0957 - valborg & solen skiner! helt underbart

2009-04-30 @ 09:57:30 Filed in:
Kommentarer: 0
och nu sticker jag till kista centrum med elin & malin for a while. jag hoppas jag hittar en skjorta.... jag är så insatt på att jag ska ha en rutig skjorta men hittar ingen? men det är väl alltid så att när man har bestämt sig för vad man verkligen vill ha så hittar man det inte, right?

gorgeous

2009-04-29 @ 17:45:55 Filed in:
Kommentarer: 0
              

jizz in my pantssss

2009-04-27 @ 22:18:52 Filed in:
Kommentarer: 1
jag tror jag ska satsa mer på att använda min blogg än bilddagboken. bilddagboken är allmänt tråkigt, mina bevakare är tråkiga & jag är tråkig som bara lägger upp egobilder & ointressanta bildtexter. här behöver ingen som inte vill läsa eller se mina bilder göra det. super!

weeeeelll, idag har jag traskat runt inne i stan. åkte in med malin men hon behövde åka hem & laga mat så jag bestämde mig för att stanna kvar själv ett tag & kika vidare. jag hittade ett par jeanstights, ett par trosor, solglasögon, ringar, örhängen, ett hårband & en väska! nicebice

Men jag föll för dig och du förtjänade en nominering för rollen du spelade

2009-04-26 @ 23:57:35 Filed in:
Kommentarer: 0
              .

det ska vara fint väder hela nästa vecka sägs det. det är ju underbart!

2009-04-26 @ 23:56:31 Filed in:
Kommentarer: 0
skulle vilja ha den faktiskt

Min dator spelar mig just nu ett spratt. den bestämmer sig för att fungera på kvällen men att vara stendöd över dagen, eftermiddagen & tidig kväll. det är ganska frustrerande. pappa tror det är virus. jag tror min dator är dålig & gammal. aja, jag har hittat en väska jag vill ha. köp den åt mig & du får en valfri glass? bra.
 




ingen mer dator för min del...

2009-04-25 @ 11:45:10 Filed in:
Kommentarer: 0
nä, min dator totaldog igårkväll. poff sa det och så gick det inte att sätta på den mer ^^ KUL

Och jag står framför spegeln, jag vill förändra allt, och allt som jag ser i den.

2009-04-23 @ 23:45:45 Filed in:
Kommentarer: 0
jag erkänner att jag just nu är väldigt smart då jag tvingar i mig en chokladboll med pärlsocker på, vilket är hårt,  samtidigt som jag har fruktansvärt ont i mina tänder. tummen upp för mig. många tummar upp idag må jag säga!
nu börjar Judge Judy hejtå!

tandställningshelvete! eller?

2009-04-23 @ 12:37:48 Filed in:
Kommentarer: 1
aaaj, åååh jag har så ont i mina tänder! jag vill bara slita ut tandställningen, den känns just nu bara som en klumpig mojäng som jag har satt in tillfälligt, som inte alls ska sitta där utan ska ut ut uuuut! bort! försvinn! fast det vill jag ju inte, inte egentligen. för jag vill ju ha tandställningen, eller vill jag? klart jag vill, jag vill ju ha fina tänder därmed så måste jag ju vilja ha tandställning - vill man bli fin får man lida pin. eller hur lyder det? usch.

spärrat abonnemang, färdigt cv & chokladbollar - fint!

2009-04-22 @ 16:27:30 Filed in:
Kommentarer: 0
som jag skrev på bilddagboken så har ju mitt abonnemang då blivit spärrat eftersom jag är så duktig på att betala in min räkning i tid - not. jag betalade den idag och senaste betalningsdatum var 5 april, HAHA. fast då var jag i fjällen så då kunde jag hur som helst inte betala, kommer inte ihåg när jag fick räkningen heller. aja, nu har jag lärt mig en läxa!

imorgon är det dags att åka till tandläkaren i enköping igen för att sätta in resten av tandställningen, dvs i underkäken.
denna gång ska jag åka själv, usch! det är hemskt att ligga där med tusen saker i munnen. bomullstussar i kinderna som suger upp salivet PLUS en sug som suger upp resten av salivet och som grädde på moset en stor ställning som spänner upp munnen som fan.. inte skönt! jag får dessutom panik när jag inte kan svälja, känns typ som om jag ska dö HAHA.

bara för det ska jag göra negerbollar som plåster på såren haha!

