Im not a human if you say im not.

2010-11-29 @ 22:40:18 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Förmodar att dom flesta vid det här laget har hört att vi Östersund är drabbade av vidriga små parasiter i dricksvattnet? Jodå Cryptosporidium, som dom så fint kallas, har fått runt 2000 människor här i ösd att bli sjuka, men tydligen befarar man att mellan 3000 och 9000 har parasiten i kroppen. Vi får väl se hur lång tid det tar innan jag får kramper i magen och måste springa på toa hela tiden! Jag dricker ju dock inte vatten, drack två klunkar när jag kom hem i fredags men det kan ju vara tillräckligt. USCH! Värst är väl att det kan dröja två månader till innan vattnet ens är rent, men det vet dom inte säkert än. Tur man åker ner till Bålsta om mindre än tre veckor. Och hela nästa helg är jag ju i Åre så då behöver jag inte heller bry mig om detta.
Åre åre åre åre åre, bättre avslut på en termin kan man ju inte önska sig! är så ASPEPP så det finns inte :) Hoppas att lärarna för ettorna lägger om omtentan så Sara kan hänga med också, och alla andra av ettorna för den delen som ska till Åre.

Sen blir det hem till båååålsta den 16e december, ska faktiskt bli himla skönt att få vara hemma ett tag. & umgås med alla gamla godingar lite! Lite bowling kanske? hell yeah!

1a advent.

2010-11-28 @ 21:50:53 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Börjar bli lite smått skoltrött måste jag erkänna, fastän vi inte gått speciellt länge. Tänk om man skulle ta ett sabbatsår efter detta år kanske? Ut och säsonga ett år och sen komma tillbaka? Jag känner att viljan att åka snowboard hela tiden och leva livet utan att behöva oroa sig för plugg är fruktansvärt stark. Fy satan va skönt det skulle vara. Men samtidigt har jag bestämt mig för att göra klart den här utbildningen i ett kör, så har man det avklarat sen. Sen är jag ju inte den enda som ska säsonga efter utbildningen utan även Emma och Tina. Dom ska bli mina härliga kavaljeer på äventyret. 

Äsch, nog med trams. Idag har jag skickat en ansökan till Lidl i Bålsta om lite extrajobb. Såg på platsbanken att dom sökte butiksmedarbetare, men jag kan ju inte få en tillsvidareanställning eftersom jag bor i Östersund. Men är hemma i bålsta 3 veckor i jul och sen hela sommarlovet förmodligen, så, försöka kan man ju och eftersom jag jobbat på Lidl nyligen så behöver dom ju inte heller lära upp mig :)

och jag bjuder på en guldlockbild ja, så här på första advent och allt.

Hehehe

2010-11-27 @ 13:21:47 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 3

Julfest med TUR!

2010-11-26 @ 13:44:37 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Ikväll smäller det. Ikväll är det julfest med alla goa turare, kan inte bli bättre! Har sett fram emot kvällen sen vi kom tillbaka till ösd. Har ju faktiskt vart hela 2 nyktra helger på raken nu och det är fruktansvärt olikt oss haha. Vi ska tydligen börja redan klockan 4 så börjar bli dags att hoppa in i duschen nu. Julmiddagen börjar vid 6 och vid 9 ska vi vidare till ABC-lokalen där ännu mer tokigheter kommer äga rum. Till slut blir det underbara o'learys, yeah!

Igår råkade jag komma över en klocka när vi var på clas ohlson! En rosa för bara 99kr, skulle egentligen inte ha men jag kunde ju inte låta bli! :o Lyckades även köpa mig en ljusstake (eller JULstake som jag säger) för 39kr, helt klart värt det, nu är det lite juligt hos mig med.

När jag blir stor ska jag bli...

2010-11-25 @ 18:41:37 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
..en DJ som får alla att dansa!
Javisst, enligt facebooks test i alla fall. Beskrivningen löd: 

"Du vet vilken musik som är bäst och du älskar att övertyga andra om vad som gäller.
Dessutom föredrar du natt framför dag och sovmorgon är din självklara morgon
"

Haha, det passar så jävla bra egentligen. Dj kanske är något jag borde satsa på? Går liiiiite fel utbildning för det isåfall. höhöhö

It's from my side pure love.

