Meningslösa självklarheter.

En ovanlig känsla har infunnit sig hos mig. Eller det är inte en ovanlig känsla egentligen, det är längtan. De flesta av er vet säkert att jag vanligtvis längtar som en tok till vintern men nu har jag börjat längta till nästa sommar! Självklart längtar jag fortfarande som en redig tok till vintersäsongen och att få åka snowboard igen, men någonstans känner jag att jag vill ha en sommar som den ska vara.
Jag kanske är en bortskämd snorunge som inte har jobbat en enda sommar förrän nu. Jag har mitt första sommarjobb i år och jag fyller 21 om ett halvår, men vad ska jag säga. Jag har vart lite för bekväm för att söka sommarjobb tror jag. Om inte annat har jag haft en spärr i mig som gör det svårt för mig att komma ut och presentera mig och höra om sommarjobb, det är nog mer där problemet har legat.  
Så ja, jag har nog vart en bortskämd snorunge som litat på att mina föräldrar ska hjälpa mig och dessutom haft mage att protestera när dom velat ha med mig ut på båtsemester. Well, för två år sedan tvingade dom dock med mig på båten i 3 veckor som "straff" för att jag inte hade fixat sommarjobb haha. Det dom inte visste då, det jag inte ville erkänna, var att jag gillade det, det var mysigt och jag har inget emot att umgås med min familj. Förra året fick jag vara hemma själv dessa tre veckor, men då åkte jag faktiskt ut en vecka frivilligt till dom efter ett tag.

Hur som helst. I år är det jag som sommarjobbar i alla fall. I år är det min familj som inte tar sin, numera, årliga semester ute i skärgården. I år är det min familj som inte längre äger någon båt. För en vecka sedan sålde vi vår båt. Men jag måste säga att det var på tiden! Jag har egentligen aldrig gillat den och det har bara vart problem med den hela tiden. Men min pappa har fixat till den, bytt motor och allting, så den som köpte båten nu har fått en jättefin båt :) 

Well, anledningen till att jag längtar till nästa sommar är för att (om min mamma händelsevis skulle läsa detta så hör och häpna!) jag VILL ut i skärgården med båten. I vår nya, lite större båt,  som vi förhoppningsvis har då. Jag vill lägga till vid några klippor, jag vill bada från båten i det bräckta vattnet, jag vill sitta på klipporna, eller i aktern, och se solen gå ner över det det stilla vattnet, jag vill sitta i aktern och spela kort på kvällarna, jag vill sitta på klipporna och grilla, jag vill ligga och sola hela dagarna utan att ha något annat att tänka på, utan att trängas med massa andra på en tråkig strand, jag vill sätta på mig mjukisbyxor och mjukiströja och sätta upp håret i en slarvig knut efter kvällsdoppet, jag vill få härligt solblekt hår, jag vill spendera några veckor i skärgården med världens bästa familj.

HOPPSAN, långt inlägg, igen!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback