I'm not sick, but i'm not well.

2011-05-30 @ 21:25:09 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Sista veckan på praktiken har nu inletts. Herregud vad fort det har gått! Känns som jag började nyligen...Men exakt en månad har jag vart på Krägga Herrgård, och 3 månader till ska det ju bli fast med jobb, vilket jag tycker är himla kul. Jag trivs så bra där ute och mina kära kollegor är bra allihopa. Och imorgon ska kameran med ut till krägga, det ska vara strålande sol och jag måste bara fota omgivningarna lite så jag kan ha med det i praktikrapporten och min powerpoint till redovisningen :)

På torsdag sticker jag upp till Östersund en sista gång innan sommaren. För att redovisa praktiken och för att hänga med dom bästaste ösetvänner man kan ha, också en sista gång innan sommaren. Sen kommer det dröja 3 månader innan jag får se alla igen! Men vissa dröjer längre, Malin till exempel har ju vart i frankrike i  5 månader, så henne kommer jag inte ha träffat på 8 månader sen när skolan börjar. Och Petra som är i Costa Rica på praktik kommer ju inte tillbaks till öset nu så.. ja. Tråkigt, men tur att allt blir som vanligt i höst när alla är på plats igen :D

Funderar på att skaffa en helt privat blogg på sidan om denna nu när jag kommit igång med träningen, för att peppa mig själv lite mer å sådär ni vet. Och för att det kan vara intressant och se resultatet efter 6 veckor. Kommer ju fortsätta sen såklart, för som det blitt nu vill jag inte ska hända igen, hihi! Motiverad som få, eller?

BOKAAAAAAAT!

2011-05-26 @ 22:47:03 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
THAT'S RIGHT! Nu är resan bokad och klar. ÅH SÅ SPÄNNANDE, vill åka nununuununu! ♥

Powerwalk i 30 min idag mä. Inser att converse inte är så jävla bra för prommisar, får ont i benen ;o
Får stå på den satans crosstrainern tills jag åker till öset och hämtar hem allt jag behöver!

Onsdag.

2011-05-25 @ 23:13:32 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0


Tja tja bloggen, och alla andra nyfikna som läser för den delen. Idag har jag powerwalkat med min hund och ätit nyttigmat. Tror Zakynthos är en bra motivation för nyttigheter! Så det blir bra det. Har iaf fått helt ledigt nu så har jag tur så ordnar detta med zakynthos upp sig så bokar vi denna vecka! Önskar jag vann en sisodär 100 mille på lotto. 10 000 skulle räcka bra det med, men 100 mille kan man ju göra lite mer för!

Har börjat knåpa på min praktikrapport nu också, och 1 härlig sida börjar växa fram! Bra caroline, är ju bara en sisodär 7 dagar kvar tills jag ska lämna in den. Har jag skrivit dagbok som jag skulle? Nä-e.

Map of the problematique!

2011-05-23 @ 21:44:28 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Hej bloggerbloggish!
Idag har jag bytt bort mina jobbdagar som jag hade v.28, hihi. Det gick utmärkt! Eller okej, vi har inte pratat med Jennie the boss än men det borde vara okej för henne också. Aahh jag är redan helt supertaggad för denna resa. (mindre taggad för själva flygresan...men no worries!) Och systemkameran bara måste med, jag ska ta en miljon fina bilder som jag kan lägga upp på internet och även framkalla och göra något typ av kollage av! Får komma ihåg att låsa in kameran när jag inte använder den bara, speciellt på kvällarna!

Kim har gjort en ny jättefin tatuering här om dagen, och det gör mig så himla sugen på att göra en i sommar också! Vill skriva en text, och den har jag haft i huvudet i två år, så kanske dags att göra slag i saken snart? Låter som en bra idé.

Zakke.

