Burn it to the ground.

2010-02-26 @ 19:45:46 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Jag har blivit jättesugen på att införskaffa en hatt igen, har sett en jättefin på MQ. Fast den var lite dyr, för min ekonomi haha. Samtidigt finns det en småsöt hatt på Monki också, men tror inte jag vill ha en sådan. Den är rund, liksom. Hm, jag vet inteeee....Och så vill jag ha en väska med nitar. Oh! Juste! Jag köpte döskallar idag, typ som nitar, fast döskallar haha. Sen vill jag beställa hem vanliga nitar också, för dom som fanns på punktshop var för stora ;o





Walking on a dream.

2010-02-25 @ 20:50:52 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0


Bort med helvetet.

2010-02-25 @ 11:57:12 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0

Yo. Har odlat lite musche & igår var jag med i slagsmål & råkade ut för en blåtira & ett par stygn i ögonbrynet. Men det är sånt som händer. Idag har jag vart hos tandläkaren & det gick prima ballerina. Är så himla glad just nu, dom sa att nu är det bara lite finjustering & förmodligen får jag ta ut den om två gånger, dvs 12 veckor. TOLV VECKOR. Ett helt sommarlov + två veckor till. Men det går fort. I Juni då med andra ord. hoppas hoppas hoppas!! Ska bli så skönt att bli av med det där monstret. Då kanske jag slipper kommentarer som "nej, hon har tandställning" HAHA. Som jag råkade ut för i vemdalen :( Vi stod utanför krogen efter det hade stängt & väntade på nån, så kom två grabbar fram emot oss men innan de sa nånting så slängde dom ur sig "NEJ, hon har tandställning!!" Gissa om mitt självförtroende totalförsvann just då. haha

 


I'm on overload in my head

2010-02-24 @ 17:28:26 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Hallå i stugan! Idag har jag inte gjort någonting vettigt heller föutom att skälla på min bror imorse som försökte väcka mig för att gå ut med hunden när han redan var vaken. Men jag vann till slut och fick ut honom med hunden! Imorgon ska jag däremot till tandläkaren, jag undrar om dom kommer märka att jag slarvat med gummisnoddarna... Jag har vart så ovan så jag har glömt att sätta in dom efter jag ätit och när jag ska sova och så. Mindre bra, men jag får väl säga det. Huvudsaken är att jagi nte glömmer sätta in dom imorgon när jag ska dit haha.
På kvällen tar jag förmodligen en tripp med Ellepelle till kista :) Kanske Malin vill följa med också? Får se, får se!

Vid den här tiden borde Emma & Malin och gänget vara framme i härliga Kirovsk, Ryssland. Eller snart om inte annat. Jag hoppas att deras resa har gått superbra & att deras lilla semester (haha) kommer bli awesome!  Förmodligen kommer jag inte kunna prata med er på hela veckan heller! Jag längtar redan tills ni kommer hem! :D


-

2010-02-23 @ 22:45:49 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
det är ju rätt kul att när man precis skrivit ett inlägg om hur glad man är så... vänder allt :p som jag sa förut, jag vill inte bry mig men jag gör det ändå.

hjertis

2010-02-23 @ 20:00:09 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0

if you fall for me, i'm not easy to please, i might tear you apart, told you from the start baby, from the start.

 

Jag har vart onormalt glad idag, därav fluminlägget nedanför haha. Men jag antar att det är bra, det är bra att vara glad. Förstår mig inte på folk som orkar vara negativa hela tiden, allt blir ju så himla mycket jobbigare då! Glad och positiv är vad man ska vara serni, se saker från den ljusa sidan! Saker & ting blir så mycket enklare då, pröva får ni se :)

 

Snart sitter Emma & Malin på tåget mot Luleee. Där dom sen ska ta bussen till Kirovsk. Det är en av anledningarna till att jag stannar här i Bålsta så pass länge. Har inte så mycket att göra uppe i Östersund nu när dom är borta hehe, även dom flesta andra är borta därifrån denna vecka, så passar på att vara här. Åker tillbaks tidigast måndag nästa vecka. And theeeeeen...? Det återstår att se!

 

Nej, jag är INTE kär, ni kan sluta fråga nu!:)


Så här går det när man har tråkigt!

2010-02-23 @ 17:04:17 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1

alla vet ju redan att jag är störd i huvudet så...

 

nu har jag dammsugit hela undervåningen också. typ. duktig caroline.


Tråkig dag. flummdag.

