10 timmar kvar.

2010-09-28 @ 00:03:10 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 2
Endast 10 timmar kvar nu tills flyget från Östersund lyfter mot Arlanda. Endast 6 timmar kvar tills jag ska gå upp. Och jag kommer säkert inte gå och lägga mig förrän om en timme. För måste fixa klart här hemma lite först. Är ändå inte trött så. Nåja, har i alla fall vart och växlat pengar. Tyckte 50 euro fick räcka, och det hoppas jag att det gör :s Och när jag var i stan passade jag på att köpa ett par vinterkängor och en ny väska. För en ny väska behövde jag verkligen då min andra stora blev nerdränkt i cider och luktar mindre gott nu haha. Denna är lagom stor, så tummen upp.

Nej nu måste jag fortsätta med städningen så det ser hyffsat ut när Petra befinner sig i min lägenhet och tar hand kissemojjan åt mig :)

 


En dag kvar.

2010-09-27 @ 13:20:46 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0

En dag kvar innan det bär av till Tyskland och München! Och så här dagen innan sitter jag och kikar på webbtvn på aftonbladet om flygplan som vart otroligt nära på att krascha. Smart-jag, eller? Jag är ju inte den som älskar att flyga heller så... Och nu börjar nervös-jag komma fram också verkar det som eftersom jag i morse tokvaknade tidigt och satte mig upp i sängen i tron om att jag hade försovit mig till flyget! Nervös-jag innebär att jag för det första inte kommer somna tidigt ikväll och för det andra att jag kommer sova riktigt dåligt i tron om att jag kommer försova mig - jobbigt! Förhoppningsvis kan jag sova lite på flyget, men det tror jag inte kommer gå eftersom jag aldrig kan slappna av tillräckligt för att kunna somna på flygplan. Och någon musik har jag ju inte heller att lyssna på, hur ska jag överleva resan?
Nåja, in till stan och växla pengar borde jag göra. En packningslista kanske jag också borde göra, i varje fall över dom viktiga sakerna. Jag gör en här, det blir bra!

[ ] Nationellt ID-kort (eftersom jag ej har pass)
[ ] Plånboken!!
[ ] Min satans bettskena (sexigt, jag vet! får jag absolut inte glömma)
[ ] Kamera + laddare
[ ] Tandborste (måste skrivas ner, för jag glömmer jämt den haha)
[ ] Mobileeeeeen + laddare
[ ] Sminket + sminkborttagning (ÄR VIKTIGT, haha)
[ ] Schampo och grejer..

Sen är det bara kläder och datorn kvar. Datorn finns ingen risk att jag glömmer dock så det behövs inte skrivas ner på listan haha.

You're fighting against the dead end.

2010-09-24 @ 19:57:23 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 2
Fick hem min tall tee från sweet idag som jag beställde från junkyard. Fort gick det också! Paketet skickades iväg först i onsdags efter många om och men. Skulle egentligen ha en annan tall tee från sweet som var på rean. Men fick mail om att den var slut så dom frågade om jag ville ha någon annan eller om dom skulle skicka det som fanns. Jag körde "jaha det var ju väldigt ofördelakigt! Får jag en annan för samma pris?;)" haha. Fick ett svar tillbaka att ja, det skulle jag få. Bara skicka artikelnummer,färg och storlek så skulle dom fixa. Valde denna. Men tydligen var den såpass dyr så jag kunde inte få den för 105:- som den första kostade. Däremot reducerade dom priset till 220:- istället för 349:- hihi. Nöjd är jag iaf.

Sedan har jag och Emma roat oss idag med att stå i djuraffären och asgarva åt två möss. Det var verkligen hysteriskt kul. Två möss var i ett hjul. Den ena sprang på medans den andra hängde fast och åkte runt runt hahaha. Sen när den andra musen skulle springa så hängde den inte med den första. Såg även ut som den inte orkade. Så vi sa att det var Emma eftersom Emma aldrig hänger med i vårt tempo när vi går hahahahaha

Min min är superfin på första bilden och på andra bilden fick min bräda vara med igen för den är så fin höhö.

