Bonjour, Hej, Hallo, Hello, Hola

2012-07-31 @ 19:00:50 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
Omgivningarna här är helt fantastiska, jag blir så glad när jag tänker på det. Haha. Nä men det är så otroligt fint i Collioure. Får ni chansen att åka hit, gör det! :) Mer att rekomendera par kanske än partypeople dock
Förresten! Hör och häpna, jag ska köpa med mig en flaska rött vin härifrån. Till mig själv! Jag gillar inte rött vin, men detta är faktiskt himla gott och heter Banyuls. Det är visserligen ett starkvin men otroligt fruktigt och lite sött. Det är förmodligen därför jag gillar det, för att det är sött, haha. Synd att det inte finns i Sverige...

Bjuder på lite Collioure by night! :)


Bonsoir mes amis!

2012-07-31 @ 00:12:39 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
Plockade med mig datorn ner till Collioure, och detta är första gången jag sitter vid den sen jag kom ner hit. Känns dock inte som någon vidare bedrift nu för tiden, speciellt inte när man har en iPhone i sin ägo och en farmor och farfar som har wifi i huset här.. hehe.
Hur som helst, jag har det grymt här och lever ett liv i lyx typ. Äter och dricker gott, motionerar bland vingårdarna, ligger på stranden, badar och snorklar, dricker drinkar...ja ni.. Tråkigt att det bara blev en vecka istället för två. Dumma min brors hockey  :)
Jag har i alla fall under min lilla tid här nere upptäckt världens godaste sallad bestående av plocksallad, serranoskinka, mozzarella, basilika, oliver, tomater och någon slags blasamicodressing. Heeelt såld! Något jag skulle kunna leva på både till lunch och middag hela veckan haha. Sen har jag också ätit världens godaste pizza, men den visste jag redan om sen typ 8 år tillbaka hehe. Är två tjejer som står och bakar pizza i ett "hål i väggen" som vi kallar det. Och så gräddar dom den i sådan där stenugn.
Och så har jag ännu en gång konstaterat att fransk TV är värdelöst. Dom är lika inskränkta i dubbade tvprogram som för 6 år sedan när jag var här sist. Värdelöst. Nåja, är ju inte här för att kolla på tv så det är ju inte hela världen :)You’ll find yourself alone.

2012-07-24 @ 23:20:38 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Vinter, snowboard, österrike, mayrhofen, party, himla snygga grabbar och lite mer snowboard skulle sitta exakt hur fint som helst just nu. Att jag ens har tänkt tanken att ta en kortare säsong är ju absurd. Visst att tanken funnits på grund av att jag inte har fått nåt jobb än, men också på grund av att jag kanske inte ville vara iväg från min pojkvän för länge. Vänta nu..Vilken pojkvän? Har jag ens haft en pojkvän?  Haha, vilket skämt.
Jag längtar iväg härifrån, till en obekymrad tillvaro där jag egentligen bara behöver tänka på att åka snowboard hela dagarna och hänga i barerna på kvällarna. Jag behöver bara bry mig om mig själv och möjligtvis min själsfrände Emma.

"the less you give a fuck, the happier you will be."

Funderar på om det kanske är ett motto man borde leva efter. Bli en sån som skiter i allt. Jag tror dock inte jag skulle kunna vara en sån människa. Jag bryr mig, tyvärr, för mycket om andra. Jag är nog för godhjärtad. Alldeles för snäll. Men å andra sidan, ju mindre man bryr sig om andra, desto mer minimerar man chansen att bli sårad. Seriöst. Jag ska leva i celibat för resten av mitt liv. Eller nej, det går inte. Men jag ska leva utan känslor för resten av mitt liv. Men som jag sagt innan, man måste våga för att vinna. Tänk att jag ändå fick kalla fötter innan jag åkte från Östersund. Men jag pushade mig själv. Haha, nu kommer jag aldrig våga igen. Nu i efterhand kan jag tycka att jag borde fattat att allt var för bra för att vara sant. Men jag får inte vara för hård mot mig själv. Det är ju faktiskt inte mig det är fel på.
Tänk att mitt blogginägg längst ner på listan i menyn kan kännas så otroligt overkligt och långt bort. Som en dröm ungefär som jag nu hastigt och lustigt vaknat ur. 

Min blogg är oerhört deprimerande just nu, jag ber om ursäkt för det. Men jag måste ju få skriva av mig!

Ge mig detta nu då.
Hej och hå.