2010-02-23 @ 14:45:58 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Hallå hej. Idag har jag tråkigt. Gick upp kvart över 9 imorse, otroligt tidigt! Men var tvungen att följa med min bror till kiropraktorn så hade inget val haha. I vanliga fall vid denna tiden (14.40) så brukar jag ha vart vaken ca 1 timme, max 2, haha. Jag vet, jag är en riktig nolifer, men det är så skönt att sova. Igår somnade jag dock halv 10 på kvällen, det var riktigt skönt! Fast sen vaknade jag halv 1 och satt vaken till 3. Något distraherade mig, jag skulle ju sova, men icke. Så kan det gå :)

Nu ska jag köra brorsan till bussen & sen ska jag hem & dammsuga undervåningen så mamma inte blir superarg när hon kommer hem haha.

ge mig, ge mig, ge mig, ge mig dåååå :D

snö snö snö!

2010-02-22 @ 19:21:12 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
alltså jag älskar att det är så himla mycket snö här! Jag gick ut på baksidan idag med hunden & hela benen försvann nästan haha. Men jag tycker det är tråkigt att det inte är lika mycket snö hemma i Östersund. Jag hoppas det kommer dit sen, hehe. Hade jag satt mig i snön på baksidan hade jag förmodligen drunknat!


Haha, min bror ♥

2010-02-22 @ 02:48:50 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
haha, han är så söt ändå. Innan Kanada - Usa matchen började så sov han, men jag hade lovat att titta på matchen med honom & när klockan var ca 01.20 så gick han på toa i sömnen så jag passade på att säga att matchen börjar snart
han: jaha?
jag: ja, ska du inte se den?
han: jo, men jag sover just nu

men till slut kom han upp iaf och satte sig i soffan med mig.
han: ska du se hela matchen?
jag: aa, jag tror det
han: okej, då ska jag också försöka göra det :)

3 minuter senare toksover han igen. haha ♥

Jag är ynklig

2010-02-21 @ 21:45:54 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
Jag känner mig jäääääätteynklig! Har råkat ut för världens förkylning, har ingen som helst aning om var den kom ifrån! Började med nästäppa och att det kliade i halsen. Utvecklades till cphosta, där det känns som allt inom mig ska åka ur munnen varje gång jag hostar, rinnande / täppt näsa, hes röst & lock för örat. Typ öroninflammation. IGEN? Kanske inte är supersmart att gå utan mössa i 20 minus när man är förkyld då, kanske därför jag fick öroninflammation haha.

Hemfärden gick bra i alla fall. Otippat men kul möte i Sundsvall faktiskt haha... Tog 7 timmar att komma hem, det är väl vad det ska ta egentligen om man håller hastigheten haha. Nu var det ju världens snöyra då och då så man fick köra lite saktare eftersom man inte såg ett piss! Men nu är jag hemma i alla fall, & det är alltid lika underbart mysigt att träffa katten och hunden igen haha♥

Nu blir det HOCKEY. ryssland - tjeckien. ryssland vinner. hej


 




Jag vill v e r k l i g e n inte bry mig, men gör det ändå.

2010-02-20 @ 12:06:07 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
jag får en anledning gång på gång till att inte lita på killar. Hur många stolpskott ska man behöva möta på innan man träffar på nån som är.. hyffsat...seriös i alla fall? Gah, blir galen. & jag vet inte vad jag ska göra eller vad jag ska tro!
- it's like a whirlwind inside of my head


John Mayer - Heartbreak warfare

2010-02-19 @ 03:06:48 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1

Jag gillar min lägenhet starkt alltså. Den här är så mycket mysigare än den jag ska flytta till. Jag har ju ändå lyckats få det rätt mysigt här nu... När det är städat och man tänder upp massa ljus och så vidare... Kommer förmodligen sakna denna lägenhet. Men jag ska banne mig göra allt för att den andra lägenheten ska bli lika mysig! Så mycket som det går i alla fall!

 

Nu blir det sängen och damernas final i halfpipe. Den som jag inte skulle titta på. Ja, klockan är 03.05


Sjukling?

