you.me.bed.now

2011-01-31 @ 17:23:55 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Jag ser tydligen glad ut nu för tiden. I wonder why? Trodde jag alltid var glad och såg glad ut, hehehe..

wahwahwahaahhhh! Vill ni veta något kul? Fick tillbaka tentan idag. Fick ett c! ETT C! Jag är typ helt lyrisk över det, helt tokglad. Bästa tentan jag gjort någonsin haha, helt okej ändå! Förra veckan fick vi även reda på hur det gick på marknadsplanen. Har nog nämnt att jag och min grupp gjorde en marknadsplan till Bydalen.Fick ett C även på den och det trodde jag definitivt inte att vi skulle få, så det är huuur bra som helst. Nu återstår bara att finslipa den så vi kan lämna iväg den med gott samvete. Imorgon ska vi lämna in ett PM om Skiweeks upplevelserum också. Så onsdag = tentafest!!!

Har haft en oförskämt bra start på 2011. Det går bra nu :)

Ibland..

2011-01-30 @ 15:18:18 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
...ibland verkar man ju ha turen på sin sida ändå. just nu rullar livet på som det ska. jag är glad.

kunde inte fått ett bättre skiweek heller. vår stuga var the place to be på förfesterna och efterfesterna haha. roligt var att folk pratade om vår stuga i liften, folk vi inte ens visste vilka det var. Dom hade hört att det var i L33 man skulle vara. COOLT!

hur stor är peppen?

2011-01-22 @ 21:07:41 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0

Nu snackar vi att räkna timmar. Om 12 timmar lämnar vi Östersund för Vemdalen och jag tror att jag aldrig i hela mitt liv varit så fruktansvärt pepp inför någonting som årets skiweek. Helt sjukt haha. På bilden ser ni mina roommates från förra året. 5 av dessa delar jag stuga med även i år + 9 st underbara människor till. Jag är otroligt spänd på att få se stugan också hehe. Mest av allt längtar jag tills eftermiddagen när vi får nycklarna till stugan och det som händer därefter. På nåt vis är inte snowboardåkningen det primära imorgon hehehe. Konstigt? Nej!

flying to the moon and back.

2011-01-22 @ 16:21:44 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0

I midsomras fick jag för mig försöka mig på att fota månen, det gick ju sådär. Ingen höjdarbild men helt okej ändå :)


This is hardcore.

2011-01-21 @ 18:09:45 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
I'm gonna love you like i've never been loved before, i'm gonna love you like i'm indestructible.

Hoppsan, har visst vart rätt dött här i några dagar nu igen. I'm so sorry!! Nu är i alla fall årets första tenta avklarad och det känns jätteskönt! Tentan var iofs en omtenta men kändes som en riktig tenta eftersom i princip hela klassen var där haha. Hur som helst, är även ganska säker på att jag kommer klara den vilket känns sjukt bra nu när vi ska iväg på skiweek och allt.

Idag har jag lagat köttfärssås för ett helt kompani känns det som, men gott blev det. & baktanken var ju matlåda till skiweek såatte, bra jobbat! Imorgon ska jag göra nästa matlåda som ska innehålla korvstroganoff, nomnom. Är smidigt med matlådor, speciellt när vi är 14 pers i stugan. Tänk 14 pers stå och hålla på i köket samtidigt... puhh nej tack! Appropå stugan så är det nu jag som står på stugan i Vemdalen nästa vecka. Malin skrev över den på mig eftersom hon kommer senare än 3, då nycklarna först kan hämtas ut. Och eftersom vi är några stycken som är där redan från morgonen så var det ju schysst att hon gjorde så jag kunde hämta ut nycklarna eftersom hon kommer senare än 3 :)

Ikväll blir det chirre, dirre & let's dance hemma hos Emma. Ingen utgång här inte, det sker först på SÖNDAG!

Bulldozer.