Baby, You Wouldn't Last A Minute On The Creek

2009-04-21 @ 23:25:48 Filed in:
Kommentarer: 0
Nu har jag i princip skrivit klart min cv, nu ska bara Sam hjälpa mig med layouten, snäll som han är! Så jag kan nog skicka iväg min ansökan imorgon hoppas jag :D well, nu ska jag kolla på the hills säsong 5 avsnitt 4 - underbart! det är tråkigt att Lauren ska sluta med the hills, fast man vill väl inte leva i en serie hela livet ut antar jag heheh.

curriculum vitae

2009-04-20 @ 23:41:34 Filed in:
Kommentarer: 0
är precis vad jag i rasande fart ska sätta mig & skriva klart. har idag suttit & tittat på vilka lediga jobb det finns under sommaren & vad hittade jag inte? jo, ett jobb ute på sandhamn som jag definitivt, utan tvekan, vill ha. jag älskar sandhamn!
så vad vore inte mer perfekt än ett jobb där? kan ju dock bara jobba där om boende ingår, annars har jag ca 3,5 - 4 timmar dit ut, & det går ju inte riktigt. men att leva 3 månader på sandön är banne mig inte helt fel!

det finns en vecka varje månad då all lust till att göra någonting går ur mig.

2009-04-17 @ 00:07:48 Filed in:
Kommentarer: 0
det finns en vecka varje månad då jag känner mig dubbelt så stor & äcklig. det finns en vecka varje månad då jag i början ligger på golvet & kvider pga grym magvärk. det finns en vecka varje månad då jag pga denna magverk knappt kan gå. det finns en vecka varje månad då jag måste stoppa i mig ipren flera gånger om dagen för att få bort den hemska värken. det finns en vecka varje månad då jag hatar det faktum att jag är tjej.




Clint Mansell - Death is the road to awe

2009-04-15 @ 23:06:54 Filed in:
Kommentarer: 1
jag är lite dålig på att skriva märker jag. men å andra sidan skriver jag inte här i bloggen för att underhålla andra med trevlig läsning utan för att skriva av mig typ. hur som helst så kom jag hem i söndags från fjällen, väldigt tråkigt. hade mycket gärna velat vara kvar längre. är också totalt såld på twintips, herregud vad roligt jag hade det! just nu känner jag mig mer taggad på twintips än på snowboard, men jag ska inte överge snowboarden, icke! men ska önska mig twintips i julklapp så jag kan satsa på att bli jibbproffs till nästa säsong, hehehe! nä, skämt åsido.

igår beställde jag en bikini från h&m, en leopardmönstrad. finfint! ska beställa en från gina tror jag också, eller åka in till gina & köpa där. vill även köpa nya väska & skor till sommaren. usch, jag hatar när jag märker att jag behöver så mycket mer än vad jag egentligen har råd med! & jag behöver verkligen ett jobb men jag är ju inte direkt snabb på att söka & snart kommer det vara för sent. men så långt får det inte gå i år, det går verkligen inte eftersom jag tar studenten. & jag vill ju itne plugga så vad ska jag göra om jag inte får ett jobb? från det ena till det andra liksom... aja, orkar inte tänka på det nu. ska lägga mig & kika i frisyrtidningen som mamma köpte hem idag. måste hitta någon snygg frilla tills jag ska klippa mig.


allting som händer vindar som vänder - ce'st la vie

2009-04-09 @ 22:34:18 Filed in:
Kommentarer: 0
eller hur i hela friden det nu stavas. man gick ju på tyska & inte franska, tyvärr!
idag har vart en helt okej dag i backen faktiskt, till skillnad från igår. igår var helt sjukt värdelöst, det snöade småspik & det gjorde så ont i ansiktet så jag fick dra upp halsduken över näsan så den satt fast under skidglasögonen. dessutom blev man helt dyngsur, så vi åkte typ 2 timmar igår, mer blev det inte. på kvällen bowlade vi & jag förlorade - jag suger på bowling. men det är roligt ändå :) idag har det vart mer.... växlande molnighet & framåt eftermiddagen blev det jätteskönt! vi satt en stund nere på resturangen innan vi åkte hem & jag drack min första glühwein, det var dock inte speciellt gott! jag är inget större fan av rödvin, haha. så jag tog en cola till slut istället. dessutom kom en sjukt söt kille ner där, synd att man ser ut som ett ras efter en dag i backen, haha :(

efter backen åkte vi ner & handlade till middagen & så kikade vi in på en nyöppnad klädbutik, dom har massor med fina saker där!! pappa köpte en tröja åt mig därifrån, som är sjukt mkt oversize haha, fast det ser inte dumt ut. modellen är oversize från början typ plus att det är en killtröja, så egentligen skulle jag säkert klarat mig med en small, men dom hade inte tagit hem några tröjor i small så jag tog medium så som sagt, stor men inte helt fel!

nu har mina kusiner kommit upp, så det har vart fullt liv i stugan ikväll men nu har småbarnen gått & lagt sig så nu är det lugnt och skönt igen.

