A thousand reasons to smile.

2012-05-28 @ 23:27:36 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Jaaaag vill ha nästa vecka nu. Allra helst nästa torsdag. Nu nu nu.

2012-05-28 @ 20:15:34 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0

If you fall pick yourself up off the floor.

2012-05-27 @ 19:40:13 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Åh, får panik! Har tre uppsatser att läsa igenom till på onsdag. En som vi är huvudopponent på, en som vi är biopponent på och så vår egen. Kommer få läsa dag och natt måndag och tisdag känner jag, men men. Tänkte jag skulle hinna läsa lite på flyget fram och tillbaka till Stockholm, men det tar ju bara 45 minuter så har sammanlagt läst ca 20 sidor. Blöp..  Och idag har det ju inte blivit någon läsning och den självdisciplinen har jag inte just nu så att jag kommer läsa ikväll heller. Well well..

Från det ena till det andra, huuuuuur awesome är det inte att grymma Loreen tog hem hela eurovision igår? Hon är ju så himla värd det med den mäktiga låten och grymma framträdandet! Hon gjorde ju verkligen allting rätt igår och hennes låt slår alla andra med hästlängder! Något jag däremot inte förstår är hu det kunde gå så fruktansvärt bra för Albanien, tjejen med dreadsklumpen på huvudet som bara skrek och var allmänt deprimerande. Nä. Och så var det ju konstigt att Cypern hamnade så långt ner. Nåja, inget av det spelar egentligen någon roll eftersom det viktiga är att Sverige vann, tjoho!


I was looking for the breath of life.

2012-05-24 @ 11:40:36 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Östersunds bästa nattklubb brann upp igår. Sjukt tråkigt att någon känner att dom måste förstöra. Hoppas dom kan bygga upp Marité snabbt och få igång nattlivet så fortsom möjligt igen. Synd för mig dock som flyttar härifrån om 1,5 vecka haha. 

Är i alla fall sjukt nöjd att "sommaren" verkar ha hittat till Östersund. I alla fall för denna vecka. När vi tar examen på fredag kommer det förmodligen vara regn och 5 grader varmt. Skulle inte bli förvånad!

Jag fick nog världens bästa överraskning hem igår. Jag kan nog inte vara gladar än vad jag är just nu, helt sjukt.


FÄRDIG!!

2012-05-22 @ 16:35:11 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Nu är uppsatsen äntligen klar för opponering! Med vissa småsaker kvar att fixa. Man blir ju så jäklarns ivrig när man är klar så det är ju klart att det blir stavfel på framsidan. Allemasrätt och koflikter. Ja. Man kan ju nästan tro att vi skriver om Alla dalmasars rätt och konflikter om kor. Dalmasar som bråkar om kor? tjaaa ni...


Kvar finns bara sägnerna och motorvägarna.

2012-05-22 @ 09:07:33 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Idag blir sista rycket med uppsatsen. Känns så jävla bra! Skickade in uppsatsen till handledaren i lördags och fick tillbaka den igår med endast 6 stycken småkommentarer om vad vi skulle tänka/ändra på. SJUKT BRA! Jag och Emma har jobbat på bra trots allt och nu är jag väldigt lättad. Var rädd för att uppsatsen skulle komma tillbaka full med en massa röda kommentarer. Men vi är visst bättre än vi tror hehehe ;) Imorgon lämnas uppsatsen in för opponering....huuu..


Så mycket bra med Östersund.

2012-05-20 @ 20:58:53 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Förutom alla mina underbara vänner här uppe så är det nog dessa saker jag kommer sakna när jag flyttar härifrån:

  • Norrland överhuvudtaget
  • Att fjällmiljön är så nära
  • Att kunna ta dagsturer till åre och vemdalen
  • Maten och fikat på Pause haha
  • Jag kommer sakna Marité!
  • Kommer troligtvis sakna både o'learys och plaza också, på sina vis.
  • Min lägenhet...
Sen finns det ju en del jag inte kommer sakna:
  • Skolan, kors i taket va?
  • Den eviga blåsten!
  • Ehh.. det var nog det enda.

New in!

2012-05-20 @ 18:51:31 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0


Nä pank student som man är. Men man kan ju åtminstone få drömma lite.

Who knew?

2012-05-19 @ 23:44:27 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
One way ticket to alingsås, tjohej.Can you blow my whistle baby

2012-05-19 @ 13:29:07 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 2
blöp. vår uppsats börjar lika någonting nu. Har dock en hel diskussion kvar att skriva idag till imorgon, och mer analys på det. Sen ska vi bara skriva klart empirin så borde uppsatsen vara klar. Vi har dock bara idag på oss, nästan. Diskussionen kanske inte måste vara helt klar itll imorgon, men åtminstone nästan. Känns som att man vill ha hela skiten färdig till imorgon eftersom vi ändå fått mer tid på oss. BAJSKORV!

Kände jag skulle lägga ut en helt oredigerad bild på mig. inget photoshop här inte. ENJOY FRIENDS!

Oh the bitter winds are coming in.