2011-05-22 @ 11:28:06 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Hej mina vänner och ickevänner!
Nu är det så här va att jag håller på att planera in mig på en vecka på Zakynthos i sommar med Malin, Kim, Alexandra och 10 andra som ska dit!. För det första så har jag velat åka till Grekland igen hur länge som helst, för det andra så är det ju hur bra människor som helst som ska åka, så det kan ju inte bli annat än bra! Och nu verkar det som jag både har råd och tid. Har två planerade jobbdagar den veckan och en jobbdag samma dag som jag kommer hem, men förhoppningsvis kan jag byta dom dagarna! Så länge inte den andra praktikanten (som inte heller är praktikant då längre) inte har något inplanerat den veckan så lutar allt åt att jag kan följa med! Och just nu lutar allt åt att detta kan bli den bästa sommaren på länge!

Har jag förresten nämnt det? Att jag fick sommarjobb ute på Krägga istället? Kanske inte, men då gör jag det nu. Fick sommarjobb på gyproc, men ville verkligen inte vara där så kikade med Krägga om det fanns möjlighet till sommarjobb där istället för då är jag ju mycket hellre där eftersom det är ett mycket roligare jobb. Hade ju fått extrajobb och så innan, men Jennie hade sagt att hon inte kunde lova något gällande sommarjobb. Men nu gick det i alla fall! Så jag är nöjd nöjd nöjd!

Zakke! (googlar man på Zakynthos så är det ju nästan bara bild på detta som kommer upp)

Bajs.

2011-05-20 @ 20:21:09 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Goddag mina kära!
Vet ni? Jag är så himla sorgsen!. Vi hade ett sånt gulligt and-par som bodde här uppe hos oss. Tills för några dagar sedan. Precis ovanför vårt hus går gamla stockholmsvägen, där det numera är 40km/h. Änderna brukade gå uppe vid vägen och kör man i 40, eller 50, så hinner man stanna. Det är bra sikt på vägen dessutom. Änder är heller inte några snabba djur så man borde absolut hinna se om dom är på väg över gatan. 
Hur som helst, i förrgår när jag körde till praktiken märkte jag att andhonan var överkörd. Jag blev så ledsen. Men vad som gör mig ännu mer ledsen är att hanen ligger längs vägkanten där hon blev överkörd, både idag och igår och väntar på henne. Det är så himla sorgligt!!! Det hemskaste är att jag tror att någon har kört på anden med flit. Hur kan man ens göra något sånt? Människor är groteska..

Highland Cattle

2011-05-18 @ 23:18:23 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0

Träffade Kräggas fina Highland Cattle idag. Jag tycker faktiskt att dom är fina haha.

Stressig dag idag, överbokat och inga avbokningar. Det löste sig till slut. Kan skriva mer om det imöra, har bråttom i säng, hihi.

Och anywho. Idag har jag på riktigt avslutat ett kapitel i mitt liv. För idag har jag tagit bort honom på msn och tagit bort hans nummer. Blockerad på facebook har han vart ett par veckor, tänkte att jag kanske ville prata med honom nån gång igen så jag tog inte bort han, bara blockerade. Men jag tror trots allt att jag inte vill prata med honom ever again, så han försvinner förmodligen snart därifrån as well. I mitt liv finns det inte plats för douchebags som inte bryr sig ett skit, ljuger och ja, bara leker. så HEJDÅ.

You should start believe in ghost stories miss swann, you're in one!

2011-05-16 @ 22:14:51 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
HAHA. Tillåt mig skratta åt mitt pinsamt dåliga försök att skriva här varje dag! Fruktansvärt dåligt, precis som vanligt.
Den här gången kan jag iaf berätta att jag fått jobb på RIKTIGT. Hade jag väl sist också, men som sagt, bara extrajobb. Nu har jag fått ett riktigt sommarjobb, tyvärr är det nog inget drömjobb och det kommer nog bli lååånga veckor. Men det är pengar, och pengar behöver jag. Hade inte haft nåt emot något motsvarande heltidsjobb på Krägga i sommar däremot. Jag gillar den arbetsplatsen, härligt gäng, härlig miljö och väldans fint :)

Nähej hörrneni, på onsdag är det efterlängtad premiär av Pirates of the carribean 4. Innebär alltså att ett biobesök på torsdag i Kista kan vara på sin plats. Borde väl spara pengar, men vet ni vad, Pirates är värt det. Även om de 2 senaste filmerna inte ligger på samma nivå som första filmen, är alla filmer något av mina favoriter!