2011-01-16 @ 23:36:44 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Har haft en helt awesome dag i vemdalen med Emma, Sara, Petra och Andréa. Jag Sara och Emma hängde mestadels i parken och jag satte några 180s. Den sista jag skulle göra slutade dock i en jävla vurpa vilket resulterar i en ännu öm rygg. Fick tåhugg eller hälhugg (kommer inte ihåg) och lyckades avsluta med en hejdundrande bakåtkullerbytta så det kändes som jag skulle bryta nacken hehe, men det gick fint. Den långa blå backen i skalspasset var helt underbar idag, bra före och inte så uppkört plus en del puder i början av dagen. Att det var dimmigt längst upp på toppen sket jag fullständigt i. Det var inte många människor i backen heller. Nu längtar jag alldeles för mycket till nästa söndag!

Vox populi.

2011-01-15 @ 22:23:52 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Vet ni? För första gången är jag riktigt taggad för en ny kurs. Kursen som börjar nästa vecka är Evenemang & upplevelse turism, typ lite mer sånt jag vill hålla på med. Dessutom tror jag kursen kommer bli skitkul, för vi ska tydligen iväg en massa. Vi ska till åre på världscupen i slalom, vi ska till åre på världscupen i freestyle och vi ska till Norge. Hur bra? Ser verkligen fram emot det.

Imorgon åker vi till Vemdalen, aaaaaawesome! Ska bli fint att få åka lite bräda igen och få testa på parken innan skiweek också. Vi packar Saras bil full med 5 tjejer och 5 brädor. Mysigt.

BOOM, ölen i tyskland är lika stora som vi.

Can we bring yesterday back around?

2011-01-12 @ 23:21:41 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Värst vad skolan tar kål på en. För jag arbetar sjuuukt flitigt i skolan. eller? Nej men det exhausting att vara i skolan 7 -8 timmar och försöka göra klart ett arbete med deadline imorgon kl. 12. Detta innebär att jag..JAG..går och lägger mig tidigt. Fast jag måste erkänna att det är rätt skönt att slippa sitta uppe hela natten och för en gångs skull känna sig trött vid 10 på kvällarna.

Så nu blir det hoppisängsäng och nåt avsnitt av jersey shore (som jag har lyckats börja följa), AWESOME!
Och jag måste bara säga, att Kungarna av Tylösand skulle vara en jävla rip off på Jersey shore är ju bara skitsnack. Kungarna är ren skit-tv i jämförelse. Eller iofs, kungarna är skit-tv över huvud taget. Ska det vara så ska det var Jersey Shore. Gutt!
Godnatt :)


i'll make your love grenade explode, nanana

2011-01-12 @ 09:25:54 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Tänkte tipsa er om en otroligt rolig site och en bra låt innan jag drar mig mot skolan denna morgon!

http://www.damnyouautocorrect.com/: förmodligen värdlens bästa underhållning när man är uttråkad. En sida där meddelanden rättade av iphones auto correct hamnar. Kan bli helt sjukt knasiga sms! 

Natalia kills - mirrors: tjejen påminner om lady gaga, låten hade kunnat vara lady gaga's MEN jag tycker nog att den här låten är way better än något lady gaga gjort på senaste tiden!

Morgonstund har guld i mun...

2011-01-11 @ 07:37:07 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Eller? Njae, fy tusan vad jag hatar tidiga mornar. Probably the worst ever. Även fast jag ska upp och göra något kul så svär jag alltid lika mycket när klockan ringer tidigt. Denna gången ska jag till skolan, det är ju dessvärre inget vidare roligt. Men you gotta do what you gotta do, right? Tanken att hoppa av skolan ligger fortfarande och gnager längst bak i huvudet, pluggmotivationen är just nu lika med noll. Ännu en gång. Förhoppningsvis hittar motivationen snart tillbaka... Måste börja plugga till den där omtentan som är nästa fredag också. Vet ni vad det värsta är? Jag var 1,5 poäng ifrån att slippa få ett F, alltså underkänt. HUR STÖRT IRRITERANDE ÄR INTE DET? 

