Once Upon A Time..

Fastnat för en ny serie, och som inläggsrubriken säger så heter den Once Upon A Time. Visades på kanal 5 idag, hade hört talas om den tidigare och kunde inte låta bli att se den när dom ändå börjar visa den i svensk tv! Nu är då frågan om jag ska orka vänta tills nästa avsnitt nästa vecka. den är
s p ä n n a n d e redan efter ett avsnitt! Är en rätt kul serie där många sagofigurer är med, som snövit, benjamin syrsa, pinocchio... Låter kanske rätt B haha men den är bra. På riktigt.

"28-åriga Emma Swann får på sin födelsedag besök av Henry, den son hon gav upp för adoption för tio år sedan. Henry tar med henne till sin hemstad Story Brook som han hävdar att det vilar en förbannelse över. Tiden står stilla i Story Brook och alla stadens invånare är egentligen sagofigurer som glömt sina tidigare liv. Den enda som kan bryta förbannelsen är dottern till Snövit och hennes prins, och den dottern är Emma.

Henrys adoptivmor Regina Mills är stadens borgmästare, men Henry menar att hon egentligen är den elaka drottningen som försökte döda Snövit. Hans lärare, Mary Margaret Blanchard, är Snövit och hennes prins är en man som ligger i koma på stadens sjukhus. Henrys psykolog Archie Hopper är egentligen Benjamin Syrsa. Stadens rikaste man, Mr. Gold är i sagans värld Rumpelstiltskin.

Emma beslutar sig att stanna ett tag i Story Brook, något som får stadens stora klocka, som dittills stått stilla, att plötsligt börja fungera igen"

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback