Ignorant boy, beautiful girl.

2010-08-31 @ 07:35:37 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
Är ju verkligen allt för dålig på det här med bloggandet just nu. Men innan var det jobb och tentaplugg och nu har introperioden satt igång i skolan. Vilket innebär nollning för alla nya! Jag hoppas kunna ta lite bilder som jag kan lägga upp. Annars snor jag av alla andra som är duktiga på att ha med sig kamera haha! Har ju "bara" min systemkamera och den är ju inte alltid så bra att ha med sig alla gånger ;D

Vår nollegrupp är hjärtenollor! Vi delade in grupperna med hjälp av en kortlek och vi har hjärter haha. Och dom vann baske mig alla aktiviteter vi hade igår utom den sista! Men det var inte deras fel utan colaflaskans fel som hade aningen för stort hål för att tampongen skulle sitta fast! (Ja, vi körde tampongleken!)

Men nu är det dags att dra sig till bussen för vår ordentligt ovanligt tidiga föreläsning! Inte en enda gång i ettan började vi så tidigt som 8.15! Men hela första kursen är nästan så tidiga mornar. USCHA säger jag bara!

SKIWEEK!!!

2010-08-29 @ 14:21:52 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Nu har äntligen bästa bästa vi bokat stuga till Skiweek och det är banne mig inte vilken stuga som helst utan 14bäddars stugan med egen relaxavdelning och allt! INTE HELT FEL! Vi ville ju ha denna från början men det finns två stugor och båda försvann innan vi hann boka från början. Men det är ju lite för bra för att vara sant nästan att båda stugorna kom ut igen så igår slog vi till innan samma sak hände igen! Nu slipper vi också oroa sig för att vi ska råka behöva dela hus med någon barnfamilj! (I ett hus finns 4 lägenheter på 80 kvm med 8 bäddar) Jag menar, vi är ju inte dom som är dom och är direkt tysta på nätterna!

Skiweek är ju vecka 4 så en del av er kanske tycker att vi är extremt tidigt ute haha, men så fort skolan drar igång och det börjar pratas om skiweek så går det undan med bokningarna. Förra året hade knappt jag och malin sovplats men räddades i sista stund av Lisa då två i deras stuga av någon anledning inte skulle bo där längre :)
Så, det gäller att vara ute i god tid, som vi definitivt är nu haha!
Mössa och halsduk till jobbet idag.

2010-08-25 @ 21:24:24 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Orkar inte skriva så mycket, är rätt dålig på uppdatering. Men tentaplugg och jobb pågår såattee...
Tänker lägga upp en video på några sköna tjejer istället! Se och njut!

PMS 3 - HCSC from peepshow on Vimeo.


I came to dance, dance, dance, dance

2010-08-23 @ 00:18:24 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
Blev en ordentlig kväll igår! Jag är inte den som får minnesluckor men gårkvällen involverar faktiskt en, haha. Kvällen började hos Andreas med lite ölspel, go musik och härliga människor. Därefter drog vi en taxi in till staden och plaza/g3! Och det är här som minnesluckan infinner sig haha. Minns när vi kom dit, när vi gick till baren och sedan dansgolvet. Minns att vi dansade och minns när vi träffade den nya tjejen som ska börja i vår klass. Sedan är det blankt haha. Minns inte anledningen till att vi lämnade dansgolvet och vad som hände därefter. Sedan återfinner sig minnet från det att jag upptäcker att min väska var borta. Jag blev helt förstörd, i min väska hade jag allt. Mobilen, nycklarna, körkortet, lite småpengar och lite smink. Och väskan fanns ingen-jävla-stans! Jag kollade i alla tre barer flera gånger, i garderoben, med vakterna och till och med i hotellreceptionen. Ena vakten föreslog att jag skulle prata med polisen som var utanför, så jag fick göra en stöldanmälan. Väskan hade fortfarande inte återfunnits när vi lämnade g3.. Men efter att Frida hade ringt en gång till min mobil utan svar, så ringde dom upp Frida från min mobil direkt efter och sa att dom hade fått in väskan och att jag skulle komma till uteserveringen pronto. TROR NI JAG BLEV LÄTTAD ELLER? Tanken på att: 
1. inte få komma hem och sova i sin lägenhet, i sin säng....
2. att få betala 500kr som man inte har för att securitas ska komma och öppna min lägenhet...
3. mobilen var borta = min klocka, mitt alarm, mina nummer, mitt allt, var borta...
....var så där lagom kul!