2010-11-24 @ 23:16:45 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Visst är det väl roligt att man kan vilja ha nya saker hela tiden? Jag har ju absolut precis köpt en ny vinterjacka & vill nu ha en ny, eller en till så att säga. Man är ju så dum som går och testar andra jackor men det går ju bara inte att låta bli! Det finns så sjukt mycket fint den här vintern och jag ska nog önska mig den i födelsedagspresent, fyller ju faktiskt 21 om två månader. Jag vill faktiskt inte ha något annat, funderade på en riktig hårförlängning, men det är ju så dyrt! Prövade även ett par snowpants, för det behöver jag ändå ett par nya, och dom är också sjukt snygga. NEED'EM!

Nu sitter jag här och lyssnar på julmusik. Riktig julmusik hihi. Jag älskar det. Till helgen borde jag köra en julstädning och ta fram lite julsaker. Mina ynka julsaker som jag har haha. Ska nog kika lite imorn om det finns nåt billigt, typ en julstjärna eller sådär! Men har ju typ inga pengar känns det som, fick ju en skyhög telefonräkning, ska dock ringa och fråga vad som är problemet med tele2, för borde inte få en sån hög räkning :s

aja, nu är det repris på bonde söker fru, ciao!

As long as the sun rise, i know there is life.

2010-11-23 @ 17:15:22 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Åh va gött det skulle vara med lite pengar nu så man kunde dra och handla massa god mat. Tur det bara är två dagar kvar till pengarna rullar in på kontot iaf. Har hittat en massa goda recept som jag ska handla till, nomnom. Ikväll blir det falukorv och makaroner hahaha, riktig studentmat. Tur att falukorv är gott, synd att makaroner är gott men mindre bra.

Har idag redovisat en affärsidé tillsammans med Emma & på fredag ska en kunddagbok lämnas in där vi ska berätta om 3 möten med företag, ur transaktionsperspektiv eller relationsperspektiv. Jag har endast ett möte att skriva om, så jag har lite att göra dom kommande dagarna.

Imorgon vankas middag hos malin, halv 8 hos mig-grejen har legat på is ett tag, så det kommer bli himlans trevligt. På fredag är det ju som sagt julfest, men tror vi har tänkt åka lite bräda också - fint! Och på söndag blir det vemdalenvemdalenvemdalen. Lite jobbigt att det ska vara 18 minusgrader bara, det är ju så svinigt kallt haha. Är testarhelg i sälen i helgen, party. Hade vart nice att vara där, men nä. DÄREMOT är snö,test & fest spikat i åre nu. Boende och allt fixat, AWESOME. Var där förra året ju. Efter skiweek är det nog bästa festen ever.

Nu är jag jävligt hungrig så falukorv och makaroner, here i come!

Underbara vackra vinter.

2010-11-23 @ 09:05:09 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Jag älskar att vakna upp till att det är så vackert ute, det gör mig på så gott humör! Jag är ju oftast på gott humör ändå, men det blir liksom lite extra! Det första jag gör på morgonen när jag vaknar är att gå fram till fönstret och titta ut, haha.

Det ser ut lite som såhär ute, fast det är mulet, 
men det gör inget för det blir ett mysigt sken ute.

Jag siktar mot toppen så långt jag kan nå.

2010-11-22 @ 19:07:02 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Jag är som vanligt inte jättebra på att uppdatera här på bloggen, men men. Är hur som helst tillbaka i Östersund nu efter en härlig helg nere i Bålsta. Lämnade slasket för massa snö, rimfrost och 10 - 15 minugrader, heeeelt ok! Tågresan upp var dock väldig dryg. Jag och Emma gjorde nog vårt livs misstag som INTE gick på winter jams efterfest! Varför i hela friden gick vi inte på efterfesten? Jag har inte ens något vettigt svar...dumt jävla beslut var det iaf haha. Loungejobbet var inte heller som vi trodde, ja det var VIP (stadium och carlsberg), det var inte så värst slitsamt mer än att man fick ont i höfterna och fötterna efter att fått stå och inte göra ett piss i 6 timmar.

Men ja som sagt, tillbaka HEMMA nu, hemma i Östersund med alla underbara turare. Längtar till på fredag för då är det JUL MER TUR! En liten julfest med andra ord, kommer bli helt suuuper!

Och en sak till; Jag tänker då inte vara lika trångsynt och långsint som en del andra och radera länkar och så vidare - fruuuktansvärt onödigt i must say :) Jag bryr mig inte om en ynka länk, men det bevisar ju helt klart något.

Så, det var det, nu tänker jag inte lägga mer energi åt det. Dags för paradise hotel :

Embrace the martian.