2012-07-19 @ 12:08:52 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Jag har ändå kommit på en postitiv sak med hela den här skiten. Det är att jag är singel när jag åker till Österrike och egentligen tror jag inte att det kan bli bättre än så. Vem vill inte vara singel när man säsongar? Förstår ni hur många brutalt snygga grabbar det kommer finnas där nere? Oooohyeaaah! Man måste ju försöka se det från den ljusa sidan liksom, även om det fortfarande gör ont i mig från och till.

Hur som helst, nu har jag vart ute och joggat/powerwalkat minst 5 km om dagen varje dag denna vecka. Känner mig grymt nöjd över mig själv som kommit igång med detta. Bra är också att jag har mina föräldrar som gör denna runda varje dag som är lite som ett dragplåster. Och även Fredde som också vill ut och gå. Perfekt! Och så har jag ju fått mig ett par nya träningsskor som gör mig ännu mer motiverad till att träna, tjohej!


Skjut. Mig. Eller åtminstone mina drömmar.

2012-07-18 @ 11:41:58 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Så tycker man att man gör bra ifrån sig på dagarna och mår hyffsat bra ändå och så kommer natten och mina, ursäkta uttrycket, helvetes jävla fittdrömmar och förstör allting. Hur kul är det att vakna av att man gråter? Hur kul är det att vakna vid 5-tiden varje morgon och inte kunna somna om? Jag orkar inte med den här skiten längre... Utan drömmarna skulle det ju gå bra. Klart jag ändå ägnar tankar åt skiten ändå på dagarna, men inget som just nu, peppar peppar ta i trä, förstör för mig. Det är bara dom där jävla drömmarna..

Jag måste ändå säga ett stort TACK till alla som har stöttat mig under den senaste veckan och funnits där för mig, det betyder mycket. ♥

...

2012-07-14 @ 10:50:17 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 3
Jag har sällan ätit så lite och jag har sällan mått så dåligt.
Jag vill bara må bra, men det gör jag verkligen inte.
Jag vill bara vara den glada caroline som jag vanligtvis alltid är,
men det går bara inte. Det gör så ont i mig, både psykiskt och fysiskt.
Jag förstår verkligen inte, vad hände? Hjälp mig att förstå snälla någon...

Ett fel närmare rätt.

2012-07-13 @ 18:47:40 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Idag blev jag iväg dragen på en liten överraskning som innehöll bio och mat.
Snow White And The Huntsman blev det och den var grym :)
Det är tur jag har en sån fin broder och en sån fin vän som får mig på lite bättre humör :)

Man måste våga för att vinna.

2012-07-12 @ 16:24:19 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Hur många ska man behöva träffa på innan man hittar den som tycker att man är värd att kämpa för?
Hur många stolpskott ska man behöva bli lurad att tro att det går att öppna sig för, för att sen få sitt hjärta krossat?

En klok vän till mig sa:

"Du förtjänar nån som ser vilken kung människa du är och som förstår hur värt de är att satsa på dig! Å om han nu mår dåligt kan ja slå vad om att du hade kunnat göra vad som helst för att gå igenom det med han! Men han är ju för dum för sitt eget bästa:P förstår att de är as tungt! Men låt de göra ont, gråt å va arg! Men ja lovar! Hur långt borta de än känns så läker tiden faktiskt sår:)"

Frågan är bara, hur många tusen gånger ska man behöva få sitt hjärta krossat innan man träffar "den rätta"?

Och ja, jag hade gjort allt för dig.När mitt blod pumpar i dig.

2012-07-03 @ 20:28:02 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Hej mina vänner som fortfarande kikar in på min blogg då och då trots den totala tystnaden som infunnit sig här!
För er som är nyfikna på hur livet ser ut för mig just nu så är det på detta viset:
  1. Jag är klar med studieperioden i mitt liv, ÄNTLIGEN. Jag har därmed flyttat från Östersund, sorgligt men sant.
  2. Jag är nu arbetslös, vilket suger. Jobb sökes, ge mig ett jobb! Tack.
  3. Eftersom jag är arbetslös jobbar jag just nu med att bättra på brännan och njuta av "sommarlovet". Inget kan troligtvis vara bättre än en dag med sol, bad, vattenskoter, wakeskate och gött häng.
  4. Juste! Jag har fått mig en finfin pojkvän, för er som missat det! Han är bäst ♥
  5. Så, VAD ska jag nu göra med mitt liv? Det vet jag inte.. jag har sååå många möjligheter egentligen. Vad det blir återstår helt enkelt att se :)


RSS 2.0