Enda regeln är att vi ska ha så jävla kul.

Något sådant här har jag väl tänkt mig till examen. Inte för att man behöver ha vit klänning som på studenten, men känner ändå att en vit klänning är somrig, modellen och stilen på klänningen passar mig perfekt och jag kommer nog ha bra användning för en vit klänning i sommar. Sen så älskar jag bara skorna! Är ju inte den som är den och använder högklackat i vanliga fall, men det är kul att klä upp sig på vissa tillställningar :) Examensdagen känns som en bra dag att ha högklackat på! För övrigt känner jag att converse kan passa finfint till klänningen, vilket även det passar mig perfekt. Det är grymt helt enkelt!

Åh, ser så väldigt mycket fram emot examensdagen och firandet som kommer med den. Dagen innan, den 31a maj, har turismforskningsinstitutet ETOUR en avslutning för oss och på kvällen är det middag med klassen. Själva "högtiden" i kyrkan är någon gång på eftermiddagen den 1a juni så att börja dagen med en champagnefrukost skulle sitta fint, för att efter högtiden fortsätta med grillning och fest, fest och fest! Att kunna känna att det tre år på universitetet ÄNTLIGEN är över, den känslan längtar jag till.

Kommentarer
Ellepelle

sv: ja det är ju ett steg i rätt riktning hehe :) Det är faktiskt inte så svårt som jag trodde. eller man tror ju det men det är ingen last längre direkt. Borta efter någon dag :)

2012-05-10 @ 08:32:56
URL: http://lillages.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback