Oh the bitter winds are coming in,

2012-02-27 @ 22:37:24 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
En sån plötsligt tomhetskänsla föll över mig. Jag känner mig nere, deprimerad och ensam. Det är inget som händer mig ofta. I wonder why.

Lille katt, lille katt, lille söte katta!

2012-02-26 @ 23:12:01 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
Har ju äntligen fått tillbaka min lilla roomie också. Det är så mysigt att veta att man inte är helt ensam i lägenheten. Och det är så gulligt när hon kommer springande till dörren när man kommer hem på dagarna. Och det är så mysigt när hon kommer upp i sängen och gosar ner sig på natten. Speciellt när hon lägger sig på ena huvudkudden bredvid en ♥


Underneath my skin there's an eagle.

2012-02-26 @ 18:37:27 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Har haft 4 mysiga dagar med mamma på besök här i norrland. Hade vart skönt att följa med henne hem när hon åkte tillbaka till Bålsta idag. Skulle vart skönt med lite miljöombyte ett tag. Typ en månad eller så...

Igår var jag och mamma på promenad i 1,5 timme i solskenet. Fick mamma att gå över isen, hon är ju mer nojig än jag när det gäller sånt där haha. Vi gick till tågstationen och mötte Jenka som flyttade hem från Åre för att flytta till Schweiz på onsdag, usch vad tråkigt! Eller kul för henne såklart, jättekul! Men tråkigt för oss som inte får träffa henne på länge nu. Men hann ju i alla fall säga hej då till henne igår då, som tur var :) Sen gick jag och mamma till vinterparken och kikade lite, där körde dom hundspann och häst och släde! Hästarna var så otroligt fina, sade det till ägaren också men fick bara ett surt "mm" tillbaka, haha. Praktexempel på surjämte ;D

Kvällen till ära har jag beställt hem kyckling och pommes med vitlökssås, tjockt. Men jag orkar inte gå och handla, så det så. 
Ciao!


Åh han kyyyyysssser som en karl ska.

2012-02-24 @ 23:49:42 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Idag har jag vart på sightseeing med mamma runt Frösön haha. Blir alltid lika förvånad över hur stort Frösön egentligen är, och hur fint det är. Speciellt med fint väder när man ser oviksfjällen åt ena hållet och åkrar och kullar åt andra hållet. Så nu har jag fått mamma att vilja flytta hit haha. Hur som helst, nu börjar solglasögonvädret - awesome!


Some will seek forgiveness, others escape.

2012-02-22 @ 00:11:44 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Hade en trevlig helg i Åre. Träffade långväga besökare, kulkulkul ♥ Synd jag var så brutalt jävla opepp på lördagen, både jag och de andra två. Kände mig typ influensasjuk efter fredagens tokigheter haha. Såg Anders Timell på bygget på fredagen, missade dock Eric Saade - fuck hahaha. Hälsar på Åre igen på måndag. Hänger för mycket i Åre för mitt eget bästa just nu. Eller snarare för min ekonomis bästa haha, men äsch. Man lever bara en gång!

Imorgon får jag finbesök från Bålsta. Min kära mamma kommer upp och hälsar på ett par dagar. Detta innebär dock att jag måste göra min lägenhet K L I N I S K T ren haha. Tyckte jag hade städat ordentligt förra året när hon kom upp, men det första hon gör när hon kommer innanför dörren är att börja städa. Men med sig denna gång har hon min gamla roomie - Julia! Katten alltså. Åh, det ska bli så fantastiskt mysigt att få ha henne hos mig igen ♥ Och hunden följer med också, men hon stannar inte kvar. Men det blir ju fullt hus några dagar. Skönt med någon som kommer och lagar mat och diskar åt mig, hehehe.


For lack of better name.

2012-02-14 @ 23:37:24 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Längtar till helgen en hel del! Åker till  Åre med mina bästa och kommer ha the time of our life som vanligt när vi befinner oss där, mhm. Nu när jag dessutom har haft hela TVÅ nyktra helger kommer det sitta fint med lite utgång i Åre både fredag och lördag hehe. Hade allra helst velat befinna mig på Bygget på torsdag kväll då Den svenska björnstammen spelar, men min vanliga tur så har vi självklart en obligatorisk laboration i skolan på fredag morgon som inte är den lättaste att ta igen. Jag och Emma har med andra ord inget annat val än att gå på den eftersom att ingen i vår roliga klass ville hjälpa oss och byta dag... Men men, vi missar åtminstone inte Red Bull Crashed Ice som äger rum på lördagen i Åre. SÅ HIMLA COOLT!

Dear somebody...