Men overall så var kvällen riktigt bra och tack alla som var med och gjorde kvällen sjukt värd! Och nästa lördag kör vi igen, och från det två veckor framåt med nollningen!

Oh my god.

2010-08-20 @ 20:26:35 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Såjaaaa, endast en sisodär 24 timmar kvar tills lördagens festligheter drar igång, ni aaaanar inte hur taggad jag är! Kommer bli en sjuhelvetes kväll, och jag har lovat efterfest också. Ser dock inte fram emot jobbdagen imorgon, 8 timmar och dom kommer gå alldeles för sakta. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! väntar ALLTID för länge borde det självklart vara, det vet ju varenda människa, eller hur?
Tråkigt att Malin inte kommer upp förrän mitten av nästa vecka!

Karin
, länken till min nya party-playlist är fixad nu! (länkar en gång till för säkerhets skull, hehe) Tack för att du sa till :) Spotifylänkarna är inte alltid på min sida, hehe

jag och min underbara tenta. Ska vara en tumme ner där också men det ser missbildat ut haha

Someday you'll know there's all this dreams we share

2010-08-20 @ 00:36:17 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
En efterlängtad Petra kom tillbaks till Östersund igår så självklart styrde vi med party och utgång och jag hade så himla kul! Dansade järnet verkligen, förmodligen inte fint alls men sjukt kul vare! Och nu längtar jag så otroligt mycket till lördag! Emma kommer ju tillbaks hit då - which is awesome! Andreas styr förfest och det verkar som det kommer en del. Även några från jobbet, kul! Sen blir det plaazaaaaa! Eller g3, som man säger här...
Dagen på jobbet på lördag kommer gå föööööööör sakta! Nåja. Undrar hur jag ska överleva kvällen överhuvudtaget eftersom det är sagt att jag ska shota sambuca.. hela kvällen... haha..och tydligen har Andreas lärt sig en massa nya ölspel. Ojojoj...

Roligast igår var: när vi dansade och när vi skjutsade petra i en kundvagn på vägen hem!
Sjukast igår var: När en kille frågar om jag bloggar och om jag heter si och så...och.. JA, på alla frågor. Mest random! Men roligt haha. 

Dags att läsa igenom en gammal tenta och sen sova. Jobbar tidigt imorgon och två timmar längre än planerat. Dock bara 5 timmar sammanlagt så det är lugnt haha.


Ska dela med mig av min nya party playlist förresten. Lyssna och njut här!
Kan dela med mig av den gamla också om ni så vill, härhärhär..

Det finns många platser man inte längtar till.

2010-08-17 @ 13:08:19 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
Hoppsan! Har visst inte skrivit här på 3 dagar, men har väl antagligen inte haft något roligt att skriva om heller! Har jobbat hela helgen, inte superkul, men pengar! Det enda händelserika att berätta om helgen är väl att en kund antar att jag är vild i sängen! Hahaha, kan bara garva åt det. Han frågade hur det var med mig och jag svarade att jag var trött, han sa någonting och sen "ja, med dig i sängen går det väl vilt till!" JAHA! hahah. Sen bad han om ursäkt och sa att han skojade haha. Inte för att jag tog illa upp, det är en kund jag brukar prata en del med och han är jättetrevlig. Lite awkward var det väl kanske haha. Nåja..

Idag har jag bokat in mig i tvättstugan, på tiden. Varje gång jag vart där så tänker jag att det inte ska gå lika lång tid igen innan jag tvättar haha. Men varenda gång så lyckas jag! Man glömmer liksom bort och inser inte att man behöver tvätta förrän stumpor och/eller trosor börjar sina i byrålådan!

 


Med näsan i vädret och foten i klaveret.

2010-08-13 @ 17:13:34 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 2
Usch, jag hade en sådan hemsk dröm inatt haha. Den handlade om nollningen. 
1. Runvandringen hade inte blivit av helt utan nollorna hade bara visats vart Oscar's var.
2. Jag hade ingen aning om vilka våra nollor var för jag var tydligen inte med från början.
3. Vi skulle hade nollefest hos emma med några nollor som jag inte alls gillade, dom var konstiga och hade attityden "vi är bättre än er" haha.
4. Ludde befann sig i en lägenhet lite längre bort och Malin och Emma blev SJUKT glada och rusade dit för att krama honom, de somnade även i den lägenheten lite senare och sket i festen som pågick i Emmas lägenhet. Jag skrek på dom och frågade om det var så här nollorna skulle komma ihåg dom (när vi faktiskt är kända för att festa mycket!)
5. Emmas lägenhet blev trashad. När jag gick tillbaka dit hörde jag hur några tjejer pratade om att dom hade satt massa klistermärken på väggarna och när jag kom dit var även sängen utkastad genom föntret!
6. Sen kommer jag inte ihåg så mycket mer...
Men hemskt ju! Bara hoppas att något liknande inte händer i verkligheten hahaha!

Är tvungen att dela med mig av ännu ett awesome snowboardklipp! Watch it! I did ;) 
Borde jag kanske sluta tjata om vintern tycker ni? haha...

LÄTTNAAAAD!

2010-08-11 @ 19:04:27 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 2


OOOH! Som jag är lättad nu alltså! Jag behöver "bara" 37 högskolepoäng för att få fortsatt csn. Jag trodde det var 45hp och höll på att ge upp nästan för det haha. Men nu är det luuuuuuuuuuugnt! För detta ska jag klara. Jag SKA klara det och som belöning ska jag beställa den nya brädan i slutet på augusti - superlycklig! Det blir liksom som en morot, och det kan jag behöva! För nu har jag faktiskt också bestämt mig för att jag VILL fortsätta plugga. Jag vill ju göra det här, kan inte tänka mig jobba med något annat sen ändå. Tänker inte hoppa av, gör jag det är jag bara svag, och jag är inte en svag person helt enkelt! :)

Nu ska jag göra mig bakpotatis och nån röra av något slag, tänkte göra skinkröra men skinka glömde jag ju köpa så hehe, får hitta på något annat!You're loveable, but you're just troubled.

2010-08-10 @ 19:52:50 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
Så... wow, är det jag som är supersugen på vinter nu eller? Jag har sprungit runt i min snowboardoutfit nu på eftermiddagen och njutit järnet. Men hujedamig så varmt det blev haha! Lade precis upp min gröna jacka från special blend till försäljning
(annons: freeride & tradera). Jag köpte den ju i våras och jag har använt den endast en vecka bara. Anledningen till att jag säljer den är att den är för stor. Lång gör inte så mycket men den är så bred så det blir inte bra helt enkelt haha.
Varför köpte jag den då? Dumbass. Jo för jag älskar jackan i sig haha, och jag var tvungen att ha den och minsta storleken var Medium, så what to do? Men nu ska den säljas i alla fall! Har nyss bestämt mig för att inte köpa ny jacka eller byxor i vinter, eller ja inte jacka i allafall. Är dock inne på att köpa ett par bruna byxor så, om jag hittar ett par till rimligt pris så blir jag nog ett par byxor rikare och ett antal 100lappar fattigare.

Och så har jag ju hittat brädan jag vill ha. Och jag blev så glad när jag hittade den för den är så billig!!! Så nu har jag råd att köpa mig en ny bräda i år ändå! Haha. Eller tja, allt hänger ju på om jag får mitt csn eller ej. (nej, jag ska inte köpa brädan för studiemedlet utan för min lön!) Men brädan är en salomon från förra säsongen, och en optimal parkbräda. YAY. Okej kanske inte optimal, men en parkbräda ändå! Ni får se bild på den en annan gång :)

Mmmhmm!

2010-08-10 @ 02:16:33 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1

2010 TWS Team Shoot Out Winners: Salomon! from HRsnowboard on Vimeo.


 


I'm not a rocket scientist.

2010-08-09 @ 16:49:19 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Blev inget sundsvall idag, men det gör ingenting för jag måste ändå sätta igång och plugga. Som jag faktiskt ska! Först ska jag bara ta mig iväg till ica och fixa cola (måste ha) och typ, matlagningsgrädde till middagen. Sen är det dags att proppa lite kulturgeografi i huvudet. Turismens ekonomiska geografi närmare bestämt. Kommer bara ihåg saker om urbanism typ, så har en del att plugga in. Sätter jag den tentan har jag fixat alla poäng jag behöver för att få csn, så egentligen skulle jag kunna koncentrera mig på BARA den. Fast ska försöka göra två stycken, för den andra är så liten ändå.

Sen tycker jag ni ska ta och lyssna på den här låten för den är otroligt skön :)

Hello Handsome.

