Vart jag mig i världen vänder..

2011-09-13 @ 00:07:35 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Sitter här och funderar lite över om jag kanske skulle ta mig hem till lilla Bålsta i helgen. Kommer det upp en bil på hertz freerider för sträckan östersund-stockholm kommer jag definitivt ta den! Är ändå ledig från 12.00 på onsdag till och med söndag, så why not. Dessutom är det lite kul att köra bil så långt helt själv, och det skulle vara rätt roligt att komma hem utan att mina kära föräldrar vet om det och vara hemma när dom kommer från jobbet, hehe. Kul att överraska! Meeen bara för jag funderar på att åka till Bålsta kommer det förmodligen inte finnas någon bil den sträckan... och köpa tågbiljett tror jag inte att jag tänker göra nä...

through my rise and fall, you've been my only friend.

2011-09-07 @ 23:32:48 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
hejhejhej.

Idag är det nineeleven, för alla er som inte vet. Har av nån anledning kollat ett par timmar i sträck på svt1 idag där dom pratat massor om 10års-dagen och vad som hände och har hänt sedan 9/11 2001. Samtidigt som attacken var fruktansvärt hemsk så kan jag inte låta bli att tycka att det är intressant och spännande, haha. Jag är nog knäpp, men tror inte jag är ensam om det ändå hehe...

ANYWAYS! Jag måste säga det att jag, emma och sara kan ha sämsta självdiciplinen någonsin. Och dålig karaktär. Vi skulle absolut inte gå ut igår, utan vi skulle bara ha en chillkväll hemma. Funderade även på att dra oss till Vemdalen där Saras vän från Hemsedal befann sig. Denna vän skickade dock ett sms till Sara när vi satt och käka lunch, med en frågan om att dricka öl denna lördagkväll. Sara ringer upp och dom pratar lite om dom ska dricka öl på riktigt eller bara sätta sig på nåt ställe och ta en öl. Under tiden sitter jag och Emma och pratar och inser att, jo men det skulle vara kul at gå ut ikväll också. Sara lägg på och dom har bestämt sig för att bara sätta sig och ta en öl nånstans. Emma och jag tittar lite besviket på varann och Sara frågar "eller vill ni dricka öl på rikigt?". När sara fick smset var det dryga 10 minuter innan systembolaget stängde. När vi bestämde oss för att gå ut ändå hade vi kanske 3 minuter på oss. Vilket innebar att vi i princip släppte allt som hade med lunchen att göra och sprang ut från Paus och till systembolaget. Hahahah, måste vart en sjukt kul syn...
Dålig dålig dålig karaktär!

Sen måste jag säga att jag har nog aldrig garvat så mycket i mitt liv som jag gjorde inatt när vi gick från krogen. Garvade i en timme non stop. Och egentligen åt absolut ingenting. Det är ju tydligen mitt fel alltihop då jag på terassen på krogen säger "kan vi inte gå in och dansa, dd-d-d-d-d-ddom stänger om 10 minuter".
Okej, det får bli en interngrej, för ingen kommer nånsin fatta ändå hahaha.


Älskar för övrigt den här gamla dängan


Autumns Monologue

2011-09-05 @ 14:26:49 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Varför kändes det som att hösten kom alldeles för fort och plötsligt? Det regnar.. jag hatar regn. Jag hatar höst. Eller ja, hösten får gärna komma fort, bara den inte varar länge. Helst skulle jag bara vilja ha vinter, sommar och vår. Jag förstår mig inte på dom vars favoritårstid är hösten. Jag menar, vad är det egentligen för mysigt med en årstid som består mest av regn och rusk? Vindar och väder som går igenom exakt alla kläder, spelar ingen roll vad man har på sig så fryser man ändå!Men det finns ju dock otroligt fina höstdagar också. Ungefär som på fotot här under som jag tog förra hösten :)

Hey superstar, who do you think you are?

2011-09-04 @ 16:56:45 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Glömmer ju uppenbarligen bort bloggen väldigt lätt när jag inte har skrivit i den på över en månad, svårt att komma in i det igen haha. Jag är sämst :)

Well well well har säkrat stugan för Skiweek 2012 idag, helgrymt! Förutom att typ hela vintern är årets höjdpunkt så är Skiweek helt klart en av årets höjdpunkter! Kan vara världens bästa vecka någonsin :)

Uh igår när jag åkte hem från stan såg jag massa folk i östersunds cablepark! Blev sjukt sugen på att åka wakeboard men jag får nog vänta med det tills nästa sommar :)))) Nu är det vintern som det ska längtas efter!

Värsta bakisdagen i mitt liv.

2011-09-01 @ 23:09:08 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
Men en av dom bättre utekvällarna igår! Hade så grymt kul men det fick jag betala för idag helt klart. Jag är inte den som får ont i huvudet när jag blir bakis. Jag blir illamående och spyr om det är illa haha. Idag kan man säga att det vart mer än illa, det enda jag har kunnat få i mig som stannat kvar är vatten hahaha. HEMSKT! Tänkte ni ville veta.. Har beskrivit min härliga bakisdag ännu bättre för Emma :) Ibland är jag bara så mysig.

Idag började skolan igen. 10.15 började föreläsningen. 09.30 vaknade jag och insåg att jag inte skulle vara kapabel till att ta mig till skolan + att det var för sent. Jag ställde dock alarm inatt när jag kom hem. Trodde jag.. Jag satte tiden men glömde sätta på alarmet. Smartjag.

Imorgon är det dags att sitta i skolan hela dagen igen, och skriva klart hemtentan. Heja oss!

Nu är det The Killing och sängen som gäller.
Tjobre! Längden på mitt hår började likna något, innan jag klippte mig :(

RSS 2.0