Tack så mycket

2010-09-23 @ 15:28:18 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
Hahahaha tror jag har hittat ett nytt favoritklipp

Intervju med Halldor Helgason & Ludde Lejkner Under Oxborn 2010 from Hampus Nordenson on Vimeo.


Hast du etwas Zeit für mich?

2010-09-22 @ 22:09:04 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Har jag berättat att vi på Lidl i somras vann en resa till Tyskland och Oktoberfest? Det måste ju vara en sådan once in a lifetime-grej. Okej att man kan åka till Oktoberfest närhelst man vill och kan, men att vinna resan. Att få hela resan gratis liksom. Denna resa går av stapeln på nu på tisdag och vi är borta till och med torsdag tror jag. Eller fredag. Har ingen koll hehe. Jag både vill och inte vill åka på resan. Jag har så mycket i skolan som jag inte vill missa, ni som följt min blogg ett tag vet ju förmodligen att första universitets-året inte var det bästa för mig, därför vill jag göra allt jag kan för att detta år ska gå så bra som möjligt. Nåja, supermycket missar jag faktiskt inte nu så det ska nog inte finnas några hinder för att jag INTE ska klara av det när jag kommer tillbaka. Heja mig!

Men även, hur nice är det inte att få komma bort lite? Och utomlands dessutom. Skitsamma om det är ett varmt land eller ej, bara grejen att få åka utomlands. Trots att jag inte älskar att flyga så älskar jag att vara utomlands. Och jag ser fram emot att få bo på hotell. Och hotellfrukosten, mmmums! Och kameran ska definitivt med, för jag kan ju inte INTE fota nu när jag har möjligheten. Sen är det ju ett härligt gäng jag åker med också, så där är det inga problem. Nej Caroline, ta dig i kragen nu och åk med för fasen!

My love, my love, my love

2010-09-21 @ 22:13:52 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1

Idag har varit en sådan där bra dag utöver det vanliga. Äntligen äntligen äntligen har min nya bräda kommit och jag är supernöjd än så länge haha. Dock var undersidan svart på bilden när jag beställde den, tycker däremot nästan att vitt var cleanare. Nu ser jag så sjukt mycket fram emot vintern, vilket jag har gjort i ett par månader redan i och för sig haha. Jag tror vi alla är ganska taggade på vintern. Jag tror inte det går en gång när gänget träffas utan att vi snackar om vintern och framför allt skiweek haha.

Det har också vart en bra dag idag för att Anne fyller år. Stort grattis igen på henne! :D Vi bestämde oss för att ta en fika på paus alla tjejer. Fikan blev dock till mat och ja, efterrätt haha. Åt en skinkpanini med mozzarella och tzatziki, nomnom. Sedan delade jag och emma på en bärpaj som det är vit choklad i även, gryyym!

 

Nu måste jag kika klart på senaste gossip girl avsnittet som jag inte hann med tidigare idag! :)


Why must we go on hating, why can't we live in bliss?

2010-09-21 @ 00:06:06 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 2
Först var jag sjukt förbannad och arg på alla kommentarer som slängdes hit och dit igår efter valet. Idag är jag mer ledsen. Vad hände med demokrati? Vad hände med att man ska få rösta på vilket parti man vill, på det parti ens åsikter passar bäst in på? Sitter man och läser alla statusuppdateringar på facebook är det enda man får läsa en massa skit som folk kastar på dem som har röstat blått. Jag kan förstå att folk sitter och dumförklarar de som röstat in SD i riksdagen. Men jag förstår inte hatet mot alla borgare. Jag tycker det är riktigt löjligt, för att inte tala om patetiskt. Jag tycker det är tragiskt. Jag ser vänner bli ovänner för att dom har röstat olika. Varför? Varför kan man inte respektera att man har olika åsikter? Alla tycker inte lika, så enkelt är det bara. Varför förstöra vänskapen pga en enda röst? Är det verkligen värt det?

Afterski på schemat!