2010-02-18 @ 23:30:16 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Jag verkar ha råkat ut för världens förkylning & det sucks big time. Hatar att vara förkyld. Inatt hade jag jättejobbigt när jag skulle sova, jag kunde typ inte svälja. Kan jag inte svälja får jag panik haha...
Har nyss kikat på tjejernas kval i halfpipe. Inte alls lika spännande & roligt att titta på som killarnas, men en del tjejer är faktiskt riktigt duktiga trots allt. Tänker dock inte sitta uppe inatt till 03.00 för att se finalen.
Igår satt jag uppe för att se killarnas final som slutade 05.30 haha... Shaun White var så klart helt överlägsen!
Han har en egen park. Jag är avundsjuk.

Nu är jag sjuuuukt trött och jag funderar på att krypa ner i sängen. Notera att klockan bara är 23.29, vilket är otroligt tidigt för min del haha. Vid den här tiden på torsdagar brukar vi dansa aset av oss på plaza. Verkar inte vara många normala torsdagar nu för tiden hehe.


Här har ni... nummer 2 haha.

2010-02-17 @ 19:49:54 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 2
jag fortsätter skämma ut mig för er skull då haha.
haha alltså, det roliga är ju att jag inte kan sitta still, jag kan inte prata och jag sitter med handen vid munnen jämt. varför kan jag inte riktigt svara på för det vet jag inte själv haha. meeeen... enjoy!

Med min vanliga tur...

2010-02-17 @ 18:45:41 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Åh, jag var precis iväg till ica för att panta. Jag har inte pantat på minst 3 månader haha, så jag har en del. Tänkte vara duktig & ta tag i dom där satans flaskorna & burkarna för en gångs skull. Traskade iväg till ica, glad i hågen över att äntligen få bort allt. Höll ju till och med på att få sätta livet till när jag halkade mitt på vägen!! (men jag trillade inte så ni kan vara lugna..) Meeeeeen vad ser jag när jag kommer till ica? Jo att deras pantmaskin är trasig. THAT'S JUST AWESOME. Istället gick jag & hämtade en cola & cheeseballs istället och promenerade bort till kassan. Fick alltså mer pant med mig hem än vad jag hade när jag gick dit. great!

& fy satan vad gott cheeseballs är! Ibland i alla fall. Nog för att det luktar förjävla illa, men det är en annan sak. Jag ska ju ändå bara sitta här i min ensamhet så ingen behöver bry sig om vad det luktar haha.

Ikväll är det halfpipe och HOCKEY! Fast Sverige ska ju bara lira mot tyskland, inget större hot direkt. Men kika ska jag göra ändå såklaaart. ruppi ♥ hockey.


I taste the freedom everytime i breath

2010-02-16 @ 20:19:56 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Oh, jag ville skriva något bra här idag. Men jag har inget att skriva haha... Hm. Jag vaknade nyss... Ibland är det så himla skönt att gå & vila en stund. Vila... det är sånt man gjorde på dagis. Kommer ihåg den där timmen man hade någon gång på dagen då alla skulle vila haha... Nåja, i helgen kommer mamma & Anna upp. Haha tycker det är lite kul att Anna vill hälsa på mig också. Det är grannen där hemifrån, också en av mammas närmsta vänner i believe.
Detta innebär att jag måste göra en grovstädning av min lägenhet.... ni vet så långt som att, typ... torka hela golvet, alla lister, överallt... haha. Men ok, i admit. det kan behövas!

Oh, juste... idag har jag använt min jacka offentligt så nu finns det ingen återvändo! haha..

Ikväll blir det tacos till middag, till damernas SBX, måste ju se amerikanen som stylade förra OS på sista hoppet och ramlade och gav bort guldet till den som låg efter henne. haha. hon måste vara SÅ taggad på att vinna, jag hoppas nästan för hennes skull att hon gör det också... kul för henne!


Kika! KLANTARSLE! hhaha

 


Vill bara säga det att...

2010-02-15 @ 18:00:34 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0

Just nu är jag så grymt nöjd med min jacka.

Vi får se vad min kära mamma säger när hon ser den när hon kommer upp i helgen haha. Hon kommer förmodligen gå i taket, och sen kommer hon säkert säga att den är på tok för stor. Sen kommer hon säga att den är himla snygg ändå. Ungefär så kommer hon nog reagera haha.


Freestyle puckelpist.

2010-02-15 @ 00:35:57 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0

Mm, det sitter jag & kikar på just nu. Så jävla sjukt haha. Deras ben bara vevar på som satan ba bumpbumpbump & helt plötsligt drar dom nåt nice trick och så bumpbumpbump igen och så ett till trick & så klart. Men det är kul att titta på :) Nästa lördag är det dock Freestyle hopp, det är ännu grymmare! På onsdag är det snowboard halfpipe, också något jag måste titta på hehe!