2010-08-08 @ 20:04:22 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1

Stilig grabb, geme.
han får gärna slicka på mig med som han gör på emma watson i videon hihi:
One night only - Say you don't want it

Sååatte, imorgon tar jag en tripp till Sundsvall med Jennifer! Eller kanske, haha. Men om så blir det trevligt! Är ju ledig fram till torsdag nu, så blir skönt att åka iväg från östersund lite! 
En annan sak, jag har mer och mer börjat fundera på att bli mörkhårig. WHAT TO DO? Vet ju att jag kommer vilja vara blond sen när sommaren kommer haha... vill alltid vara blond på sommaren av någon anledning. Fast mörkt hår känns så mkt lättare att sköta. Äsch, jag vet inte. Jag lovar att det kommer en dag i höst som jag kommer impulshanda hårfärg. Det är kul med förändring! Mörkt är fint.

Har inte världens bästa bilder som exempel, men ni ska få se ändå (ni kan klicka på dom så dom blir större):


Say you don't want it.

2010-08-08 @ 00:51:51 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Så, nu har jag avslutat ett kapitel i mitt liv. Det var ett kort ett, men nog så ovärt och inte menat att fortsättas på. Nu börjar nästa som kommer bli awesome med allting jag har att vänta framöver! Förhoppningsvis blir det ett väldigt mycket längre också. Kanske ska man lyssna på sitt horoskop den här gången? "Kärleken däremot gnisslar och ger dig bekymmer. Mest lönsamt är att inte ta tag i kärleksproblemen nu, fokusera på nöjen och trevliga vänner istället." - Ja, jag tror nog jag ska göra det.

Men det är ju helt enkelt inte värt det att slösa tankar och tid på någon som bara är full av skit anyways! För det är precis så det är, full av skit är vad du är :)


Nu måste jag bara skriva av mig om hur otroligt megaMYCKET som jag längtar till Skiweek. Alla vet att jag redan längtar efter vintern, men om det ens går, så längtar jag ännu mer till just Skiweek, som må vara en av de bästa veckorna på året! Då runt 3000 studenter samlas i Vemdalen för att åka skidor/snowboard men framför allt för att festa och ha otroligt kul! Allting med skiweek är så himla kul, även om man ligger bakis! Fast å andra sidan, det gjorde jag inte någon gång i år haha. Tyckte vi alla var grymma som festade som galningar från  5,6 på eftermiddagen till tidigast 3 på natten, och sen var ute i backen vid 11, 12 dagen efter igen! Är ju inte alla som klarar av det ;D Har en känsla av att det blir ännnnuuuu mer fest nästa år!! 


I'm sick of all the insincere.

2010-08-06 @ 21:45:29 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
jag saknaaaaaaaaaaar tralalala. & det är så fel, så fel. Inte ens katten vill gosa med mig. Hahaha

What else is there?

2010-08-06 @ 06:00:27 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Helt underbart att jag bara fått sova 2 timmar inatt. Somnade säkert vid halv 3 och var tvungen att gå upp halv 5.
Jag hatar dessa tidiga mornar verkligen. Det bästa var ju att jag faktiskt gick och la mig vid 9 för att kolla på csi så jag kunde somna efter. Men så började massa tankar cirkulera i mitt huvud och sen gick det inte att somna...
Är det fler än jag som verkligen inte kan somna när man MÅSTE? suck..

Dags att springa till bussen. ciaooo

Internetwindowshopping!

2010-08-05 @ 17:03:04 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
Nu har jag suttit och låtsas-shoppat saker till min lägenhet på H&M home! Och allt går i svart haha. så dystert men ack så fint! Jag ska shoppa det på riktigt sedan, måste bara få tummen ur rumpan och tapetsera om i lägenheten först, det ska bli helvitt. SKA verkligen till östersundsbostäder imorgon efter jobbet och höra efter. Måste ju få det gjort innan dom får fullt upp med alla nya som ska flytta hit...

Hur som helst så hamnade ett svartvitt leopardmönstrat påslakanset, nya svarta handdukar till badrummet, svarta grytlappar och en svart tvättsäck i min shoppingbag. Egentligen hade jag plockat på mig ett leopardmönstrat duschdraperi (också det i svartvitt) och ett vitt drapå-lakan till sängen också. Men tänkte att jag inte behövde det så tog bort det haha.
Allt som allt blir det 834kr! Och dom pengarna har jag ju såklart inte nu. Men först och främst ska jag ta och köpa mig ett par nya gardiner. Svarta givietvis! Vill ha dom från åhlens, men gardiner är ju så dyrt! Och jag behöver 3 stycken och det går på nästan 1000kr... Blä!