2012-02-14 @ 00:22:04 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Ett par nya solglasögon till våren skulle sitta fint. Gärna ett par oakley frogskins, sjukt snygga, lagom dyra. Perfekta helt enkelt! Så kära någon, om du skulle känna dig manad att köpa mig ett par, hitta gärna dessa åt mig då! Tack♥


Det finns saker jag saknar, typ när vi var nakna.

2012-02-11 @ 16:50:01 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Glömde nämna gårdagens viktigaste händelse igår - gratis lunch på o'learys! Sjukt värt, mmm-mm-mm! Lunchbuffé med äppelpaj till efterrätt, helt okej ändå. O'learys har annonserat i en av östersunds tidningar om gratis lunch om man river ut sidan och visar upp den när man kommer dit. Fast jag tror att o'learys förlorar en hel del pengar på det. Är inte helt säker på att dom räknade med den rushen som har blivit haha. Dom har fått sätta upp en skylt på resturangen om att gratislunchen bara gäller om man är 20+ och mellan 12.00 och 13.00, vilket inte står i tidningen. Falsk marknadsföring kanske? Eller tänkte dom bara inte efter när dom satte in den annonsen?

Ikväll är det Melodifestivalen igen, tyvärr är det bara en massa tråkiga bidrag. Jag tippar dock Ulrik Munther och Timoteij/Thomas Di Leva vidare direkt till globen och Sonja Aldén & Timoteij/Thomas Di Leva till andra chansen. Och för er som är intresserade, ni vet att ni kan förhandslyssna på låtarna redan nu va? Det kan ni göra här!


Jag går i dagar i tröjan du hatar.

2012-02-10 @ 21:24:32 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Hello friends. 
Varför kan man inte ta bort inlägg man skrivit från mobilen? Dom syns ju inte ens i listan..irriterande.
Hur som helst, mina högra och min vänstra hand har dragit till Åre över helgen. Jag är broke så sparar mina sista slantar till en ännu viktigare helg i Åre, nämligen nästa helg, hahah. Svenska björnstammen spelar på torsdagen och jag vill så fruktansvärt mycket se dom! 
Så denna kväll spenderar jag i tvättstugan och tvättar upp alla kläder jag har i princip. Ni vet nu är det så där igen så till och med dom fulaste underkläderna som man gömt längst ner i lådan är slut. Baahh...vill ha nästa helg nu! Den här helgen kommer bli så långtråkig... Men ska i alla fall låna The Sims av Carina imorgon, så kommer väl sitta fastklistrad i det i 100 år!

Euphoriaaaaa

2012-02-06 @ 01:13:56 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0

Åh, Har spelar the sims på mobilen väldigt mycket dom senaste dagarna, älskar the sims! Men det har också lett till att jag använt upp den datamängd på mobilen som ingår i mitt abonnemang. Shoot! Nu går mitt internet assakta och det är såklart jättestörigt nu när jag inte har någon dator! Kan inte ens ladda aftonbladet... Men nu kan jag ju fortsätta spela massor med the sims utan att behöva oroa mig för datamängden haha... Måste för övrigt fixa the sims till nya datorn sen, är ju så mycket roligare! :)


Köldknäpp

2012-02-04 @ 11:43:47 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0

Nu börjar det bli lite väl kallt! När till och med jag drar fram tjockjackan ur garderoben, då är det kallt! 30 minusr inget att leka med.

Känner för övrigt att jag står inför mitt livs utmaning att vara utan dator i en månad... AaaaaAAaAaaAaahhHhhhhH!


Hej,

2012-02-03 @ 19:15:08 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0

Min dag:

Vaknar spänd och förväntansfull, ska ju köpa ny dator! Ser att det är 25 minusgrader ute. Överväger att ta tjockjackan istället för snowboardjackan, men nä, sätter på mig en tjock fleecetröja, snowboardjackan, halsduk och en tjockare mössa istället.

Går till busstationen, som ligger precis vid en korsning, även kallad olyckskorsningen. Hör bromsljud och sen världens krash! Vänder mig om och ser ena bilen spinna runt och sen inga livstecken från nån av bilarna på en lång minut. Överväger att ringa 112 eller springa fram till bilarna och kolla läget. Ser en kvinna komma från ena bilen och gå och halvt rycka ut mannen i den andra bilen, säkerligen av ilska. Inser att dom båda mår bra efter omständigheterna och kliver på bussen mot expert.