 

HÄR! rosa hår. något att satsa på kanske?
AWESOME [a:sum]


Ögoninflammation?

2010-02-14 @ 21:59:54 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Jag tror jag har råkat ut för ögoninflammation. Det är ju inte helt okej.
Tror det kan bero på att jag sov med linser inatt. & kanske nåt med att jag pillat med smutsiga fingrar i ögonen när jag vart trött. Dunno. Men bra är det inte. & värst vidare skönt är det inte heller. jag hoppas det går över snart. Kanske borde hoppa över linser ett tag, men jag hatar att gå runt med glasögon! Men om jag inte vill att det ska bli värre så är nog det bästa att använda glasögon ett par dagar.... suck.

Jackan iaf!



Min första videoblogg

2010-02-13 @ 16:26:12 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 5
Haha, jag trodde aldrig att jag skulle göra detta! & jag kommer aldrig i hela mitt liv göra en till.
Tror jag i alla fall. Inte riktigt min grej det där. Men som jag säger, eftersom jag är en snäll person så gör jag ju så klart som emma ber mig hahaha.
Förresten så haha... a jag har lite ont i munnen från tandställningen just nu så därför jag inte kan röra läpparna ordentligt när jag pratar hahah :(

Jag tar förmodligen bort det här klippet sen haha

 


My oppinion about Vampire Diaries.

2010-02-12 @ 00:53:25 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Mjaa... vad tycker jag nu då?
1. de första 10 minutrarna var väldigt likt twilight
2. allt äär i princip väldigt likt true blood, dvs:
- han kan inte komma in i huset förrän hon ber honom
- människorna helas av vampyrernas blod
- de brinner upp i solen
- vampyrerna kan lättare kontrollera människorna de ätit av, typ

a, det var det jag kom på just nu. MEN. ja, men. Serien är faktiskt väldigt bra ändå, trots att jag kan tycka att vissa delar är lite småfrustrerande haha.
NU SKA JAG FORTSÄTTA KOLLA :)

Pink party incoming.

2010-02-11 @ 19:51:44 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0

Ikväll är det ingen vanlig torsdag. För ikväll så blir det inte soppan. haha. Varför?

Jo serni, för imorgon ska jag på inflyttningsfest numero 1 & på lördag ska jag på inflyttningsfest/"singelfest" numero 2. haha. Jag har helt enkelt inte råd att festa tre dagar i rad just nu. Så soppan får offra sig.

Imorgon är det malin som har inflyttningsfest, en något försenad som hon själv kallar det, i hennes nya lägenhet i Östersunds Östermalm. Haha, skoja bara. Men jag älskar hennes lägenhet & det är jag minsann inte ensam om :) Tema: Pink party. Nedanför ser ni min utstyrsel inför the pink party. Haha, jag köpte rosa färgspray till håret. Har ännu inte bestämt om jag ska spraya hela håret rosa eller bara en del. Här nedanför var bara en test haha. Meningen var att jag bra skulle spraya en slinga, men det var visst lättare sagt en gjort haha. så jag får kanske göra hela håret ändå.. oh.. Hur ska jag kunna gå ut sen? haha

 

Nu om 20 minuter så börjar Vampire Diaries på 6an. & ett fan som jag är av både true blood & twilight så känner jag att jag måste titta. Men jag har inte velat det förns nu av någon konstig anledning. Tror det har å göra med att jag älskar true blood så mycket att jag inte vill se någon annan vampyrserie. ha ha! Men ska ge det en chans ändå!

Förresten måste jag säga att serien Torchwood, som jag råkade halka in på i förrgår när mitt internet och alla tvkanaler utom 1an, 2an & 4an slutade fungera, är grym!


Idag har jag upptäckt en sak.

2010-02-10 @ 23:13:06 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Haha. Jag upptäckte att steepstore har en lagershop på FRÖSÖN!
thats too fucking awesome eftersom dom hade fetaste rean på hemsidan.
måste dit, för jag har spanat in en jacka som jag vill HA!
så förhoppningsvis blir jag med ny jacka nästa vecka!!

Utrym vinterstaden!

