Hejpa Östersund för ett tag!

2011-04-28 @ 20:10:05 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Min blogg är så himla deprimerande nu för tiden! Så nu ska jag komma med ett hyfsat glatt inlägg :) Jaaaaaag har lyckats fixa mig en praktikplats! Precis i sista sekund dessutom! Och inte på ett sånt tråkigt ställe heller utan på Krägga Herrgård, inte så pjåkigt ändå! Vart så himla paff när jag ringde dit, för han sa ja på typ 2 sekunder. Nu slipper jag åka tillbaka till Östersund på ett tag :D Min praktikhandledare hade satt en deadline idag kl 15.00. Så hade jag inte fixat praktikplats idag, hade jag vart tvungen att åka tillbaks till Östersund och blivit utplacerad på något ställe som jag förmodligen inte alls vart intresserad av, så det här var ju bara perfekt! Och gillar dom mig, kanske jag kan lyckas med sommarjobb på samma ställe, det skulle inte vara så himla dumt faktiskt.

Så grattis till mig själv för att jag 1. vart duktig och rungt runt till ställen! (vilket jag egentligen hatar, att ringa runt alltså) och 2. för att jag äntligen fixade mig en praktikplats!

Damaged goods.

2011-04-28 @ 11:15:49 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Fan. Jag trodde jag var på väg att komma över allt. Och så ska en jävla dröm förstöra allt. En enda. Så här med facit i hand, så önskar jag nästan att jag inte hade skrivit till honom i november förra året. Fast då hade jag inte alls tankarna på att det skulle bli som det blev. Då skrev jag ju för att det var en kul grej bara, inte för att vi senare skulle träffas och allt. Men som sagt, nu med facit i hand.. Det för ju för fan fortfarande ont. Men jag vet inte vad det är som gör ont. Att han inte ens längre tycker det är kul att prata med mig? Det är ungefär som att han slutade bry sig på en sekund. Som om nåt aldrig hade hänt. Som om vi inte känner varandra. Tillbaks till hur det var innan jag skrev till honom. Förutom den lilla aspekten att varje gång nåt påminner om honom så gör det ont i mig. Lite men tillräckligt.
helvete.

Give me something good.

2011-04-26 @ 13:22:10 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Det här var ungefär det som jag lyckades åstadkomma i fotoväg under min vistelse i Tänndalen. Dåligt av mig..

Hade en väldigt bra långhelg i Tänndalen. Jag behövde verkligen komma iväg från det verkliga livet lite och Tänndalen är perfekta stället för det, speciellt under påsk. Hade absolut inte bangat på att få stanna hela vecka 17 också, men jag har ju en del saker att ta tag i den här veckan. Typ, praktiken och hemtentan. Hemtentan kommer ju för övrigt gå helt uppåt väggarna i alla fall eftersom jag inte har en bok som behövs.

Men men, på onsdag vankas bio med malin och jimmöh! Red riding hood ska ses. Den verkar bra, nästan lite småläskig. Men sen är ju jag mesig när det gäller filmer. Kan t.ex inte kolla på skräckfilmer alls. Den här ska tydligen vara fantasy/skräck, så vi får väl se om jag skiter på mig på bion imorgon eller inte, haha.

Nu måste jag ta tag i livet igen bortanför datorskärmen, dags att laga lunch och jag står i valet och kvalet mellan nudlar och fiskbullar. Äter ju tydligen mer studentmat när jag är hos mina föräldrar än vad jag gör hemma i östersund! Sen måste jag ringa sigtuna turism. ciao!

Party rock is in the house tonight.

2011-04-23 @ 16:31:20 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Hej på er! Sitter här i Tänndalen nu och njuter av livet och tillvaron. Jag hade det jobbigt på bussen ner till funäs när vi åkte förbi vemdalen och tankarna flög till skiweek och första gången jag träffade Max, livet var så fantastiskt bra då. Första gången jag fäller tårar "offentligt" haha, kände mig så löjlig. Men vad gör man... MEN! En av grabbarna som jobbar i liften här har fått mig på betydligt bättre humör haha. Rätt charmig kille alltså. Och han är från Bro... vilket är grannorten till Bålsta haha. Ibland är världen liten. Han frågade igår om jag ville byta solglasögon med honom, but i didn't. Sen har han försökt så in i idag också så jag gick med på det till slut haha, fast bytte tillbaka när vi drog och käkade lunch. Har dock en känsla av att han kommer vilja byta imorgon också haha. Sen när vi satt där och åt så kommer han också och frågar om han får käka med oss hahaha. Lite kul ändå. 

Anyways, trotsade solskyddsfaktor igår, nu ser jag ut som ett stoppljus i ansiktet. Nästan i alla fall. GREAT!

Det var det.

