Location Location Location.

2010-10-31 @ 17:27:58 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Jag är så fruktansvärt trött på detta höstväder nu, kan vädret inte bara bli stadigt? Kan inte snön bara komma för att stanna? Allt är så fruktansvärt grått och blött och mörkt nu. Jag längtar verkligen till den vita fluffiga snön lägger sig på marken och lyser upp den annars så mörka omgivningen. Allt blir ju så mycket mysigare när de är snö ute, så länge det är minusgrader. enooooorm längtan!

Jag har förresten insett en sak haha. Beställde ju en iPhone. & det kunde ta upp till 6 veckor innan jag fick den. Från början ville jag ha den fort men nu hoppas jag att den inte kommer än på ett tag. Jag måste nämligen betala runt 500:- när jag hämtar ut den, och det måste jag isåfall låna av mig själv vilket innebär att min snowboardkassa minskar ytterligare. Aja.. not gooood

Sista föreläsningen innan tentan imorgon. Övervägde att skita i den för obviously im gonna fail anyways. Sen kom jag på att anteckningarna kan vara bra att ha tills sen, såå im gonna goooo!

Despicable Me.

2010-10-30 @ 02:41:34 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
Jag MÅSTE se den här på bio. Jag dör ju av garv bara av trailern hahaha


I'm better off without you.

2010-10-28 @ 18:46:31 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 2
Hey friends! Jag förlorade auktionen på jackan igår, vilket ledde till lite sura miner ett tag. Men inte en chans att jag betalar över 2000 för en begagnad jacka :) Även om jag la mitt sista bud på 1800 - foolish! Men sen blev jag glad igen, för nu har jag annat på g and it's probably even better! Tur jag har Kevin :)

Har jag nämnt att jag inte ska ut i helgen? Jo det har jag, och jag har inte ändrat mig! Förvånade? Är verkligen totalt osugen och otaggad, men det gör mig inget för jag sparar pengar hehe. Får spara mig till nästa helg, se om jag är sugen då, när vår kära Clément, Benoit & Musho kommer och hälsar på i gråa Östersund :)

& vadå spara pengar, tänker ni säkert när jag precis sitter och skriver att jag ska köpa mig en ny jacka! Jo men nu ska jag berätta för er.. det är för helt andra pengar! Så, då var det utklarat!

Ska även nämna det att jag är smått avundsjuk på ettornas studieresa. Ni som följt min blogg ett tag minns kanske vart vi fick åka, eller kanske inte. Om inte så fick min klass åka till Sundsvall & Birsta city, Norrfällsviken (som iofs var mysigt men öde) Mannaminne, Härnösand och slutligen till något berg som "växer" & tydligen är ett världsarv. Låter det roligt? NEJ. det var det inte heller.
Vet ni vart ettornas studieresa bär hän? Jo - Vemdalen, Funäsdalen, Ramundberget, Flatruet & Röros!!!!! Grymt avundsjuk! Supermysiga orter ju..

Här kommer jag med hjärtat i handen.

2010-10-27 @ 17:03:29 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Vet ni? Jag är så jävla sämst. Bestämde mig innan i höstas att jag inte skulle köpa något nytt till i vinter, förutom brädan! Men vet ni vad jag gjorde natten till igår? Jo, jag spontanbudade på en jacka på tradera! SÄMST! Men den är så snygg och jag har insett att jag behöver en ny trots allt, en lite större, haha. Emmas fel, hon som visade mig den. Hon som trånade efter den hela förra vintern haha. Den är skitfin och nu kanske den blir min hihi. Auktionen går dock inte ut förrän 23.30 ikväll, men jag har lett budgivningen i två dagar nu, så jag hoppas inte nån får för sig att buda över i sista sekunden...

Vet ni vad jag gjorde natten till idag då? (jag gör allt på natten haha) jomen, jag beställde mig en iPhone..Så snart joinar jag iphone-familjen. Hoppas det inte tar alltför lång tid innan jag får den bara :)

Nu är jag sjukt sjukt sugen på cola! Får köpa mig en liten till campusbion sen. Ikväll visas Robin Hood, den med Russell Crowe. Älskar den mannen, grym skådespelare! Gör inget att han är sådär manligt snygg också!

Hittade förresten en bild nyss på Russel Crowe och han som spelar Ryan i OC ( Ben McKenzie ), vad tycker ni om den slående likheten? haha, sick!




Dumdummaredummast.