Har förövrigt pajat min iphone genom att tappa den på gruset utanför herrgården. Resultat: 54141 sprickor i skärmen. Som om inte det vore nog så kände mitt 3G-nät för att sluta fungera också. FML

It's a shilling to tie up your boat.

2011-05-10 @ 18:53:47 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0

Tja tja bitches! Gissa vem som fått jobb? THAT'S RIGHT, jag! Jaja, extrajobb bara, but still. Mucho bättre än ingenting. Och verkar bli mycket ute på krägga i sommar så förhoppningsvis finns det många pass för mig, dom har t.ex ett bröllop i veckan, minst. Huuur kul? Jag är nöjd! Och nu kommer min mami bli glad, hoppas jag :s

Anywho, Malin och Kim kommer hit sen och kikar på Eurovision med mig. (och mamma, för hon har inget val direkt haha). På torsdag kommer pappa hem från Brasilien. Han har lyckats bli magsjuk där borta på andra sidan jorden stackarn. Han bara reser runt runt runt i världen heeeela tiden. Nerå, jag är inte avis. Trots att han får se väldigt många platser är han ju itne på semester precis, hihi. (Man kan ju försöka intala sig iaf..)

Vem är du utav oss?

2011-05-09 @ 17:34:44 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0

Det var fint imorse ute vid Krägga. Klarblå himmel och vattnet var helt stilla. Klarblå himmel har det ju iofs vart hela dagen, but still.

Första dagen på min andra praktikvecka var väldans lugn. Alla gäster som skulle komma kommer senare idag så det har inte vart en människa på herrgårn förutom personal och några byggjobbare :) Har även bara vart jag och Jennie i receptionen där. Eller ja, en annan som jobbar i receptionen var där ett par timmar men vi har mest vart själva. (vi brukar vara 4 för tillfället). Men idag har jag iaf lärt mig hur man gör fakturor och kreditfakturor (?).

Nuuuuuu ska jag ta mig en tur till crosstrainern och träna lite. För ja, det är banne mig inte klokt hur jag ser ut. Fattar inte hur jag har kunnat låta mig själv bli såhär..USCHA! Så nu blir det crosstrainern i princip varje dag och inga onyttigheter. Önska mig lycka till!

By the way: Imorgon börjar Eurovisionstävlingen!

what about how i feel?

2011-05-08 @ 16:36:50 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0

Missekatten fick hänga med mig en stund ute idag. Sen var hon sur på mig för att hon fick vara ute.. Men jag tror att hon njöt ett litet tag i alla fall!

God eftermiddag mina vänner. Här sitter jag i min nya svarta klänning och en kofta som stinker rök. Men kläder som stinker rök är ju sådant man får räkna med efter en utekväll! Sen kan man ju fråga sig varför jag sitter med den koftan på mig när jag förmodligen har andra tröjor jag kan använda, men det är en annan femma!
Hur som helst, jag shottade tequila igår. Och ja, never again! Även om det bara var en shot så var det tillräckligt för att det inte ville stanna i magen på mig, haha. Lite ofresch sådär. Fick nog i mig ett antal cider igår också på förfesten, plus två drinkar, en cider och två shottar på krogen. Well, det märktes när jag vaknade i alla fall. Inte dunderbakis, men lite småhuvudvärk och seg var jag allt. Men nästa helg är det partaj igen och jag längtar nästan redan :D Blir ju så när man har roliga människor att umgås med :)

What about my dreams?

