Join me in death.

2011-06-17 @ 23:27:33 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Men tjeeeenare grabbar! Full rulle på jobbet idag. 11,5 timme från 07.00-18.30 har jag jobbat och då har jag knappt ens suttit ner och ätit lunch. Jag som numera också är bortskämd med serverad hotellfrukost varje dag fick servera mig själv frukost vid 11-tiden mitt på dagen haha. Haft en stor fest på jobbet med närmare 200 gäster, och än håller dom på. Och som det har ringt fram och tillbaka idag, har nog aldrig vart med om liknande! Och världens utskällning fick jag över telefonen också, från en kvinna som trodde hon skulle äta frukost hos oss imorgon, vilket inte går eftersom hela herrgården är abonnerat imorgon för bröllop (vilket innebär att inga utomstående får vara där). Kass information och dålig service och allt var det var... nåja. Är det något Krägga inte har, så är det dålig service, det ska gudarna veta! Ja hujeda mig..

Blir ännu en lugn helg för min del, ännu en ofrivillig. Kan inte hänga med ut imorgon ändå eftersom alla ska in till stockholm och jag slutar 9 på kvällen, hemma halv 10. Värdelöst. Haha, första gången på typ en månad som jag hade kunnat gå ut eftersom jag är ledig på söndag, men men. Snart bara 3 veckor kvar till grekland, får väl helt enkelt spara på partykrafterna tills dess, höhö.

En snubbe har fylleringt mig hela kvällen, sånt tycker jag är jobbigt när man inte är ett dugg intresserad. Tänk om den man tyckte om var lika benägen att vilja prata med mig? Would be nice! Nu har jag ju dock ingen jag tycker om, men ändå.

Gammal bild på mig i kort hår, wöwöwö!

Hon är alldeles för häftig för han.

2011-06-16 @ 21:33:05 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Okej grabbar, jag medger. Jag kan lida av en aning bloggtorka just nu, okej? Alla har sina ups and downs vettni, och nu har jag lite downs (syndrom?) vad gäller bloggen, helt klart. Såå, jag har dock lite att berätta för er idag. Både bra och dåligt, enligt mig.

så, först börjar vi med det bra. Eller roliga kanske man ska säga. Igår på jobbet skulle jag och monica ta en tur med elbilen (en sån golfbil typ?) upp till stallet för att hämta lite saker. När jag körde dit såg jag inte att en vattenspridare var igång och vi missade den nog precis eftersom vi upptäckte den när vi parkerat utanför stallet. När vi åkte därifrån hade jag bara ett litet tiitthål bakåt eftersom vi hade lastat massa grejer, så jag körde sakta och så stannade jag till för att vänta in den där vattenspridaren så vi inte skulle backa rakt in i den. Och precis när jag stannar så sätts en NY vattenspridare igång PRECIS där vi står så allt vatten sprutar raaaakt in i bilen på oss så jag får panik och backar och jag kan inte backa hur långt bak som helst då vägen svänger lite tvärt så var tvungen att stanna och när jag gör det så kommer nästa vattenspridare och sprutar rakt in i bilen, hahahaha. Helt sjukt kul var det! Bra tur va?

Oh well, nu till de tråkiga nyheterna. Som är väldigt tråkiga för mig. Min iphone är trasig och är inlämnad på reparation. Vill dom laga den? Nej. Fick tre alternativ, 
1. betala 320kr så skickar dom tillbaks en helt oanvändbar telefon till mig
2. betala 2500kr så lagar dom telefonen åt mig
3. skrota den.
FML OR WHAT! Har haft min iphone i ett halvår och jag måste redan skrota den. Nej, jag har inte 2500kr.. vet inte om jag ska vänta tills jag får lön, vilket är i juli, men känns inte som en kul summa direkt.. Jag måste hur det än är betala 200kr i månaden i ett och ett halvt år till på den här telefonen, som jag inte kan använda..
så ja, FUCK MY LIFE i den här situationen...


haha

2011-06-16 @ 00:16:23 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Jag måste berätta något kul sen som hände idag på jobbet, men nu ska jag sova så nu orkar jag inte. hihihi

Jag vet nånting som du inte vet.

2011-06-12 @ 18:49:53 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Hejsan svejsan! Jag är sämre än sämst på att blogga nu för tiden, men det beror nog på att jag inte har något speciellt att berätta. Även fast jag kanske har det, egentligen. Och det går ju ihop. Nej? Nej. Jag lovade Malin ett blogginlägg för ett par dagar sen, men det gick visst åt skogen hehe. Jag var hos min mormor då som fyllde år. Mina kusiner var med, grymt kul att träffa dom. Det händer aldrig nu för tiden. Vi förstörde det nog lite när vi skaffade hund och katt, då båda är allergiska mot pälsdjur... smart!

Nu är i alla fall skolan slut för detta läsår. Om 3 månader går jag på 3e och sista året. GRYMT. Nu är det jobb som gäller i en månad till, sen är jag ledig en vecka (GREKLAND!!) och sen jobbar jag tills jag sticker upp till östersund igen. (Ni ser, jag har typ bara samma saker att skriva?)

Jag ska rekomendera en låt hade jag tänkt, som jag har fastnat för på senaste tiden. Panda da Panda - Titta när han dansar, heter den. Den är knasig och musikvideon är ännu knasigare. Bisarr skulle jag vilja säga. Ta en titt vetja!

Good enough

2011-06-04 @ 14:33:52 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Heeeelt sjukt vad ljust det är här uppe om nätterna, hade glömt att det verkligen är ljust dygnet runt den här tiden på året. Det är så himla mysigt på något vis att det fortfarande är ljust när man går hem från krogen. Känns ungefär som klockan är 5 på eftermiddagen haha. Som de flesta säkert vet har jag haft en himla hemlängtan den här våren, men jag inser nu att jag kommer sakna Östersund och mina vänner här uppe grymt mycket i sommar. Östersund är faktiskt väldigt mysigt på sommaren och jag skulle gärna vilja spendera sommaren här med mina fina vänner. Men men, nu är det bålsta som gäller i sommaren och även där har jag väldigt fina vänner så jag har en bra sommar framför mig :D

På tal om bra sommar så ska jag nog ta och betala heeela resan till grekland nu innan jag glömmer bort det!

Death-Elbow på ingång.

2011-06-03 @ 14:27:10 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Nuuuuuuu är min praktik slut och nuuuuu är andra året på universitetet över! Det har knappt slagit mig än att det är så. I höst går jag på tredje och sista året. Så jävla bra. Om 1 år är jag klar med utbildningen och om 1,5 år är jag och Emma i USA. wowowow, love that!

Ikväll blir det death-elbow (även kallat dödskrök) för att fira att allt är slut för denna gång! Så om man skulle ta och sova en timme så man orkar med ikväll kanske? Tror jag gör't. ciao!

RSS 2.0