2010-11-19 @ 10:49:10 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
Hej mina barn! Har vart vaken sen 10 idag, vart ute på morgonpromenad med hunden och nu sitter jag här nyduschad. Skönt att ta promenad på morgonen trots att det är så motigt att ta sig upp haha. Idag var det tänkt att jag och frugan, Emma, skulle ta oss in till city för att besöka hollywood, oneoff och ja, dom vanliga butikerna. Meeen vi skiter i det och tar det efter jul istället när Emma kommer hit igen. Idag kör vi på bio (ja, självklart blir det Harry Potter!) och lite shopping i Kista istället. Lär väl endast bli fönstershopping med min ekonomi, uscha! Bion börjar halv 3 och är inte färdig förrän tidigast 5 haha, sen är det bara hem och äta middag med familjen innan vi åker iväg och kör lite "discobowling", som det så fint heter, med Malin, Kevin och Alexaaaandraaaa, det blir nice!

Jag är så himla taggad inför imorn! Och nervös som bara den, jag menar, vi ska vara i Loungen. Som vi fattat det är det alltså VIP och alla åkare som kommer befinna sig där! Ahhahahhhh alla åkareeee, känner mig som en liten fnissig fjortonåring, känner mig sjukt löjlig haha.

Hur som helst, sitter här och lyssnar på The Voice (men va? hatar den kanalen..gjorde..gör..) och ser fram emot dagen och morgondagen :)

Hej mitt vinterland, nu är jag här.

2010-11-17 @ 16:09:40 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
MEN VAD JOBBIGT! Hade skrivit ett inlägg så råkar jag gå in på facebook innan jag publicerat eller sparat, och inte hade det sparats i utkast heller...så nu måste jag skriva om allt.. JOBBIGT.

Aja, om 20 minuter tar jag bussen in till stan för att möta upp Emma innan tåget som ska ta oss ner till estocolmo! Vi åker idag istället för imorgon, skönt att komma ner lite. Mindre kul att lämna detta underbara vinterland dock. 
För er som inte vet så: Fick jobbet på Winter Jam, TJOHO!!! I am suuuperstoooked! Ska vara i loungen på lördag, både jag och Emma. vet inte vad det innebär men skulle tro att det har med mat att göra. Skulle inte vara helt fel att få ge alla åkare mat, hehehehehhhh. Som tack för att vi har vart så underbara och hjälpt till (heeeelt gratis dessutom) så får vi biljetter till efterfesten, vilket även det är heeelt jävla awesome!

See you later, alligator!

Love life

2010-11-14 @ 23:30:39 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Livet när det är som bäst:

Det här med hjälm..

2010-11-13 @ 19:20:12 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Ojoj, kan inte bestämma mig för vilken hjälm jag ska önska mig i julklapp. Står i valet och kvalet mellan en giro encore2 och en Poc receptor bug, har stooor beslutsångest. Nåja, bara att testa mig fram, vilket jag redan har gjort så klart men.. ja.. Sen vet jag inte om jag ska ha svart eller vit, eller tja.. lila?


tusen år & tusen mil, vi sitter i samma bil

2010-11-11 @ 00:07:19 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Vet ni? Jag är överlycklig just nu! Vi har fått över 1dm snö bara idag och det ska fortsätta snöa ända fram till lördag. Det finns tydligen boxar uppsatta i gustavsbergsbacken har jag hört, man kanske borde ta sig dit någon gång i helgen och åka lite...

Oh, den här veckan är seg. Kan möjligtivs bero på att man längtar till helgen. & vill ni veta något sjukt? Jag längtar ju självklart mest av allt till vemdalen, men dit ska vi ju bara en dag. Det sjuka är att jag längtar till typ fredag kväll och lördag kväll, och inte för att vi ska festa, utan för att vi bara ska vara hemma och umgås lite haha. Kan ni tänka er? Jag undrar vad som har hänt med oss, eller mig, i alla fall!

Minns att vi undrade hur mycket vatten som gick åt till att göra all snö. & nu när jag läste på skistars hemsida råkade jag komma över svaret på det. "I går kväll gjorde man (Björnrike) snö av 1150 m3 vatten/timme". Helt sjuuukt mycket vatten ju!

Nu är det bara en vecka kvar tills jag och emma tar vår lilla trip ner till stockholm och bålsta! Folk vill både bowla och gå på bio med oss! Och jag vill göra allt, synd att ekonomin inte tillåter det haha. Men winterjam ska vi på, och efterfesten, heeelt klart! Sen om mormor malin vill gå på biodejt med mig och emma kan vi nog ordna det med! Ser riktigt mycket fram emot vistelsen neråt söder faktiskt!
I går kväll gjorde man (Björnrike) snö av 1150 m3 vatten/timm

Inní mér syngur vitleysingur.