2010-10-26 @ 00:22:46 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Just jävla typiskt att Vemdalen öppnar i helgen. BARA FÖR ATT JAG INTE KAN ÅKA DIT!
Lånade bilden från skistar, yeh

Heaven’s gotta wait another year.

2010-10-25 @ 21:23:24 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Har kommit fram till den slutsatsen att.. ja, jag är nog lite småtrött på festandet! Ni tror inte vad ni läser va? hähä. Nä, jag vet inte vad som har hänt faktiskt. Men tror det kan vara skönt att göra något annat några helger framöver. Jag är inte ens sugen på att festa nästa helg, då det är halloween och allt. Men halloween är ju överskattat, det är precis som en vanlig helg. Enda skillnaden är att man klär ut sig haha. Jag har inte ens någon outfit direkt. Sen måste jag ändå spara pengar och tro det eller ej så lägger jag hellre pengarna på resan till stockholm om ett par veckor än på alkohol och utgång just nu! Ser grymt mycket fram emot den lilla trippen ner & jag hoppas vi får en bil också så får jag och Emma en kul liten roadtrip ner haha. Vore även skönt att få en bil tillbaka upp också, så blir resorna gratis - awesome!

Inget större fel på den här mannen inte!

Söndag.

2010-10-24 @ 19:45:33 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Haha, undrar om jag var besviken när jag kom hem inatt. Tja, det var jag ju, syns ju klart och tydligt på inlägget under haha. Nåja, gårkvällen var otroligt nice! Kul med lite omväxling i både musik och folk på krogen! Inte alla dagar så många snygga människor är samlade på ett och samma ställe hehehe! Nu är det bara att se fram emot luciahelgen i Åre då, för samma stämning ungefär! Härligt, inte alltför långt kvar nu. Fick låna den här otroligt najsiga tröjan av Sara igår också, jag gillarn!

Idag har ännu en pluggdag gått i stöpet, men imorgon får jag allt ta tag i skiten så man har någon chans på tentan som är den 3e. Om ett par dagar ska jag beställa mig en iphone 4 också! Ska bli gött med en ny telefon, min är ju sämst bara just nu!

whatever.

2010-10-24 @ 02:15:56 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Den omtalade kvällen har nu nått sitt slut. Jag önskar att jag kunde vart där 45 minuter till och inte dragit iväg. I really do. Det fanns något där, jag lovar. Så söt. Men nejdå, jag drog, för jag ville inte vara där själv. tralalala.
Sämst.

Life for rent.

2010-10-22 @ 23:22:00 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Morgondagen närmar sig med stormsteg. Awesome! Tänkte lägga mig alldeles strax också, har faktiskt inte så mkt mer att göra uppe. Det enda jag ska fixa är att städa undan lite. Är faktiskt inte överdrivet stökigt här, men det ligger lite onödigt mycket kläder framme! Plus att jag måste göra rent soffan igen från katthår - nackdelen med vit långhårig katt och grå soffa, haha. Fast det kanske är en fördel med grå soffa, än t.ex vit. Hade den vart vit hade jag ju knappt sett katthåren, och då hade jag inte torkat av soffan lika ofta vilket hade gjort den ännu snuskigare!

I hate to admit it, men Rihanna har lyckats - Only girl (In the world) är megabra!

The perfect game to play.

2010-10-22 @ 01:14:24 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Något står ju inte helt rätt till med blogg.se ikväll :) Har haft en rätt värdelös dag, förutom bowlingen. Jag älskar att bowla, det är ju så himla kul haha! Självklart hade jag inte kameran med mig, varför har jag en kamera egentligen? Shame on me, jag använder den alldeles för sällan. Aja, fick inte på nära håll lika  bra poäng som när jag bowlade med malin och kevin i bålsta haha. Shame on me igen! Resten av kvällen har jag spenderat här, i soffan, framför tvn, med datorn i knät, hängandes på www.betapet.se

Idag fick jag veta att Klövsjö förmodligen kan öppna nästa helg om kylan håller i sig. NÄSTA HELG! Vet ni vad det innebär? Att säsongen börjar i OKTOBER redan. Det innebär även att vi om tre helger kan ta vårt första riktiga åk för den här säsongen. För om tre helger, så har vi fixat säsongskort också! För fint.

Imorgon ska jag ta min första tur till systemet på två veckor. Rekord tror jag! En vanlig vecka är vi där säkert två gånger, men nu har det vart lugnt ett tag som ni vet :) På lördag blir det dock i n t e lugnt! Peppar lördag som fasiken nu! Eller nej, peppar lördag i lagom mängd, annars blir jag säkert besviken!