                             

orkar inte skriva en rubrik till detta inlägg

2009-04-07 @ 21:27:58 Filed in:
Kommentarer: 0
Ja, nu sitter jag här igen på internet uppe i fjällen. jag är sanslös! men jag har inte så mkt att göra. resten av familjen är iväg hos några vänner inte så långt här ifrån. så här sitter jag & lyssnar på en cd med lugna favoriter, haha, med en utslagen hund & en katt som springer runt & har sig. har fastnat för en supermysig låt på denna cd, nämligen Eva Dahlgren - Ängeln i rummet.

igår gick jag & lade mig 21.45 & det är inte helt normalt för att vara mig. men åker man skidor mellan 10 & 4 varje dag & dessutom bara latjar i parken hela tiden, så blir man rätt utslagen! haha. & dessutom går jag upp 8 varje morgon också...! har kommit underfund med att ramundberget är det bästa stället här uppe, parken uppe på toppen är nice som fan. men imorgon ska vi åka borta i hamra & svansjöliftarna bara för att. nu vill jag att mami, papi & alex ska komma hem. det är lite för ensamt här i stugan...

gjorde påskfint i björkarna utanför stugan igår i det fina vädret, haha.

2009-04-05 @ 19:53:31 Filed in:
Kommentarer: 0

sjukt underbart väder idag, kan inte bli bättre! kan dock bli sämre...

2009-04-04 @ 22:00:35 Filed in:
Kommentarer: 0
vilket det också ska bli. fast tydligen skulle det vara dåligt väder idag, men det kan jag ju inte påstå att det var. klarblå himmel & 15+. så bäst! nu sitter jag i sängen med det mobila bredbandet som pappa tog med sig. ska snart sätta mig & se på nyheterna & vädret för att se om tv4-vädret säger annorlunda än smhi.se. jag hoppas det, hoppas dom visar bättre väder!
nåja, nu är det slut på internet för min del, skriver förmodligen inte imorgon men någon annan dag i veckan!

har glömt tandborsten & tandkrämen, förvånad? nej.

2009-04-03 @ 11:30:07 Filed in:
Kommentarer: 0
är alltid tandborsten som jag glömmer, vart jag än ska! haha, jätteirriterande & jag lär mig aldrig!

Kläder

( x ) vanliga kläder
( x ) underställ
( x ) skidstrumpor
( x ) underkläder
( x ) skidbrallor
( x ) vinterskor
( x ) vanliga skor

hygiensaker
( x ) schampoo
( x ) tvål
( x ) hårinpackning
( x ) balsam
(  ) tandborste
(  ) tandkräm
( x ) deo
( x ) smink - ja det får stå här under

övriga saker
( x ) datorn
( x ) hörlurar
( x ) mobilen
( x ) mobilladdaren
( x ) kamera
( x ) tofsar, hårspännen, borste, kam
( x ) hårspray

this is how it feels

2009-04-03 @ 00:10:30 Filed in:
Kommentarer: 1
jag är förbannad & jag tänker klaga!

jag tycker inte om översittar-tjejer. eller ja, översittar-personer i allmänhet egentligen. dom tror dom är så mycket mer än vad dom egentligen är, ser ner på andra & ägnar sig inte åt något mer än att snacka skit om dessa. det känns så patetiskt & sådant äcklar mig. sådana människor har inget att göra i mitt liv & jag har absolut ingenting att hämta hos dom.

jag tycker heller inte om personer som inte vet på vilket ben dom ska stå. sådana personer som i ett sällskap är en viss person & i ett annat sällskap blir helt annorlunda. & om detta har med skitsnack att göra & personen inte kan stå emot det utan känner att denne själv måste komma med något för att passa in, har denne inte heller någonting i mitt liv att göra.

snart är det dags att åka och jag måste skriva en packningslista så jag inte glömmer allt, vilket vore likt mig!

2009-04-02 @ 23:02:44 Filed in:
Kommentarer: 0
så.. here we go!


Kläder
(  ) vanliga kläder
(  ) underställ
(  ) skidstrumpor
(  ) underkläder
(  ) skidbrallor
(  ) vinterskor
(  ) vanliga skor

hygiensaker

(  ) schampoo
(  ) tvål
(  ) hårinpackning
(  ) balsam
(  ) tandborste
(  ) tandkräm
(  ) deo
(  ) smink - ja det får stå här under

övriga saker
(  ) datorn
(  ) hörlurar
(  ) mobilen
(  ) mobilladdaren
(  ) kamera
(  ) tofsar, hårspännen, borste, kam
(  ) hårspray

får väl lägga till om jag kommer på något mer!

solsken, värme, gatusopare och glass. kan det bli mer vår?

2009-04-01 @ 17:23:24 Filed in:
Kommentarer: 1
det är tveksamt! imorse när jag kom till skolan höll kommungubbar på att sopa gatorna & blåsa löv. senare på dagen såg jag även ett par tjejer gå & äta glass. helt plötsligt blev det jättemycket vår, men det är ju faktiskt bara supermysigt. chillade lite i solen när jag kom hem också, märkte att jag har förlagt mina solglajor - inte kul.

så fort mamma kommer hem ska vi åka till sigtuna & kika på ett hus, tycker att det verkar tråkigt fast jag kanske ångrar mig efter att ha sett det i verkligheten. sigtuna är ändå mysigt när man tänker efter & inte så värst långt härifrån.dessutom så ligger det i sthlm kommun, haha.

dagens låt: september - because i love you

:) :)

RSS 2.0