2011-05-06 @ 20:47:15 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Äntligen är det helg! Och jag är supertrött. Att gå upp halv 7 varje dag tar ju kål på mig haha. Jag önskar jag inte var så morgontrött, men det finns ju inte så mycket att göra åt saken tyvärr. Idag efter jag hade lunchstädat i östra flygeln höll jag på att ramla med  två stora glasfat med bullar på när jag gick upp för stentrappan till herrgården. Hade vart en fin syn det! Har annars vart väldigt lugnt på praktiken idag, endast 2 par som checkat in.

Döden för mig är ju alla dessa bullar och grejer som blir över. Bagaren bakar ju så fruktansvärt goda grejer så det är inte sant! Måste hålla mig från att inte proppa i mig massa saker, det funkar ju liksom inte vettni! Nu får jag inte ens dricka cola för mamma längre haha, hon tycker jag ska gå ner i vikt :( Har faktiskt vart duktig hela veckan på prakiken att dricka vatten hela tiden trots fri tillgång till cola!

Körsbärsträdet har börjat blomma! Längtar tills alla träd ute vid krägga herrgård har fått sina löv, blir så fint och lummigt
!

What about my life?

2011-05-05 @ 23:06:53 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Det där med att skriva inlägg oftare var det ja.. Igår svarade jag för första gången i telefonen på praktiken haha. har inga problem egentligen med det, men det är lite småläskigt när man inte kan nästan någonting, då kan jag ju inte svara på några frågor. Har iaf lärt mig hur jag kopplar kunderna vidare till bokningen så kan ju allt som oftast slussa de som ringer dit :) Incheckning och utcheckning går som smort nu iaf, inte speciellt svårt! Lunchstäd av konferenslokalerna går också fint. Idag var jag och monica förresten ute med en gästs hund. En sibirian husky! snacka om kraftpaket, jag bara flög med när han drog iväg!

Men nu är klockan 23.06 och jag är hela 6 minuter sen i säng. Så nu är det dags att sova, godernatt!


Fick tömma heliumballonger i måndags, ni kan ju tänka er hur det var ;)

Let's get happy and let's be gay!

2011-05-03 @ 22:55:51 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Nu när jag praktiserar ska jag försöka hålla bloggen någorlunda levande. Något spännande måste jag ju ha att berätta när jag träffar x antal hotell/konferensgäster om dagen. Vi får se hur det går! Idag var min andra dag och redan då blir jag utsatt för en galet sur gäst som kommer och gormar på mig för att han inte hittar rätt på området. Ja, okej, jag kan förstå om han blev förvirrad då "sjövillan", som den kallas, ser ut som en vanlig privat enplansvilla och inte en villa där konferens och hotellrum ligger. Men ärligt talat, det går inte lättare för honom för att han gormar på mig! Men då, gästen har alltid rätt. Eller hur är det?

Hur som helst, lång dag 8-17 - blä för tidiga mornar, har checkat in gäster och lärt mig lite mer om bokningsprogrammet picasso idag, fixat iordning lusthuset vid vattnet för champagneprovning och middag. Lång dag som trots allt gått rätt fort. Fick höra att om två veckor äger det första bröllopet rum, då hinner jag vara med om ett sådant också. Det ska bli kul! :D

And by the way, en av gästerna idag var väldans sådär snyggsöt. Hoho, hinner titta lite på honom imorgon med. FY PÅ MIG! Eller vadå, titta lite skadar ju inte, hihi.

om sanningen ska fram, vill du ligga med mig då?

2011-05-02 @ 20:33:22 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Första dagen på min praktik är avklarad! Krägga är väldigt fint. Har inte gjort så hemskt mycket idag. Jag och en annan praktikant (som vart där sen januari) ställde i ordning ett rum som var fullt av pryttlar från valborgfirandet. Imorgon ska jag få hjälpa till med incheckningar och sånt verkar det som, lite receptionsjobb! Kan bli spännande :) Kul att dom ville ta emot mig trots att dom redan hade en praktikant!


RSS 2.0