Förresten så lagade jag min jacka som somehow hade "gått sönder" när mami tvättade den. Var riktigt ledsen, for real. Sen hittade jag ett sätt att fixa den och nu går den att använda igen. VÄRLDENS GLADASTE CAROLINE!

Back in the ÖSD.

2011-01-10 @ 18:30:59 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Jag är ju brutalt dålig på det här med att blogga just nu hehe. Ska försöka bättra mig nu när jag är tillbaka i Östersund. För det är ju precis vad jag är faktiskt, tillbaks i jämtelandet :) Vistelsen i bålsta var supermysig och det var skönt att vara hemma med familjen i 3 veckor. Jag hängde med härliga människor och fick till och med en halv vecka ensam med mami då min papi & bror som tidigare nämnt var nere i Malmö. Och sista veckan kom Emma upp till mig. Vi hängde lite med Kevin i teknikbacken och hoppade rakt ut i en massa massa lössnö. värt!
Vi var såååååå nära på att sticka till Romme över dagen på fredagen istället för att åka upp hit, men vi ångrade oss hehe.

Alldeles alldeles snart börjar allvaret igen, dvs imorgon i princip. Men allvaret tar en paus igen om två veckor för då går det som jag har tjatat om mest i min blogg den senaste tiden av stapeln. SKIWEEK! wohoh. Så då intar vi vemdalen i nästan en vecka med 3000 andra studenter från hela Sverige. 
Men nu dessa två veckor som är kvar så ska en marknadsplan slutföras och så ska det pluggas till en omtenta som äger rum nästa fredag som 29st i vår klass måste göra hehe. Vet inte om jag nämnde det men senaste tentan klarade 7 av 36 så hehe, bra där!
lite bilder från t9, yeah.





11.01.04

2011-01-04 @ 13:34:21 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Goddag goddag! Idag är det tisdag och idag kommer Emma upp till mig. Faktum är att hon sitter på tåget just nu och är väl framme i Stockholm om lite drygt två timmar. Fick veta att bistron på tåget inte ens är öppet, vilket gör mig lite irriterad. Jag menar, resan tar 6 timmar och dom VET förmodligen att det kommer bli förseningar och så har bistron stängt? Vad är det för påhitt? Riktigt dåligt måste jag säga..

På fredag beger vi oss tillbaka till norrland. Jag vet inte om jag är jättesugen på det just nu faktiskt, det är skönt att vara hemma. Men men, imorgon ska vi hänga i t9 och på kvällen ska vi till Sam. På torsdag ska vi fira mig. Det känns så knasigt att fira i förskott, jag vill bli firad på min födelsedag. Men det går ju tyvärr inte. Jag vet inte ens vad jag önskar mig i födelsedagspresent...

Det var faktiskt mer snö förra året än i år, tro det eller ej!

Nyårsdagen.

2011-01-01 @ 19:12:11 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Då har vi kommit till 2011 då. 2010 är roligare att skriva än 2011 faktiskt, hehe. Hade ni en bra nyårsafton? I did! Det var trevligt att fira med malin, alexandra och co. Synd bara att vi inte hittade en riktig fest, men men, it is what it is! Vaknade vid 10-tiden idag faktiskt, ovanligt nog, brukar inte vakna tidigt när jag har druckit dan innan. Iofs vaknade jag av ett sms så det var ju inte helt självmant haha. Andra gången jag vaknar till en bild från Åre... KUUUL! Nåja, utelivet lär ju suga där runt nyår så på den fronten gör det inget att jag inte är där. Hur som helst, gick och la mig igen efter en timme ungefär och sov vidare till 2 - fruktansvärt skönt haha!

Nu längtar jag förbannat mycket till Vemdalen. Underbara Vemdalen. Endast tre veckor kvar tills det smäller. Skiweek 2011, du är så jävla välkommen!

RSS 2.0