Medicinfri!

2012-09-16 @ 21:24:58 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Goddagens! Idag tog jag min sista antibiotika-droppe! I en och en halv månad har jag droppat mitt öga flera gånger om dagen, men nu är det slutbehandlat :) Och inte förrän 8e oktober ska jag på återbesök. Undra hur det blir sen, hur ofta dom vill att jag ska komma på återbesök. Tänker på Österrike och Mayrhofen, kan ju faktiskt inte komma på återbesök på ca 5 månader då... Men de kanske går, de kanske inte behöver kolla mitt öga så ofta. Är ju åtminståne 4 månader kvar tills jag sticker iväg :)

Jag ruttnar.

2012-09-14 @ 22:06:04 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Alltså ÅH vill jag bara säga. Jag r.u.t.t.n.a.r. på att bo hemma. Det är inte lätt att komma "hem" efter att ha bott själv i 3 år och skapat ett eget liv med egna rutiner. Jag vill härifrån, nu. Och jag har så tråkigt. Min kära vän övergav mig för lidingö och jag fick inte följa med. Och sen är det dött. Såna här helger saknar jag Östersund så himla mycket. I Östersund kunde man alltid räkna med att det hände något. Underbara tjejer! Åhh.....


Fjärde september.

2012-09-04 @ 17:28:34 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Aloha people. 
Nu har jag börjat jobba på riktigt och nu har även kursen jag ska läsa på helfart dragit igång lite smått. Oboy, kommer bli mycket att göra i en månad framöver. Tur att jag 3 av 5 dagar slutar kl 16, 17 på jobbet. Har tänkt att det måste ju gå bra att läsa ett par kapitel i veckan, inte så svårt. Glömde dock bort att kursboken är på engelska. Darn. Inte för att jag har problem med engelska i sig, men det är ju en himla massa begrepp som inte används i det vardagliga språket. Anywho.. Borde förstå en hel del mer nu efter 3 år på universitetet och efter 3 år med en massa turismbegrepp på engelska. Well see..
 
 

RSS 2.0