Sen lyckades jag ju såklart att hitta en massa andra grejer jag vill ha, till hösten. Som jag på nåt vis måste införskaffa till min garderob! Men i höst ska jag nog hålla in på sådana vanliga kläder för måste köpa massa nytt till snowboardsäsongen! Tjohej! Men detta är jag sugen på ändå!"Ditt liv verkar ha fel i kugghjulen just nu"

2010-08-04 @ 17:04:56 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
Jo tack, Simon, det har du rätt i.

Har tappat bort mitt nya nagellack. Mitt nya underbart fina nagellack. Haha, så jävla typiskt. 
Och igår pajjade mitt modem till råga på allt. Först gick en säkring i lägenheten så tvn, stereon och modemet dog. 
När jag satte igång allt igen så ville inte modemet gå igång. Det gör så ibland, om man råkar dra ut kontakten och sätter in den igen så svarar det inte så man får dra ut och stoppa i kontakten igen. Så jag trodde bara det var problemet. När jag skulle dra ut kontakten var den SVINVARM, jag brände mig på riktigt. Så ska det väl ändå inte vara? :s INTE OKEJ! Så ja, något gick väl snett inuti kontakten.

Jag överlever ju seriöst INTE utan internet haha. Vem gör? (Eller jo, klart jag gör om jag har bättre saker för mig, men nu har jag faktiskt inte det) Så slog tanken mig att, Malin, hon ha ju ett modem liggandes på matbordet, så jag tänkte att jag lånar den kontakten tills jag får en ny! (Jag hoppas det inte gör något Malin, jag har ju inte direkt frågat om jag får haha ;[ )

Tur att det bara blev nåt fel med kontakten. Men måste ändå be com hem att skicka en ny i alla fall.
Så anyways, as you can seeeeeee så fungerar mitt internet igen! En liten glädje mitt i allt :)
Och vet ni? Det ska jag fira med det nya avsnittet av Pretty Little Liars, som kan vara en av dem bästa serierna! Sjukt spännande är det i alla fall och det är en serie jag rekomenderar! Trailer här!

Jag väntade mig ingenting.

2010-08-03 @ 23:17:40 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 2
Jag hörde nyss en bil utanför mitt hus. Och genast slog tanken mig "tänk om, tänk om någon kom och överaskade mig!" Jo tjena, varför i hela friden skulle det hända? Varför vill jag ens att han ska vara hos mig? Haha, jag garvar åt mig själv och hela situationen samtidigt som jag hatar den. hatar den. Varför skulle jag låta mig trilla dit igen?
Har haft en av dom bästa helgerna på länge, men plötsligt hatar jag den. Delar av den.

När ska jag lära mig att ingen är hel?

2010-08-03 @ 00:54:00 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
...att allting mer eller mindre är trasigt? Men kärleken som fanns där en gång har byggt något vackert som krossar allt.

Okej, nog med fasoner nu! Har ni haft en bra helg? Det har jag i alla fall, trots allt. Jag menar yran var super och jag spenderade en del tid med Jennifer i en lägenhet mittemot stora scenen, kunde det blir bättre? Nja, svårslaget! Och Jen är ju underbar att umgås med så det har verkligen inte gått någon nöd på mig haha. Och så har hon superfina vänner, jag gillarom allihop!

Dessutom har jag haft besök av tre galna grabbar från sundsvall, och bara det var ju en upplevelse i sig! Trots att jag nån gång skämdes i deras närhet (haha) så har jag haft sjukt kul och man kan ju bara garva åt dom!
På något vis hoppas jag ändå att dom kommer tillbaka någon gång. Tror jag. Vi får se, allt beror på.

Imorgon väntar jobb igen, har stängning. Var ett tag sen nu hehe. Tror jag jobbar helg den här veckan också. Men det gör inte så mycket, förutom tidiga mornar! Men nu får festligheterna ligga på is ett tag, måste tänka på ekonomin! Bu.

Nu tror jag det är dags att sova i alla fall, men för första gången på jag vet inte huuuuur länge känner jag att jag inte vill sova själv? Vad är det för påhitt? Jag som älskar att sova själv. Och ni tror väl jag är dum i huvudet för vem älskar inte att sova med någon som håller om en? Tjaa..

RSS 2.0