heart.

2012-04-29 @ 03:19:56 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
har haft en av dom finaste kvällarna ute kan jag säga, och även om jag är aningen onykter just nu så känner jag lite såhära! åh, världsbäst typ!


I will make you glad you came.

2012-04-28 @ 15:07:32 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Trodde inte riktigt mina ögon när jag såg vad termometern visade idag! Visserligen bara i solen, but still. Skönt att veta att sommaren äntligen är på väg! Men bara för att jag skrev så nu kommer det nog bli iskallt snart igen här uppe i norr.


Så snurra min jord igen.

2012-04-28 @ 00:17:15 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
Okej, jag gillar inte glass. Men idag, just idag, blev jag sugen på mcflurry. Därför tyckte jag att det var en bra idé att sätta sig i solen på stortorget med Emma och äta en mcflurry toblerone efter att vi gjort stan ännu en gång och även dollarstore. På vägen från Dollarstore in till stan och donken såg vi att några östersundare hade roat sig med att sätta sverigeflaggor i hundskit lite över allt. Rätt roligt måste jag säga. Vi har även idag haft grillpremiär här och det gick väl..bra.. ett tag! Engångsgrillar är tydligen inte det bästa ska jag säga er..

Och än en gång har jag blivit galen i Kent, nu när dom vart så underbara med att släppa en ny fin platta. Men bästa plattan någonsin är nog Du och Jag Döden - perfektion!


Tror du att det finns något okänt där ute?

2012-04-25 @ 23:22:33 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
Har sällan vart mer rastlös och godissugen som ikväll. Därför tyckte jag det var en bra idé att bege mig in till stan halv 10 för att spendera 90kr på onyttigheter och 10kr på en majblomma. Därför tyckte jag att det var en bra idé att dra ner min bättre hälft till stan för att hålla mig sällskap, döda tid och smida hemliga planer på apberget i väntan på bussen hem igen. Däremot tyckte jag att det var en sämre idé att köpa så mycket godis som jag gjorde, men det är ju tur att jag inte frossar utan äter några bitar och sen är jag nöjd. Mitt godis jag köpte kommer räcka en månad nu, och jag kommer förmodligen inte äta upp allt heller.  Sen tyckte jag det var en sämre idé att köpa godis på hemmakväll, som alla tycker är bäst (?). Det är bara ofärskt det godiset jag köper :( Kommer aaaaldrig köpa godis där igen! Well spent money!


Paranoia, paranoia everybody's going to get me.

2012-04-24 @ 21:34:37 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
Åh den paranoia som förföljer mig när jag åker buss numera. I mina snart tre år som jag har bott här har det inte en endaste gång vart kontrollanter på stadsbussarna vilket har gjort att jag har kunnat åka två år för länge på ungdomskort. Men förra veckan utförde de kontroller 3 dagar i rad och kunde då se att väldigt många ungdomar och "unga vuxna" fuskade med biljetter/kort etc, vilket nu innebär att de kommer göra kontroller oftare. Men vad är då oftare? En gång i halvåret, en gång i månaden, en gång i veckan? Hur som helst är jag numera sjukt paranoid när jag åker buss, tror att varenda jävel som är formellt klädd eller "bussklädd" är kontrollant. Men ändå åker jag på mitt ungdomskort haha. Jag hoppas att dom bara använder det som nån typ av skrämselpropaganda och att "oftare" inte innebär någon gång innan jag flyttat härifrån! 

På tal om buss...När jag gick ifrån bussen igår ser jag en kvinna helt sneaky stå bakom en husknut och röka. Helt säker på att hon liksom gömde sig. För att barnen inte ska se att hon röker kanske? Enda alternativet jag kan komma på. Nå okej...
1. Tror du inte att du stinker så äckligt med cigarettrök så att barnen märker ändå?
2. Rök för bövelen inte om du skäms för det!

Minns när min mamma på min skolavslutning i 9an satt på huk bakom bilen och rökte för att hon skämdes så och inte ville att någon skulle se att hon rökte hahaha. Kort därefter slutade hon, på bara en dag. Och hon har inte rökt ett bloss sedan dess. Grymt jobbat av morsan min tycker jag!


Trying to find the light...