2010-09-15 @ 01:11:35 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Tycker att det är otroligt kul att våra nollor har bestämt att det ska vara afterski tema på fadderfesten på torsdag! Jag som innan hade sån ångest för denna kväll då nollorna ska få ge igen på oss faddrar efter nolleveckorna, blev plötsligt väldigt taggad! Inte nog med att min bräda kommer snart, jag får dessutom en anledning att ha hela utstyrseln på mig en hel kväll! Haha. Jag är tokig, jag vet. Till och med bootsen ska på. Funderade först på om jag skulle ta med mig brädan (den gamla) till lokalen också, men det blir så klumpigt och under alkoholens verkan kommer jag säkert inte ha världens bästa koll på den heller, och det vill jag inte riskera. Får räcka med att jag utsätter kläderna för det haha.

Sämst är dock att vi har biblioteksinfo med obligatorisk närvaro kl 8 på fredagen. Hur många kommer orka upp till den? NONE! Jag var inte med när vi hade fadderfest för våra faddrar förra året, men som jag har hört det kom inga faddrar ut på krogen därefter. Men faktiskt, så får det bli lagom med alkohol för min del. Även om nollorna är jättesugna på att supa oss helt under bordet är jag mindre sugen på att må dåligt så haha.

No need to run and hide, it's a wonderful life.

2010-09-13 @ 00:22:41 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Godkväll gott folk. Klockan är nu 23.55 och egentligen borde jag befinna mig i badhusparken på midnattsmiddag som våra kära nollor har ordnat åt oss faddrar. Men jag är seg och trött och har dessutom behövt städa lägenheten eftersom jag faktiskt får finbesök ifrån självaste Jönköping imorgon och några dagar framåt. Ännu en anledning är att jag inte hade lust att traska hem i regnet sen, då det inte går några bussar och jag inte har någon fungerande cykel heller för den delen.

Nåväl, nu är nollningen slut! Lite småtråkigt för vi har faktiskt haft två helt awesome veckor med våra nollor. Man kan helt ärligt inte önska sig bättre nollor än vad vi har haft! Alla är superhärliga och jämt glada och med på allt. Jag vet att vi kommer fortsätta umgås med dom, utan tvekan! Till skillnad från våra faddrar som vissa av dom faktiskt inte ens hälsar längre. Meen meeeen, jag har vart jättedålig på att ta bilder förresten, så jag har tyvärr inga som ni kan få se.
Nu är det hur som helst dags att sova. Har föreläsning 8 imorgon så det gäller att ta sig upp vid 6 halv 7. Sen ska jag gå till banken och försöka betala min bräda och därefter ska jag hem och städa det sista och sedan tillbaks till stan för att möta upp Patrik som kommer med tåget vid halv 2 :)

We're gonna rough it up before we take it slow!

2010-09-11 @ 18:01:52 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Sittning igår, som ni säkert vet! Det var kul. Inte jättemycket folk, runt 100 pers kanske, men det gjorde inget. Ikväll är det sittning igen. Men jag ska inte gå på middagen utan bara på eftersläppet, känns som att det är liiite väl att lägga 500 spänn på två sittningar och sen ska man lägga ut pengar på alkohol till det! Fy satan vad jag inte vill kolla på mitt konto efter dessa två veckor haha. Men en sak är ju säker och det är att vi inte kommer festa sen som vi gjort dessa två veckor, långt ifrån! 

Hur som helst, så är det ju sittning ikväll igen som jag sa. Igår var det för turarna och sporttech bara men ikväll är det för hela skolan. Därför kan jag känna att det kan vara lite kul att gå på eftersläppet i alla fall. Men just som jag sitter och skriver här så säger alla att dom är otaggade för ikväll,l så vi får väl se hur det blir då!

Men jag taggar min partyplaylist och tja..partymode: on! Helt enkelt! :) Och sen lägger jag upp första låten i den listan här nedanför eftersom ingen kan lyssna på den utom jag, hehe.

I know that i'll hold you someday.

2010-09-10 @ 07:35:32 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Har 4 minuter på mig att skriva ett inlägg innan jag måste sticka till bussen som ska ta mig till skolan! Jag var fööör trött när jag gick upp. Så trött att jag mådde riktigt illa. Tänkte hoppa över föreläsningen men tog mig i kragen och bestämde mig för att jag inte kan vara så mesig och dessutom har jag inte råd med att hoppa över en föreläsning! Man missar ju så himla mycket när man inte är med!

3 minuter kvar. Ikväll är det sittning. En riktig fin-sittning känns det som att det är! Det ska vara finklänning och det ska vara kostym, men jag gillar det. Trots att jag inte känner att jag har någon jättekul klänning, men har ju faktiskt inte råd att köpa ny haha. Hittade en jättefin igår jag hade velat ha, men nä. Får nöja mig med det jag har nu :)

2 minuter kvar och nu ska jag gå och borsta tänderna och inte tråka ut er mer med tråkig info! Ha det bra :)

Tråkmånsar.

2010-09-06 @ 21:34:03 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
Är det så himla hemskt att lära känna nya människor? Här försöker man fixa så att nollorna lär känna folk utöver sina egna program, men icke! Eller ja, turarna är ju turarna och är alltid på...men dom andra. Nejdå!
Jag känner lite att det är någon slags "vi-tycker-inte-om-er"-relation haha. Jag kanske har heeelt fel, men jag har bara fått den känslan! Men jag ser fram emot fredag och sittningen ändå. Jag vet att vi kommer ha kul no matter what! För som sagt, vi är ju tur och vi är helt enkelt bäst!! :D

Nu måste jag börja fila på min affärsidé (som jag inte har någon än) som vi ska lämna in på torsdag och även ha ett seminarium på, också på torsdag. Trots att jag inte alls gillade ekonomin i gymnasiet så tycker jag att det nu är rätt kul ändå! Vi har en skön lärare också, kan ju bero på det! Läraren i gymnasiet var bara rakt igenom dum i huvudet. (och att dom har haft en utredning på honom i efterhand säger väl allt bara det..)

Två lugna kvällar har jag nu att se fram emot då ingenting hände ikväll och ingenting händer imorgon! Kanske blir lugnt på onsdag också eftersom vi har seminarium på torsdag med obligatorisk närvaro! Men annars kör vi igen torsdag, fredag och lördag! Sedan, efter dessa två nollningsveckor, tror jag det blir lugnt ett tag. Eller haha ja, jag sticker ju på oktoberfest i slutet av september. Men lugnt fram tills dess kanske?

Hittade pompoms på olles i lördags. tog med mig dom hem av någon
anledning haha. varför? jag har ju inte direkt tänkt använda dom! :D

The kites won't make you fly.

2010-09-06 @ 00:05:07 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Oj, hela 5 dagar sedan jag uppdaterade här! Men jag har sällan haft så fullt upp som jag har haft den här veckan. Har inte spenderat många timmar i min lägenhet överhuvudtaget. Har mest bara vart hemma och vänt! Har sovit hemma 3 dagar av 7 haha, hmm! Hur som helst, första nollningsveckan har vart helvild och superkul! Är otroligt imponerad av nollorna som faktiskt vart med nästan varje dag allihop! Har också vart med alla dagar men har "endast" förtärt alkohol tisdag, torsdag, fredag och lördag! Nu blir det nog en lugn vecka för min del. Dels för att det är rätt mkt skola och inga föreläsningar ska missas, dels för att jag spar mig till helgen haha och dels för att det verkligen bränner i plånboken! Uscha!

På tisdag är det fadderfest. Vilket innebär att nollorna ska få ge igen på oss faddrar efter den intensiva veckan som gått. Jag tror jag talar för alla faddrar när jag säger att vi fruktar för den kvällen! Vi är inte säkra på att dom är nöjda förrän vi ligger och magpumpas på sjukhuset hahaha!

Och en annan sak! Vår stugap å skiweek är nu full, skitkul! 3 superhärliga nollor har bokat in sig hos oss och det kommer bli så jävla awesome verkligen!

lånade bilden från vår kära nolla Sara! :)

RSS 2.0