Will die alone with 72 cats.

2012-03-28 @ 17:55:08 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Så här känns det som jag kommer sluta ibland hahaha..


Hejhejhej.

2012-03-27 @ 12:36:26 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
Hejhopp, nu har jag installerat mig hemma i Bålsta igen. Fick köra en grym bil igår, en volvo xc60 D5! Den hade alltså en jävligt mycket roligare motor än den ford fiesta jag körde sist med en minimotor! Hände ganska så mycket mer när man tryckte på gasen i den här bilen än förra. Svart med kromade backspeglar hade volvon till och med, kände mig ganska cool när jag körde den alltså.  Funderade starkt på att inte lämna tillbaka bilen hehe... Kände att jag kunde köra till världens ände, bara för att den var så skön att köra.

Tycker det är ganska skön väg att köra från Östersund ner till stockholm. Går att ligga i 120-140 hela vägen ner, åtminstone när man kommer till Uppsala. Var helt säker på att jag skulle bli tagen av polisen igår när jag kom till Uppsala. Hade cruisern på 140km/h och satt och tänkte att polisen är nog ändå inte ute nu, dom är nog ute mer under rusningstiden. Men så FEL jag hade. 5 minuter senare ser jag en polisbil stå med lysena mot mig och jag får väldigt bråttom att bromsa. Jag tror jag hade förbannat jävla tur att dom inte hann klocka mig, det måste vart på håret. Dom borde dock fattat (och sett innan) att jag körde för fort då jag kröp förbi dom i bara 100km/h på en 120-väg haha.


Should've known better.

2012-03-25 @ 16:46:34 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Åh. Klockan är 16.42 och kl 23.59 ska ett pm vara inlämnat på ca 6 sidor/2500 ord. Jag har skrivit.. säg en 300 ord, på låt säga...3 timmar. Jag har alltså ca 7 timmar på mig, och med lite enkelt matte så kan vi räkna ut att om jag fortsätter i den här takten kommer jag bara ha skrivit ca 1000 ord när jag ska lämna in pmet. Bra! Och det går ju inte, för då får jag ett F. Underkännt alltså. Dags att lägga i en högre växel och köra så det ryker, men.. ja. men.. det är svårt. Varför är man jämt ute i sista minuten med viktiga saker?

Det här är jag. När jag pluggar. (läs: försöker plugga)

Imagine the burning embers.

2012-03-24 @ 23:27:35 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Vad har hänt i mitt liv den senaste veckan? Hmm..
Jag har suttit i skolan varenda dag för att skriva början på c-uppsatsen, blä. 
Jag fick reda på resultatet på vår sista tenta, och jag fick ett B. Endast 4,5 poäng från full pott, så det är jag grymt nöjd över!

Jag tog en spontantripp till storsjöbadet i onsdags kväll med emma, diana och beatrice för att åka vattenrutchkanor och leka av oss lite haha. Upptäckte en ny favorit på badet, finns en utomhusbassäng som man kan simma ut till. Det var grymt skönt och mysigt på något vis när det var mörkt ute. Vi smidde planer om att åka utomlands i slutet av augusti, och Portugal ser vi ut att ha riktat in oss på. Vore sjukt kul om det blev av!

Jag har även kanske kanske kanske kanske fixat mig ett sommarjobb, så det håller jag tummarna för! Skulle vara så skönt att ha det klart redan nu.

Jag har spontanköpt en knallrosa stor tshirt(tunika? nä tshirt) från gina tricot, som jag föll för direkt när jag såg den, den är grym! Jag har också beställt hem en ny tshirt från junkyard, baaahhh, jag borde verkligen inte! Junkyard är farligt...Och så har jag insett att mitt nästa inköp ska bli en oversize-jeansväst - ett måste!

Jag haaaar....ja, vad har jag mer gjort? Nog ingenting viktigt. Händer inte så mycket roligt i mitt liv just nu.
Men, på måndag åker jag hem till Bålsta för en vecka. Var ju hemma för två veckor sen också, och då körde jag bil ner, en liten ford fiesta! Som jag förövrigt började gilla väldigt mycket och funderar på att införskaffa som första bil. Nu ska jag köra ner igen, och en betydligt större bil den här gången, en volvo xc60! Älskar att köra bil, det är skönt. Och jag kör hellre bil ensam 55 mil än sitter på tåget i 5 timmar. Det är så långtråkigt att sitta på tåget, blö!


Det här, det är vad jag längtar efter. Värme, hav och vackra stränder. Ge.mig.nu.

Ja tack!

2012-03-15 @ 16:24:11 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0

Dags snart.

2012-03-14 @ 22:49:00 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Dags att åka lite bräda snart igen tycker jag. Men innan det sker ska jag hem till Bålsta en sväng till. Bara hoppas att snön ligger kvar så pass länge. Med det pissvändret som har vart den senaste tiden känns det väldigt oklart hur länge till det går att åka bräda. Usch.


Game of thrones

2012-03-05 @ 22:30:59 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Hej. I've got another confession to make.... *sjunger foo fighters*. Har hittat en ny serie att älska. Surprise surprise! Game of thrones, lagom brutal, medeltida och allt sånt där som jag älskar. Jahapp. Fast igen!


I'd do him.

RSS 2.0