2012-04-22 @ 16:29:58 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
...like ships in the night.


Hemlighetsmakeri.

2012-04-21 @ 23:00:25 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Jag och Emma har sällan vart så busiga som vi var igår, haha. Och sällan har vi vart så hemliga om det som nu. Men det är rätt kul, och vi kan säga att det är för en god sak. Meeen, en lugn helg har det hittills vart. Ikväll var det överraskningsfest för Malins pojkvän, och nog tror jag han blev överraskad allt! Det är kul att se en sån glädje :) Men inget alkoholintag för min och Emmas del, det tar vi nästa helg istället. Meningen var ju att vi skulle ha en vit månad, men nästa helg så öppnar Marité igen - Östersunds förmodligen bästa uteställe! :) Och då kan man ju inte låta bli att gå dit heller? Nej!

Aaaajuste, jag och Emma sökte jobb i Norge igår, som receptionister på ett hotell. Bäst är att vi sökte utan att ha någon aning om vart hotellet låg. Visar sig att hotellet ligger i Stryn, vilket är en sommarskidort hahaha! Nåt man tycker jag och emma borde ha koll på... det är ödet helt enkelt. It's made for us!

När jag va hemma i Bålsta sist köpte mamma en lite kudde
med kattmynta i till Julia, så här mycket tyckte hon om den!

Hej österrike, hej mayrhofen.

2012-04-19 @ 18:55:42 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Jag har nog aldrig nämnt det förut (hehe..) men nästa vinter drar jag och Emma ju iväg för att spendera ett halvår av vårt liv i dom österrikiska alperna. Allt är självklart inte klart än, det är ju bara april än så länge. Men vi har ju faktiskt boende på g redan, vi väntar bara på mer information och priser, men vi vet ju redan att vi kommer bo där. Enda vi behöver är ju egentligen ett okej från dom så är det också klart. Heeelt AWESOME. Nu återstår bara att hitta ett bra jobb för sommaren och hösten så man kan skrapa ihop en hacka att leva på där nere utan att behöva jobba ihjäl sig på plats :)

Exakt här har jag tänkt spendera hela min nästa vinter. Om jag längtar? JA.


Dansa pausa.

2012-04-17 @ 19:52:48 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 2
Jag har sådan tur med mina datorer. Nu har min webbkamera slutat fungera och jag har haft datorn i drygt 2 månader. Hur lyckas jag? Verkar som drivrutinen har försvunnit och inte kan jag fixa det heller. Så nu har jag mailat till HP supporten och hoppas att dom kan lösa det. Inte för att jag egentligen är i behov av en webbkamera, men det kan ju vara kul att ha ibland. Min vän sa dock att det finns ett virus, en worm som tar bort dina drivrutiner och ersätter med sina egna, utan att jag ser det. Så kan personen bakom viruset ta över min webbkamera och sitta och kolla på mig utan att jag vet om det. Nice eller? Så nu har jag, nojig som jag är, tejpat för webbkameran haha.

Nåja, har i alla fall fått mig en ny kärlek nu. Mina nya hörlurar, score. Junkyard är ju för bra, eller för f a r l i g t. Som emma sa, junkyard förstör mitt liv. hahaha. Skulle passat på att köpa ett par hörlurar till när man ändå fick två par för samma pris som hörlurarnas orginalpris. Men tyvärr är man ju inte mer än en fattig student! Nöjd är jag i alla fall :)


She'd say, "oh, ohohohoh I know the sun must set to rise".

2012-04-12 @ 22:45:56 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Hahaha, jag har glömt min locktång i Bålsta och det suger ju åsnepung. Hoppas mamma skickar upp den snart, det är ju ändå en av mina käraste ägodelar för tillfället. SHOOT!


C'est la vie.

2012-04-10 @ 21:57:48 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Har haft två sköna veckor i Bålsta. En vecka blev liksom två veckor. Tror att jag kände att jag behövde lite ledigt från skolan ett tag innan vi drar igång med c-uppsatsen på riktigt. Uschhhhhhh.
Nu är jag i alla fall tillbaka i norrland, och nu ska jag ta tag i livet lite är det tänkt. Det vill säga från och med imorgon så wish me luck!

bajz.

RSS 2.0