2012-05-17 @ 21:38:32 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Tre år i Östersund börjar gå mot sitt slut. Det är sjukt svårt att förstå att det bara är två veckor kvar av tre år. Att jag om cirka tre veckor flyttar här i från är ännu svårare att förstå. Östersund är ju mitt hem, det är ju här jag har skapat mig ett eget liv nu och det ska jag snart lämna? Det känns helt fel att tänka på att jag inte ska bo kvar här, att jag inte kommer tillbaka hit efter sommaren och träffar alla fina vänner som jag har skaffat mig här uppe. Skolan skiter jag fullständigt i, men allt annat kommer jag sakna som in i bomben. Men jag tror också att det är här på universitetet som man skaffar sig vänner för livet och det är jag helt säker på att jag har hittat här. Separationsångesten som kommer infinna sig under examensdagen här kommer vara så sjukt mycket starkare än vad den var på studenten. Jag grinade inte på studenten, men har en känsla av att jag kommer göra det här uppe.

Jag tror dock att jag har en helt sjukt grym sommar att se fram emot, vilket är himla bra för jag kommer nog dö lite inombords av att flytta härifrån. Det är tur att mitt liv kommer fyllas med så mycket annat bra inom den närmaste framtiden ♥


hejhejhejhej.

2012-05-16 @ 20:33:53 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Drog in till stan för att kolla skejtrampen, upptäckte att dom har rivit upp den så där blev det ju inget häng. Drog hem 45 minuter senare men hann ta några trökiga bilder. HEJHEJ.


I'm feeling great, i'm feeling awesome.

2012-05-16 @ 00:08:27 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
Inser att det är dags att börja ändra lite på min kost nu igen.
Säger jag som åt på donken senast idag... Alldeles för mycket onyttigheter på senaste tiden.
Förstår inte att det ska vara så himla svårt att låta bli. Usch och fy och hjälp mig.

Fick förresten mail i förrgår från Gasthofet i Mayrhofen som vi vill bo på nästa vinter.
Ett mail med tre frågor att besvara. En slags urvalsprocess eftersom säsongarna i år
tydligen lev latjolajban där! Well, några bra svar borde man ju kunna knåpa ihop.
Är för övrigt sjukt hjärntvättad just nu vad gäller ordet "man" eftersom det inte får skrivas
i uppsatserna på universitetet. Tänker alltid en gång extra innan jag skriver det om det inte finns nåt ersättningsord eller om jag kan formulera meningen på något annat vis istället, för att skippa "man". DOH!
Vill.vara.klar.nu.och.dra.härifrån. Eller ja, lite vill jag ju vara kvar,  men nu har någon
satt griller i huvet på mig så jag vill härifrån också :)))) Och jag vill ha sommar nu.
Nästan så jag vill gå i gymnasiet igen och ha ett riktigt sommarlov. Ledighet i 10 veckor. Skulle suttit fint.


I gotta be out of my mind not to try this.

2012-05-14 @ 20:06:09 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
HEJ! Efter en rätt så awesome helg med fint besök från alingsås så är det tyvärr dags att ta tag i livet ännu en gång. Och mitt liv just nu är examensarbetet, dvs c-uppsatsen. Hatar den, vill ha den överstökad och avsluta livet som universitetsstudent för gott.


Enda regeln är att vi ska ha så jävla kul.

2012-05-09 @ 21:29:38 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
Något sådant här har jag väl tänkt mig till examen. Inte för att man behöver ha vit klänning som på studenten, men känner ändå att en vit klänning är somrig, modellen och stilen på klänningen passar mig perfekt och jag kommer nog ha bra användning för en vit klänning i sommar. Sen så älskar jag bara skorna! Är ju inte den som är den och använder högklackat i vanliga fall, men det är kul att klä upp sig på vissa tillställningar :) Examensdagen känns som en bra dag att ha högklackat på! För övrigt känner jag att converse kan passa finfint till klänningen, vilket även det passar mig perfekt. Det är grymt helt enkelt!

Åh, ser så väldigt mycket fram emot examensdagen och firandet som kommer med den. Dagen innan, den 31a maj, har turismforskningsinstitutet ETOUR en avslutning för oss och på kvällen är det middag med klassen. Själva "högtiden" i kyrkan är någon gång på eftermiddagen den 1a juni så att börja dagen med en champagnefrukost skulle sitta fint, för att efter högtiden fortsätta med grillning och fest, fest och fest! Att kunna känna att det tre år på universitetet ÄNTLIGEN är över, den känslan längtar jag till.

Sommartider, hej hej

2012-05-08 @ 19:24:43 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
Åh, nu kände jag att jag längtar efter sommaren. Jag vill sitta på solvarma klippor ute i skärgården i kvällssolen med fina vänner och grilla och dricka öl. Lite som en pripps blå-reklam. Det vill jag.


Sjukt sugen på ombre!

2012-05-04 @ 14:33:15 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Tror det är något jag ska satsa på nu till sommaren. Lite förändring i håret, det är ju alltid nice.


I'm on a pursuit of happiness.

2012-05-03 @ 21:20:18 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0

Hop into my ship baby, i'll make you fly.

2012-05-01 @ 00:21:44 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Ojoj, jag är så kärleksfull när jag är onykter. Men det är ju bra! Hellre det än vrång och trökig, ellerhur? :) Hade, som synes, en awesome kväll i lördags på Marité. Sjukt kul att Viktor kom och hängde med mig och Emma både innan och på krogen. Det är ju tur att jag och Emma inte är mobbade och annars hade suttit helt ensamma och förfestat!

Ooooch idag är det valborg. Och valborg är lika med fest, eller? Såhär lång är kön just nu utanför o'learys. Plötsligt kändes beslutet att vara hemma ikväll ännu mer värt och jag är glad att jag slipper trängas med svettiga människor på en trång nattklubb, hehe ;)


RSS 2.0