Talking to the moon.

2010-10-21 @ 10:07:17 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
Jorå, vaknade med huvudvärk idag också. Dock inte alls på samma nivå som igår vilket var otroligt skönt. Kom fram till att det nog inte ens är spänningshuvudvärk, utan huvudvärk för att jag inte är frisk. Sjuk är jag inte, men dunderförkyld! Men till skolan skulle jag. Eller ska, för dit ska jag fortfarande, dock en timme senare. Stod och väntade på bussen som skulle ta mig till skolan och upptäcker när den kommer att plånboken inte befinner sig i väskan. Nähe..Ingen plånbok - inget busskort, inga pengar. Bara att vända hem igen då. Klantjag.
Just typiskt bara för att jag ska till skolan.

Nåja, nu hinner jag iallafall äta frukost hemma och slipper köpa i skolan, för det har jag inte råd med egentligen. Great! En liten ljusglimt i det hela. (Är ju dock inte alls sugen på frukosten jag har hemma haha). Men lika glad för det är jag :)

Hemska hemska!

2010-10-20 @ 19:56:13 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Blev ingen skola idag heller. Anledningen till det var dock att jag hade mitt livs värsta huvudvärk när jag vaknade. Men jag gick upp, tog en huvudvärkstablett, duschade... Men det gick seriöst inte över. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen, i vissa fall trodde jag att jag skulle spy för att det gjorde så ont. Låg till och med med tårar i ögonen sen haha. Jag har aldrig haft så ont i huvudet som jag hade i morse, och jag vet inte vad det beror på! Det mest troliga är spänningshuvudvärk då jag har ont i nacken, men det känns ändå konstigt att det gör så ont. Huvudvärken har i princip gått över men så fort jag hostar till eller nyser känns det som att huvudet ska sprängas :(


Jag hoppas bara för allt i världen att jag inte blir sämre eller får feber eller så. För snart är det lördag och då KAN jag inte vara sjuk!

Så uschligt!

2010-10-19 @ 22:53:30 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Hösten är hemsk. Hemsk i den bemärkelsen att det är kolsvart ute på kvällarna, och rått. En enda liten vindil och man önskar att man aldrig klivit utanför dörren! Jag tycker verkligen inte om hösten för det är mest på detta viset. Grått, kallt och mörkt som fasiken. Klart det finns fina höstdagar också, men dom visar sig alldeles för sällan!

& snökanonerna är igång.

2010-10-18 @ 23:25:42 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
ojojoj, såg nyss att dom sökte volontärer till winterjam. JAG SKA GÖRAT! Och emma såklart. fucking dope om vi får det! Skulle vara jävligt bra för oss som går den utbildningen vi går också och en sjukt rolig upplevelse!

Men nåja, kanske ska sluta tjata om den förbannade vintern i min blogg hela tiden :) Idag var jag inte på föreläsningen men enligt Annes status på facebook efter föreläsningen, så verkade jag inte ha missat något! Vår lärare är rätt värdelös. Eller ja, han kan väl säkert sin grej, men det är inte det han pratar om. Utan han pratar om precis ALLT möjligt annat än vad som rör kursen, vilket är aningen jobbigt. Och inte nog med det så hoppar han runt som en jävla galning mellan allt han pratar om. Ex: En föreläsning började han snacka om påläggsmetoden, sedan babblade han om annat innan han började rita upp på tavlan - det som jag trodde var påläggsmetoden. Men nähe, i slutet av föreläsningen säger han att han nästa tillfälle ska snacka om påläggsmetoden. VAD VAR DET DÅ HAN TOG UPP I BÖRJAN!? arg.

Vinter tack och allra helst nu.

2010-10-18 @ 00:22:54 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Jahopp. Trodde knappt det var möjligt att bli ännu mer sugen på vintern, men johodå! Det enda som har kommit ur våra munnar dom senaste 6 timmarna är vad vi ska göra med vintersäsongen haha... Jag har sagt det förr och jag säger det igen - det kommer bli så bra, sååå bra! & vet ni? Nästa måndag är hela en decimeter snö utlovat här i östersund! & vet ni? Det GÅR att åka bräda på. & vet ni? DET TÄNKER JAG GÖRA!


Men nu ska jag kolla på ett avsnitt av Legend of the seeker som jag har fastnat i. Och sen sova & hoppas jag drömmer nåt trevlig inatt igen hehehehe

The music makes me high even though i stay away from cannabis.

2010-10-17 @ 15:18:13 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
För att längta ännu lite mer till snowboardsäsongen (om det är möjligt) så spenderas eftermiddagen hemma hos Sara med massa snowboardfilmer. GRETT!

Jag saknar vemdalen.

2010-10-15 @ 22:47:59 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Detta är ju bara så underbart mysigt. Bilden tog jag när jag och Emma satt och väntade på bussen tillbaka till Östersund, det småsnöade lite och vara bara.. härligt. Jag hade kunnat sitta där länge och väntat på bussen och bara njutit av stunden liksom. Det var i början av december någon gång och Vemdalen hade redan fått 1 meter snö. myspyyys

Now my feet wont touch the ground.

2010-10-14 @ 19:20:19 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 2
Åh, jag är mest taggad! Den här vintern kommer bli så jävla bra. Jag menar, det börjar redan bra och det kommer verkligen inte gå utför! Nästa helg skulle jag egentligen hem, till Sam's birthdayparty men jag har verkligen inte råd att åka ner så jag får tyvärr avböja och stanna hemma istället. Men inte mindre glad för det är jag för nästa helg intar Forum F*** IT Railtour stortorget här i Östersund. Och inte nog med det, dom intar även Marité på kvällen och vilka ska dit om inte Jag, Emma och Sara? JORÅ! Kommer bli superfint! 

Sen i november så åker jag och Emma faktiskt ner till Stockholm över en helg. Och det är inte heller vilken helg som helst för då pågår Winterjam i huvudstaden och det är ju självklart därför vi åker ner! :) Och ja, jag för att hälsa på min familj såklart.

Därefter är en helg i december att inväntas - Luciahelgen. Även "Snö, Test & Fest" i Åre. Och det är ju inte heller någon pjåkig helg. Vi var ju där förra året och det var klart en av år 2009 roligaste händelser :) Synd bara att jag inte hade råd att köpa liftkort eftersom liften var igång 54 timmar. Hade gärna hängt på när Malin och Emma åkte där kl 4 mitt i natten haha. Dåligt med fest var det ju inte heller direkt så, super!

Sedan är det ju jul och så vidare, men 2011 körs igång med Skiweek i slutet av Januari och det är ju nästan det bästa på hela året! 3000 härliga studenter intar Vemdalen under en vecka och bara festar, umgås, spexar och såklart, åker snowboard/skidor. Ja ni vet ju, har skrivit om det förr!

Utöver allt detta så kommer det ju bli grymt mycket snowboardåkning både i Åre och Vemdalen. Och vem vet, kanske en tripp till Ryssland eller Alperna?

så.. ja, kan ju inte bli annat än en supermegabra vintersäsong! Nu är det bara att vänta på snön.


ph: Niclas Magnusson

Nomnom

2010-10-13 @ 16:49:43 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
Ingen som börjat kika på Paradise Hotel har väl missat den här hunken? Klart snyggaste grabben i svenska paradise hotels historia, med marginal! :) Kanske slår han även dom danska grabbarna. Har ingen koll på amerikanska dock hehe.

I'm searching the missing part of my heart

2010-10-10 @ 20:49:48 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Jomen visst serni. Mitt nya nyttiga liv har börjat bra. Inte superbra dårå eftersom jag sitter och dricker cola här och nu, men jag måste säga att det är ett stort kliv i rätt riktning då jag inte käkat nåt onyttigt eller druckit cola på hela veckan. (cola zero räknas inte för det är allt onödigt socker jag ska komma ifrån först och främst!) Dessutom har jag bara ätit pasta en gång denna vecka, vilket också är mycket mindre än jag brukar göra. Har varken ätit ris eller potatis heller. Så jodå, detta ska fungera. Egentligen hade jag velat köra en sån där rivstartvecka, men har inte råd att köpa massa ny mat och ingredienser osv just nu, så får väl ta en rivstart nån annan gång haha. Men imorgon köper jag gymkort. Blir så satans sugen av att höra av dom andra när dom vart och tränat! Och imorgon ska jag även betala kåravgiften och ÖSIS-avgiften så att jag kan köpa säsongskortet till det braiga rabatterade priset. STOKED!

Och jag måste finna mig en mössa, seriously.

Tog en promenad i höstvädret.

2010-10-07 @ 17:38:48 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 2


Du är en dröm under konstruktion.

