta är nu alltså på väg hem till mig, spännande hehe.

 
 

pepp pepp pepp pepp

2012-10-26 @ 19:39:00 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Blir bara så otroligt pepp av att kolla på filmer liknande denna från mayrhofen. Parken..pudret...omgivningen. AHH snart är jag där!


Råkade beställa hem en ny ryggsäck...

2012-10-26 @ 11:28:00 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 2

164.38kr från Asos.

Happiness can be found even in the darkest of times. If only one remembers to turn the light on.

2012-10-25 @ 23:07:00 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Tjenare män och kvinnor.
Jag jobbar ju som bekant som receptionist på ett konferenshotell men idag har jag lämnat min post i receptionen och agerat servitris istället. Jag jobbar tre dagar den här veckan bara och två av dessa dagar jobbar jag alltså i serveringen. Började dock dagen med 3 timmars receptionsmöte för att sen slänga på mig förklädet och mina osnabba skor. Converse är inte så snabba skor faktiskt, och ganska osköna att jobba i om man i princip aldrig sitter ner. I tell you that. Tro't eller ej så tappade jag ingen tallrik i någons huvud eller snubblade med tallrikar i trappen. Jag tappade däremot SJÄLVKLART en del glas på golvet från brickan. Som tur var var jag ensam i rummet och inget gick sönder..så typiskt. 
 
Jag har en sak som just nu äter upp mig inifrån. En kär vän till mig är väldigt arg på mig, för ett missförstånd. Ett löjligt missförstånd, som jag känner har förstört för mycket. För ett missförstånd är verkligen vad det är, och inget annat. Jag skulle a.l.d.r.i.g skulle göra en sån sak. Jag känner mig lite oskyldigt anklagad, och att jag blivit djävulen i det hela när det nog egentligen är något annat som utlöst det hela. Men tjejer fungerar så.. det är lättare att hata på henne än honom. Det vet jag ju själv. Men jag är lite för snäll och tar emot skiten jag får kastad på mig och ber om ursäkt för det. Men jag gör det för att jag inte vill vara ovän med någon. Jag gör det för att jag vill att min vän ska vilja fortsätta vara min vän. Och jag gör det för att jag faktiskt är jävligt ledsen för att det här missförståndet ens kunde uppstå och för att jag värdesätter vår vänskap mer än mitt eget jävla ego.

Ny design!

2012-10-24 @ 19:06:00 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Testar en ny design lite, helt annorlunda mot vad jag hade innan. Typ i alla fall. Skönt med lite nytt. Kanske ger lite motivation till att börja blogga igen ;D. Vi håller tummarna. Vet dock inte riktigt om jag gillar "drop-down-listorna" i menyn... Får kanske göra något åt dom senare
 
Vad händer i mitt liv? Inte mycket mer eller annat än sist jag bloggade.
Jag har ett heltidsjobb med underbara kollegor, guld värt! Mitt öga är läkt, men synen är såklart inte som den var innan, men jag har vant mig nu och stör mig inte så mycket på det. Jag har fått lite nya vänner ju!! Sjukt kul :) Och jag längtar fortfarande lika mycket till vintern som innan och är himla avundsjuk på norrland som redan fått första snödumpet. Men förhoppningsvis kommer det hit snart och snart ska jag beställa min nya bräda, woop woop! Negativt: Träningen står stilla. Jag som kom igång så bra... Sen fick jag hornhinneinflammation och fick inte träna på en månad. Och där dog det. Nä, dags att ta tag i det där snart igen. Måste tänka på att jag ska spendera 4 månader i alperna med huuur mycket snowboardåkning som helst. Jag behöver alltså få lite muskler tills dess. Haha. Kan inte nån stå med piska och skrika på mig så kanske det går bättre?

RSS 2.0