Some believe Friday's doomsday, Mayan's don't!

2012-12-20 @ 23:41:00 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Ja, en del, eller snarare en HEL del tror jag att jorden ska gå under imorgon, fredag. Hör jag till den skaran? Njaa.. det skulle jag inte vilja påstå. Men det är klart man är lite nojig ändå.. Hur som helst.. Nu är det ju 21a december på ena sidan av jorden. Betyder det då att Australien.. Thailand, Kina, Japan.. ja.. att det inte finns längre? Nä, har hört att Nya Zeeland fortfarande existerar i alla fall
 
Edit: Nu är det 21 december i Sverige också, och klockan har vart både 11.11 och snart 12.12. Andra tider jag hört talas om är 18.00. Vi får väl vänta och se...
 
Hur det än är så tjatar ju folk om att det är Mayafolket som förutspått att jorden ska gå under. Tror ni att det är så, kika då på den här länken: Some believe Friday's doomsday on the Mayan calendar; the Mayan's don't! 
 
Även Nasa har några förklaringar på alla undergångsteorier som cirkulerar världen över:
 

Give me them shoes, plz

2012-12-18 @ 21:43:00 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Var på vippen att köpa dom här idag. SÅ JÄVLA SNYGGA, GE MIG!! Men jag lade egot åt sidan och köpte julklappar istället...Om det finns en vänlig själ där ute i världen så finns dessa skor på Footlocker. Storlek 36,5 har jag och dom kostar baaaara 699kr. Som hittat! (a)

snaaaaaaart...

2012-12-11 @ 17:33:23 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
 

Myspys i vintersolen

2012-12-09 @ 16:11:36 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Vilket fint väder det har vart i helgen! Igår stod jag ute och serverade glögg och pepparkakor i vintersolen - supermysigt! Lagom kallt också haha. Idag har jag vart i Sigtuna på julmarknad med Fredrik, liiiite kallare! Trodde mina tår skulle ramla av där ett tag men efter en stund inne på ett café med varm choklad så hittade vrmen i tårna tillbaka. Det här med att välja passande skor, vad är det?

 
 

Jag ser det snöar!

2012-12-07 @ 11:23:00 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Haha, jag la till snöflingor på min blogg, men det syns ju knappt eftersom hela bloggen är vit. Man ser lite här och där. Så ser ni vita fläckar lite då och då så är det snöflingor, bara så ni vet! ;)
 
Nu väntas en helg med en massa julbord! 3 stycken för att vara exakt. Nej, jag ska inte äta 3 julbord, jag ska jobba  3 julbord :) (fast det blir ju i princip att jag äter 3 julbord eftersom det är det vi i personalen äter också..fast förra helgen levde jag på skagenröra och ägghalvor med majonäs och räkor haha..) Det är rätt roligt ändå, tiden går fort för det finns mycket att göra och det är lite annorlunda än att bara sitta i recepionen :) Men på söndag ska jag jobba 21.00-00.00. För att ta emot några gäster som kommer sent. Fyfan, det innebär at jag kommer sitta där heeelt själv. Förstår ni, heeeelt själv mitt i natten på en stor gammal herrgård? Kommer kissa på mig vid minsta lilla ljud....Efter helgen väntar en 62-timmarsvecka, puh! Känns som jag jobbar som en jävla gnu just nu! Men men, det är väl kanske lika bra eftersom jag ändå inte har råd att göra något annat haha :p Men nu är det bara 3 veckor kvar, kämpa kämpa!

Såsen är min!

2012-12-06 @ 17:46:00 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
TJING! 
Eftersom jag ska vara borta i lite mer än 4 månader så kommer min hemförsäkring inte täcka det jag behöver eftersom reseförsäkringen som ingår i hemförsäkringen bara täcker 45 dagar. Idag har jag därför fixat en reseförsäkring och utökat reseskydd så jag är skyddad under heeeela min vistelse i Österrike :) Grymt!

Sen har jag ÄNTLIGEN köpt min snowboard idag! Synd att jag inte får se den förrän om en månad haha. Skickar den ju till emma i mayrhofen istället så jag slipper bära på den ner. Har redan tillräckligt med sjå med att jag ska resa helt själv så behöver inte extra mycket att bära på känner jag haha.
 
Min nya kärlek.
 

Ein bier, bitte.

2012-12-04 @ 21:15:08 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Jag ser konstigt nog fram emot att få höra på lite tyska och att, förhoppningsvis, komma igång med min egen tyska lite smått haha. Var så innerligt trött på tyska i gymnasiet, är jag knäpp? Funderar till och med på att dra en 8 veckors intensivkurs i tyska i tyskland, haha. Är ju faktiskt skitbra att kunna ett ytterligare språk i den här branchen. Fast det blir ju inte nu direkt, utan i framtiden. 
 
Nu är i alla fall Emma nere i Mayrhofen. Det känns så sjukt overkligt att hon är DÄR! Det här är något som vi har pratat om att göra i 3 år och nu händer det på riktigt. Det gick så fort, helt plötsligt är hon liksom.. där.. haha. 
För mig är det 36 dagar kvar. 9e januari är datumet satt till nu. 36 dagar känns så jäklarns långt borta just nu... men jag funderar starkt på att dra på nyårsafton redan. Men det är sjukt oklart i dagsläget.
1. Jag slutar jobba den 1a januari. Jag jobbar inte nyårshelgen men jag vet inte än om jag faktiskt kanske jobbar den 1a januari - u never know.
2. Det innebär ca 3000kr extra att punga ut, ytterligare 1200kr för boende i emmas och grabbarnas lägenhet (även lite min ju) i 10 dagar innan jag får tillgång till mitt eget rum. Och så flygbiljett och tågbiljett på det. Men ni ska bara veta hur otroligt supermegadunderstarkt mitt sug är nu på att dra dit. Åhh...
 
Anywho..  Har faktiskt börjat skriva en packlista redan haha. Lika bra att börja, det är mycket som ska med och det krävs lite logistiktänk här för att få plats och få med sig det nödvändigaste. Kommer få övervikt på väskan. Wish me luck!
 
 
 

RSS 2.0