2010-11-07 @ 23:51:46 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Har haft en helt underbar dag i Vemdalen idag! Tur med vädret hade vi & tur med backen hade vi. Fick höra att de som besökte Vemdalen igår tyckte det var isigt. Kanske var det mer folk och mer uppkört och därav isigt, vad vet jag. Men jag tyckte inte det fanns någon is att klaga på idag inte. Längst ner i den 2km långa backen blev det dock lite uppkört och lite isigt på eftermiddagen, men som sagt, inget att klaga på! Tur med folk hade vi ju också, ingen kö och inte mycket folk i backen heller, & inte heller några vi kände, vilket var rätt skönt! & inte kunde jag vara mer nöjd med min bräda heller ♥

Andrea åkte idag snowboard för första gången i sitt liv & för att aldrig någonsin ha stått på en snowboard innan var hon sjukt duktig! Bara att hon börjar med en blå jättelång backe är strongt tycker jag, för det är ju faktiskt inte ens den lättaste. Och som hon ramlade och slog i knäna stackarn haha, men inte bara knäna utan även kinden och hakan lyckades hon få skrubbsår på! Men inte gav hon upp för det inte, SKITBRA! Vi var alla så stolta :)

Har skrattat så himla mycket idag, så fruktansvärt goa tjejer!
& nästa helg är det dags igen, tror jag. Underbaaaart!

& hundratusen ögon stirrar på oss, ingen ser

2010-11-06 @ 16:27:33 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Helgen har so far vart väldigt trevlig & den kommer då inte bli sämre! Ikväll är det jag, Sara och Emma som fixar filmkväll och massa skitsnack, ingen av oss orkar gå ut ännu en kväll haha. & imorgon är ju ändå den stora dagen då vi åker till Vemdalen & inviger vintersäsongen & då vill man allra helst inte vara bakis, man vill ju inte schabbla bort en så bra dag som den! Det kommer bli supermysigt, vi ska ha med oss mackor & varm choklad dessutom, nomnom!

Igår mådde jag så himla...obra..verkligen haha. Det tog verkligen lång tid för mig att klämma i mig 3 cider. Jag tror jag satt med en cider i två timmar hahaha. Nåja, ut kom vi till slut i alla fall! Dom sprutade ut massa skum på övervåningen :s Ogillas!

Vi lovade tydligen efterfest också haha. Och för emmas del blev det ju nästan efterfest, hehehe, men det slutade med att vi köpte en macka på Gouter-saken och sen gick till bussen istället pga en del anledningar.

sååå som sagt ikväll blire filmkväll bara! Skönt :)


lite bilder från förra året vi invigde vemdalen! Malin och Emma bytte så Malin testade snowboard och Emma skidor, & det var ju..stabilt! Längst ner har vi Tina och Petra :)

Jag tar sats från himmelen, landar hårt i tystnaden.

2010-11-03 @ 21:44:55 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Hallå i stugan! Har idag inte gjort speciellt mycket, försökte fördriva en del av dagen genom att ströva runt lite inne på we-butiken och besöka systembolaget. Där hänger man inte så ofta nu för tiden tycker jag, inte jämfört med förut haha. Nåja, proppad helg verkar det som:

Torsdag: ett säsongskort ska införskaffas på snömässan imorgon. Hela 4045kr försvinner från snowboardkassan men det är ju absolut bättre än 5390:- som orginalpriset ligger på! Efteråt är det förfest och sen ska vi möta upp alla på soppan och träffa vår älskade Clement och Musho! Efter soppan är det utgång - plaza! Har inte vart där på evigheter!

Fredag: Solooooo, skönt häng och Nitro's Enough Said ska kikas på! Sen ska vi troligtvis dra vidare, & med allra största säkerhet är det O'learys som ska besökas! Wooh, har saknat olles lite. Hoppas bara att det inte är fullsmockat med folk som det kan vara ibland, då är det inte ens kul och upplevelsen blir med ens mkt sämre!

Lördag: Det vankas tydligen fest på lördag också, men är jag med även denna kväll blir det förmodligen nyktert då jag inte har råd att festa tre dagar denna vecka!

Söndag: Sjukt efterlängtad dag, BRÄDAN OCH VINTERSÄSONGEN SKA INVIGAS I VEMDALEN! stoookeeeddddd!!



Nöjd tjej!

2010-11-02 @ 18:55:23 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
Kan man bli mer toknöjd än jag är just nu? TROR EJ DET! 
snart är jag klar med allt inför vintern, bara vantar och ny hjälm kvar. Eller a, hjälm i alla fall men det får hamna på önskelistan till jul det!

RSS 2.0