2010-10-06 @ 21:21:12 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Har lyckats fastna för en låt som jag absolut inte tyckte om innan. Men det brukar väl vara så. Man fastnar tids nog för låtarna som man verkligen hatar från början. Okej, jag hatade inte denna, jag gillade den bara inte haha. Ett exempel dock på en låt som jag h.a.t.a.d.e i början men som jag, mot min vilja, började digga mer och mer, är Sean Banans skaka rumpa. Märkte mig själv sitta och nynna på den också...hemska låt! Ungefär lika hemskt som när jag märkte mig själv nynna på Kissies låt. Fast det är ju nästan värre faktiskt. Men det har bara hänt en gång och jag har aldrig börjat tycka om den. (TUR!!!) Den hade bara lyckats sätta sig på huvudet av nån anledning..

Hur som helst, låten jag har fastnat för nu är Edward Mayas This is my life, som faktiskt är lite så där mysigt pepp! Har egentligen fastnat för en annan låt också, som jag nynnade på under hela föreläsningen idag haha. En, förmodligen, lite jobbigare låt som heter Lick Shot!

Vill ni veta något konstigt? Jag längtar nästan lite tillbaks till Bålsta. DET VILL JAG INTE GÖRA! Jäkla skit också. bortbortbort

Never give up, it's such a wonderful life.

2010-10-05 @ 20:50:26 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Endast en halvtimme kvar till östersund! Har vart borta precis en vecka. Tyskland var grymt! Vet inte om jag ska skriva om det här, hade itne tänkt det eftersom jag har en känsla av att ni som läser min blogg är dom jag känner eller har på facebook och därav redan vet vad som försigick där nere, haha!
Eh, nu dör säkert mitt internet när som helst här på tåget. men men! Ni får väl säga till om ni vill höra vad som hände där nere haha.

Hey ho, let's go!

2010-10-05 @ 15:30:42 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
Tjena hejsan! Nu är det så här va att både min mormor och mamma har sagt åt mig att jag har gått upp i vikt. Men det ser jag själv också, mest på dubbelhakan (som börjar infinna sig lite fint sådär) och överarmarna. Jaja, magen syns det väl lite på också. Hur som helst så är det ju så att nu när jag kommer upp till Östersund ska jag börja träna igen. Har inte tränat på över ett år, hemskt! Synd är att det inte finns några pass på det gymmet som jag planerar att köpa gymkort på, jag älskar pass, men detta gym är billigt och alla mina vänner befinner sig där så det får bli bra!
Sedan är det så, för att det ska bli så bra som möjligt så, det låter löjligt men, det är GI som gäller, helt klart. För detta håller inte. För två år sedan var jag fin ändå, synd att jag inte uppskattade det då ens haha. Nu vill jag bara tillbaka till det stadiet, för det var bra! LET'S  GO, hej mitt nya liv!

You gotta be stronger than the stories.

2010-10-04 @ 20:13:36 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Har lyckats göra världens tabbe, haha! Ni vet att jag la ut annonser på min gröna special blend jacka, right? En på freeride och en på tradera. Nu köpte ju min kära vän Petra jackan och därför tog jag bort annonsen på freeride illa kvickt. Jag är dock ingen flitig tradera-användare och har användarkontot kopplat till min gamla email, så glömde av mig att jag hade en annons där också på jackan och därav så är det någon stackare som trott att jackan fortfarande fanns kvar och därmed budat och vunnit aktionen! Detta märkte jag idag när jag var inne på tradera för att lägga bud på tågbiljetter och såg att det stod att min jacka var såld! Haha, så himla jobbigt! Aktionen tog dock slut för över en månad sedan och hon har inte hört av sig till mig, så värst intresserad kan hon inte ha varit! Jag har ju inte märkt något eftersom jag inte får mail eller så då allt kommer till min gamla emailadress haha. Men det är däremot fixat nu! Nåja, eftersom hon inte har hört av sig till mig så tänker jag inte höra av mig till henne nu när det faktiskt gått över en månad! Hihi

Förresten, är det någon av er som är sugna på ett par splitternya snowboardboots från Nitro? Dom är alltså aldrig använda pga för liten storlek! (en liten 38a) 800:- och dom är dina! (världens kap!)


Ensam lång väg hem.

2010-10-03 @ 10:31:44 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
dagar som börjar med mornar som denna, det är såna dagar man helst inte vill leva.

RSS 2.0