2011-04-18 @ 23:04:51 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
Nu finns det inget mer ruppi och max. Det har väl aldrig på riktigt, riktigt, vart vi heller, fast ändå på nåt vis så har det ju det. Jag kommer sakna allt. Jag kommer sakna just "jag saknar dig" och "jag tycker om dig". Jag kommer sakna.. ja, allt vi hade helt enkelt. Vi sa att vi kommer fortsätta vara vänner och höras ändå. Jag tycker fortfarande att hans anledning är feg, samtidigt som jag kan förstå honom. På nåt vis önskar jag att vi hade kommit längre i vår relation, kanske hade han då tyckt att det vart mer värt att försöka. Men ja, jag kan inte göra nåt mer och han har bestämt sig och jag kan inte göra annat än att acceptera det. Men synd är det. Riktigt synd.

In time I found myself in happiness with you.

2011-04-17 @ 22:11:31 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Well, på onsdag är det tenta igen, omtenta, för ganska många av oss, så det blir till att spendera hela måndagen och tisdagen i skolan. Efter tentan på onsdag beger jag mig till Tänndalen. Hade verkligen hoppats på att få komma dit över påsk, för påsken i Tänndalen är så himla fin, och mami&papi tog sitt förnuft till fånga och åker upp, även om det bara är över helgen. Så jag är överlycklig för det. Behöver lite glädje i mitt annars just nu så miserabla liv, haha. Förhoppningsvis följer jag med min kära familj hem till Bålsta efter det.


Men typiskt. Hoppades att jag skulle få en del saker utredda idag. Jag hoppades tydligen på lite för mycket, ännu en gång. Nåväl, jag får väl hoppas lite på att jag får sakerna utredda imorgon. Skulle vara så förbaskat skönt. Att få avsluta det kapitlet i mitt liv, vilket tyvärr var ett himla bra kapitel som inte borde fått tagit slut än, tyvärr fick det ett fruktansvärt dåligt och tvärt slut.


Sommaren börjar bli efterlängtad.

be a man.

2011-04-15 @ 23:23:12 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
För exakt en vecka sedan fick jag ett godnatt-sms och "jag saknar dig". Idag har han totalignorerat mig sedan i måndags. Ja, jag fattar ganska bra att han inte vill ha nåt med mig att göra längre. Däremot börjar jag bli irriterad på hans fjantiga beteende att gå ena dagen från "jag tycker om dig jättemycket" till att dagen efter sluta prata med mig. För fjantigt, om inte fegt, är det att inte istället säga till mig att han inte vill längre utan istället dissa mig totalt. Speciellt när han sagt att han ska höra av sig. Jag hade högre tankar om den killen. Jag har hela tiden sagt till alla andra att han är en bra kille som inte är som alla andra. Jag trodde inte han var som alla andra. Jag trodde han brydde sig lite mer om mig och jag trodde att jag var värd lite mer i hans ögon. Jag hade visst fel. och DET är vad som gör mig ledsen nu.

Men, vad hände? Det var verkligen från ena dagen till den andra. Jag blev lite tagen på sängen i måndags när han sa "det kommer aldrig funka" och anledningen till det. Tycker att anledningen är fruktansvärt feg. Varför ge upp innan man ens försökt? Innan man ens VET. Börjar undra om det egentligen ligger någonting annat bakom. Och speciellt nu när han har stängt mig ute totalt. Har han träffat någon annan trots allt han sagt? Eller är det bara hans sätt att "komma över mig"? Jag vet ingenting, och det är väldigt frustrerande. Jag vill bara ha ett svar, och det vägrar han ge mig.


jag ger upp.

2011-04-14 @ 18:15:01 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 2
Fan va skönt att allt ska gå åt helvete på en och samma gång.
Praktiken skiter sig
Jag har tydligen ingen behörighet till att läsa år 3 på universitetet längre
Jag kommer säkert faila ännu en tenta imorgon
Den jag tycker om (som tydligen tycker om mig jättemycket också?) vill tydligen inte ha mig längre för att vi KANSKE inte kan ses i sommar.
fml or what?

please don't take your love away.

2011-04-12 @ 21:27:13 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
även om vi inte kom fram till någonting, tror det är dags att inse fakta. dags att inse att han inte längre är.. min. dags att släcka den lilla gnistan hopp som jag har. och ja, det gör fruktansvärt ont. fruktansvärt. men jag kan ingenting göra.

blow him back into my arms

2011-04-11 @ 20:41:45 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
jag har gråtit nonstop i snart två timmar. jag vet inte vart jag ska ta vägen. jag är rädd. rädd för att höra vad jag verkligenverkligenverkligen inte vill höra. och det gör så fruktansvärt ont i mig.

Saknar min misse.

2011-04-10 @ 20:14:28 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0

Jag luktar spya.