Kommer till expert, datorn jag spanat in är såklart borta. Frågar och har den turen att han som köpte datorn igår har ångrat sig och lämnat tillbaka den. Det var den enda turen jag hade idag. Kan såklart inte ta datorn på avbetalning eftersom jag är student och därmed icke kreditvärdig. Säger att mina föräldrar inte kan hjälpa mig med det eftersom dom är i stockholm. Får höra att jag absolut inte låter som en stockholmare - PUH!

Åker hem, och på bussen hem diskuterar personerna bakom mig pokémon. Har inte hört folk diskutera pokémon så intensivt som de gjorde på över 10 år. Dessa människor var för övrigt gymnasiekids. Kommer på mig själv med att veta exakt vilka pokémon dom diskuterar. Väl hemma inser att jag kommer vara utan dator hela månaden tills mina kära föräldrar kan hjälpa mig med pengar. SUCK!

Kommer vara som en ny människa efter en månad utan dator. Känns lite som jag blivit inlagd på en avvänjningsklinik, typ... Har ju fortfarande min kära iphone!

Rest in peace.


Hej,

2012-02-03 @ 18:32:26 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0

Min dag:

Vaknar spänd och förväntansfull, ska ju köpa ny dator! Ser att det är 25 minusgrader ute. Överväger att ta tjockjackan istället för snowboardjackan, men nä, sätter på mig en tjock fleecetröja, snowbardjackan, halsduk och en tjockare mössa istället.

Går till busstationen, som ligger precis vid en korsning, även kallad olyckskorsningen. Hör bromsljud pch sen världens krash! Vänder mig om och ser ena bilen spinna runt och sen inga livstecken från nån av bilarna på en lång minut. Överväger att ringa 112 eller springa fram till bilarna och kolla läget. Ser en kvinna komma från ena bilen och gå och halvt rycka ut mannen i den andra bilen, säkerligen av ilska. Inser att dom båda mår bra efter omständigheterna och kliver på bussen mot expert.

Kommer till expert, datorn jag spanat in är såklart borta. Frågar och har den turen att han som köpte datorn igår har ångrat sig och lämnat tillbaka den. Det var den enda turen jag hade idag. Kan såklart inte ta datorn på avbetalning eftersom jag är student och därmed icke kreditvärdig. Säger att mina föräldrar inte kan hjälpa mig med det eftersom dom är i stockholm. Får höra att jag absolut inte låter som en stockholmare - PUH!

Åker hem, och på bussen hem diskuterar personerna bakom mig pokémon. Har inte hört folk diskutera pokémon så intensivt som de gjorde på över 10 år. Dessa människor var för övrigt gymnasiekids. Kommer på mig själv med att veta exakt vilka pokémon dom diskuterar. Väl hemma inser att jag kommer vara utan dator hela månaden tills mina kära föräldrar kan hjälpa mig med pengar. SUCK!

Kommer vara som en ny människa efter en månad utan dator. Känns lite som jag blivit inlagd på en avvänjningsklinik, typ... Har ju fortfarande min kära iphone!


"hard disk not exist"

2012-02-02 @ 20:35:38 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0

Det är ju förjävla kul när man går iväg för att värma sin matlåda, kommer tillbaka till sin plats, sätter igång datorn igen och på den svarta skärmen dyker en fin blå text upp "hard disk not exist"...NEEEEEEEEEEJ!!!! Helt jävla otippat krashar min dator. Utan en endaste liten förvarning om att det kunde vara något fel på datorn. Jävlahelvetesjävlakukanus. Ingen bra timing alls. Jag har absolut inga pengar men imorgon går jag och investerar i en ny dator, ögonaböj. Har alldeles för mycket arbeten i skolan att göra under våren för att klara mig utan dator. Och utöver det är jag tråkigt nog alldeles för beroende av datorn för att kunna klara mig utan den. Hemskt. Ååååååhhh alla mina bilder som gick åt helvete nu....jag blir så ledsen! Apballe.


Du och jag under täcket baby.

2012-02-02 @ 00:04:33 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Jag älskar att jag och mina vänner gör så fruktansvärt spontana grejer ibland! I måndags fick vi för oss att vi skulle dra till Åre, dra på måndagsklubben och bo hos två holländare vi aldrig har träffat förut. Bara sådär liksom. Det är kul med spontanitet och äventyr, det livar ju upp den annars så tråkiga vardagen. Förövrigt blev måndagen den sjätte utav nio dagar som vi festade, sjukt! Nu tar vi och vilar i två veckor innan vi drar till Åre igen. Åh, så mycket Åre i vinter! Blir så glad!

Juste, jag har förresten skaffat mig en twitter! Tänkte att det behövdes nog eftersom jag använder facebook så lite..eh.. ni hittar mig här.

RSS 2.0