2011-04-10 @ 13:02:35 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Okej. Inget mer vin för min del! Baksmällan efter torsdagen var dock värre än dagens, men helvete. Vin är ingenting för mig. Speciellt inte starkvin. Spyr så fort jag tänker på det nu haha. Ska hålla mig till mina cider hädanefter. Då blir jag åtminstone inte bakis, och om jag nu blir är det ytterst lite. Egentligen.. varför utsätter man sig för baksmällan hela tiden? haha, man kan ju fråga sig om det verkligen är värt det för bra mår man ju inte.

prayin' for my heart's salvation

2011-04-09 @ 18:52:02 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Gillar inte folk som säger en sak men gör en annan. Känns inte värt att säga saker man inte menar. Eller ja, känns ju åtminstone inte som det menas vid såna tillfällen. Jag blir less. Och framförallt ledsen. Jag hoppas allt blir bättre när säsongen är slut.

Fest ikväll. Sov till 5 igår efter torsdagens kalas. Länge sen jag kände mig så fruktansvärt sliten, men är det födelsedagskalas så är det. Ikväll får jag väl dricka för att få tankarna på annat känns det som. Försöker peppa men det är lite svårt. Fast det ska nog gå till slut.

Ja må hon leva, ja må hon leva!

2011-04-07 @ 14:50:07 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Min käraste käraste vän Emma fyller idag hela 21 år. GRATTIS!!! Hon tycker hon är gammal och har åldersnoja! Vi vänder på tankarna istället, hade det vart i USA hade du inte förrän nu fått gå ut på krogen eller gå på systembolaget! ;)
Ikväll blir det med andra ord födelsedagskalas som heter duga! Imorgon kör vi en vilodag och på lördag kör vi järnet igen! GÖTT!

If.

2011-04-06 @ 12:20:30 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Godmorgon. Är på något bättre humör idag.
Ikväll blir det knytismys med tjejerna, det ser jag fram emot!


enough is enough.

2011-04-03 @ 22:33:27 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Såhär är det.. Jag är en av dessa människor som bryr mig när jag tycker om någon. Jag vill helst prata med denna någon minst en gång om dagen. Jag är en av dessa människor som älskar när denna någon hör av sig först. Jag är en av dessa människor som älskar att få gulliga sms eller liknande. Bara något som visar att denna någon faktiskt tänker på mig. Jag är en av dessa människor som faktiskt blir ledsen när denna någon inte bryr sig på samma sätt som jag. Jag tycker det är oerhört frustrerande att denna någon inte tycker dessa saker är lika viktiga som jag tycker. Och jag hatar att känna mig ointressant, för då kan det nästan lika gärna va..

Sen hatar jag att vara så typiskt tjejig och tänka för mycket. Tänk vad mycket lättare det skulle vara om man inte brydde sig...jag önskar ibland att jag inte brydde mig.. Men då skulle det väl vara något fel på mig. Jag är helt enkelt såhär, vare sig jag vill det eller inte.

jag kan inte sova och jag var tvungen att lätta på hjärtat...

A place in south of france

2011-04-03 @ 15:46:43 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Ibland undrar jag om jag är den enda som försöker övertala folk att hänga med på saker när dom först säger att dom inte vill! Fast folk kanske inte tycker det är lika tråkigt när jag bangar haha.
Nej, jag står fast vid att jag är lite småtrött på Östersund nu faktiskt. Tror pausen i sommar är välbehövlig. Behöver längta tillbaks hit lite känner jag. Det är inte ens lika kul att gå ut längre. Och jag är tydligen inte ens så sugen på att åka snowboard längre så att jag till och med bangade på Åre idag. Då är det något knasigt.

Nej, som sagt, april kommer gå dödligt sakta bara för att jag till råga på allt längtar hem nu också. Och på tal om sommar hoppas jag för allt i världen att vi åker ner till collioure denna sommar, åtminstone för en vecka. Det är nog min högsta önskan just nu! Där är nog enda stället i världen som det inte gör mig nånting att gå upp tidigt för att gå och köpa färskt bröd till frukost och se att endast de som öppnar resturangerna och tvättar gatorna är uppe. Morgonsolen... ja. Och jag saknar så himla mycket att gå den dagliga långpromenaden upp bland vinodlingarna. Och jag saknar att bara gå runt bland dom gamla husen och gränderna i byn. Och jag längtar dit bara för att få fota allt!

Egentligen skulle jag vilja spendera min sommar utan att göra ett piss förutom det som faller mig in. Med andra ord, inte jobba. Tänk en hel sommar i collioure? Oh, vad underbart. Jag hittade en sida med en massa fina bilder på collioure. Är ni nyfikna? Då bör ni kolla här! :)


RSS 2.0