2010-02-10 @ 18:40:29 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Waaaah!! Jag funderar lite på om fjortisarna har invarderat stan? Jag såg två sycken idag, för första gången sen jag flyttade till Östersund. Det var det värsta jag sett, jag som hade börjat vänja mig vid att inte behöva äcklas när jag går på stan. Haha, skämt åsido. (eller?) En hade supergult hår, stor dunjacka (inte fjällräven faktiskt?) 4 ögonfransar som dessutom var lite vita. & självfallet hade hon ju råkat ramla ner i ett badkar med brunkräm!
Den andra vi såg hade våldtagit emmas volcom-jacka. Jag led så hemskt mycket med den jackan som behövde stå ut med att sitta på hennes kropp. Stackars jacka, den förtjänade bättre. Den förtjänade Emma. (ja, jag är medveten om att jag pratar om jackan som om den vore levande...). Även denna fjortis tycktes ha ramlat ner i ett badkar fullt av brunkräm, jag förstår inte hur dom lyckas? Dålig balans kallar jag det.

Från wikipedia:

Fjortis är en oftast nedsättande beteckning på någon i de yngre tonåren som beter sig omoget, osäkert, naivt och pubertalt[källa behövs]. Ordet kan även användas i överförd mening om personer i andra åldersgrupper; fjortis har då inte med ålder att göra utan beteende. Ordet finns med i den trettonde upplagan av Svenska Akademins Ordlista från 2006.[1]


HAHAHA, jag tror jag dör. Finns ordet med i SAOL? Oh, herregud that's fucking hilarious.
Jag kanske borde skriva till på wikipedia om hur dessa tenderar att se ut också?


Lika bra att börja tänka på detta nu!

2010-02-09 @ 21:08:46 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
Mina prioriteringar inför nästa snowboardsäsong!

1. Säsongskort för hela åre & vemdalen (är absolut ett måste)
2. Ett sånt där säsongskort hos länstrafiken. (så jag kan åka hur mkt jag vill)
3. Ny snowboardjacka!!!!!!
4. Ny hjälm probably
5. Ny bräda, ja tack



Roooompaahhh!

2010-02-09 @ 04:06:36 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
haha, jag gjorde något galet ikväll!
& jag var inte ens "shitwasted"!  haha.
jag är sjuk i huvudet. kanske på ett bra sätt.
haha ajaaa nu är klockan 04.03. SOVA!


Nya facebook. Yes or No?

2010-02-08 @ 21:39:02 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Jag tycker inte att nya facebook var så himla farligt. Det enda som stör mig är att jag inte längre kan välja att endast visa folks statusuppdateringar? Jag är verkligen inte intresserad av vem som blir vän med vem, vem som går med i vilken grupp, vem som blir ett fan av vem osv osv. Don't care! Varför tror dom att man är intresserad av sånt? Är vi människor så nyfikna av oss nu för tiden så vi vill veta vad exakt alla gör på facebook?:O

Ett 6-pack chicken McNuggets, tack.

2010-02-08 @ 11:55:04 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
Hello folks.
Ny vecka, nya tag! Börjar med lunch på donken för att sen dra mig vidare till campus & plugga.
Jag har fortfarande sådan där små-ångest över pluggandet som jag hade innan jul. Det suger tbh.
Men som sagt, nytt år, nya tag. Eller? Jag försöker i alla fall. Trots att jag storfailade omtentan...
Men hur skulle jag veta? Åh...

Nåja, donken i alla fall. Sen N Ä R vill jag äta på donken? det händer seriöst aldrig. Jag har inte velat äta på donken på säkert 2 år. Minst. Jag tycker donken är ofräscht och hamburgarna är inte ens goda. Men en viss Charlie skrev om nuggets på fb här om natten & vem blev då inte s.j.u.k.t sugen på nuggets då om inte jag? Jo visst serni! Så nuggets blir det till lunch idag med Em & Mats. Egentligen borde jag väl inte äta sånt, men jag får väl gå bort det sen haha.

Nu: Te & ett glas färskpressad apelsinjuice! yummie!

Tja, eftersom facebook verkar krångla...

2010-02-07 @ 20:04:15 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
Så lägger jag upp dagens bilder här :) jag & emma tog en tripp till vinterparken och kikade!


En Armadajacka till Ruppi, tack!

2010-02-07 @ 19:02:58 Filed in:
Kommentarer: 0

Godmorgon!

2010-02-07 @ 14:02:04 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Ja, en god morgon it is!
Upptäckte att jag gått ner typ två kilo på en vecka? Hur awesome är inte det?
& det enda jag har gjort är att ha skitit i colan, skitit i chips och så vidare,
inte käkat pasta, ris eller potatis... & a, det är i princip det enda.
& ett glas färskpressad apelsinjuice varje morgon också förståss!
Tror den där colan fördärvar en hel del, för mig i alla fall haha.
Så nu ska jag belöna mig själv med ett glas oboy hahaha..

i'm happy :D

Tristess. Tristess. Tristess.

2010-02-06 @ 23:00:14 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
Detta blir mitt tredje blogginlägg idag. Men jag har så sjukt tråkigt. Jag håller på att dö av tristess just nu & klockan är bara 11. Kanske borde lägga mig eller något? Men herregud, klockan är ju bara barnet & det är lördagkväll. Kanske det som stör mig, jag har inget att göra, och det är lördagkväll haha. Men även tanken på att inte göra något imorgon får mig att få lite småpanik.

Men varför tänker jag ens så? Åh, det är lördagkväll jag har inget liv som sitter framför datorn... en LÖRDAGKVÄLL. Ja? So what? Nu blev jag arg på mig själv.

Förresten ska jag flytta. Nu lämnar jag Fornborgsvägen 15 för gott snart. Kommer jag sakna stället? Kanske... kanske inte. vi får se haha.

nåja, tidsfrödriv snott av käraste junior.

13 HAR DU:
Ett förhållande; njet.
En bästa vän; ja, det har jag :)
Haft ett seriöst förhållande: nej
Dejtat en av dina bästa kompisar: Nej haha.
Blivit kär vid första ögonkastet: Nej. men jag säger som junior, intresserad.
Fått ditt hjärta krossat; oja.
Skrikit åt en lärare; nej, jag hatar folk som har noll respekt gentemot lärare.
Sagt något och sedan ångrat dig; haha ja... tyvärr
Ljugit för dina föräldrar om vart du är; haha ja, sa att jag var hos malin när jag var i stan på kvällen haha
Några smycken som kostat över 1000 kr; ja, fick pengar att köpa ett fint smycke i 18-årspresent. dyyyrt....
Snusat; Haha ja, och alla som var med vet ju hur det gick hahah

12 DAGENS:
Klädsel; kjol, svart linne, spetströja, nitskärp
Smink; halvsotig ögonskugga, mascara, kajal, foundation, puder
Frisyr; lockigt men uppsatt
Låt; Hadouken! - Turn the lights out
Vill ha; lite kärlek kanske
Sjuka; att jag sov till 15.00 kanske
Saknad; Har jag någon att sakna just nu? njae...
Köp; har inte köpt något idag :)
Godis; skulle väl vara några såna här... typ.. risgrejer isåfall haha
Attityd; först taggad, sen trött och otaggad
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse: hm..lite smalare kanske. HAHA

11 FÖRSTA:
Bästa kompis; min första bästa kompis... var nog.. Therese Gustafsson
Bil; öh..den kommer..
Kärlek; jag är inte helt säker på om jag vart kär någon gång.
Husdjur; Dammråttor? haha nej men min kanin Stampe!
Semester; hm, spanien tror jag det var.. kan jag ha vart 4 år?
Jobb; har aldrig haft ett riktigt jobb haha.
Köpta skiva; Minns inte, tror aldrig jag KÖPT en skiva. bara fått haha
Riktiga kärlek; samma svar som innan då.
Piercing; öronen när jag var 4 nånting. har funderat & funderar fortfarande på läppen
Konsert; festivaler räknas inte va? isåfall KENT!!! Hösten 07♥
Fylla: Då var jag nog... 15 tror jag. I Strömsberg med lotta & elin hahaha

10 SISTA:
Personen som sms:ade dig; Emma
Personen som du kramade; det kommer jag inte ihåg, nån av mina franska vänner kan det ha vart!
Peronen som ringde dig; Mamaaaa
Personen som du ringde; Mamma haha
Personen du sa 'jag älskar dig' till; Det kommer jag inte ihåg, är dålig på sånt där haha
Alkoholdrycken; en päroncider på plaza som smakar banan :D
Bilfärd; woo.. det skulle vara när jag var hemma i Bålsta senast.
Filmen du såg; Finding Nemo igår natt haha
Gången du grät; oj, det var loooooooong time ago.
Måltiden; Kyckling och potatissallad (i know, fuskade igen... men vill itne slänga maten ju :<)

9 SKULLE DU:
Våga hoppa fallskärm; Alltså....nej..haha. Kanske om någon petat i mig knark eller så haha
Våga hoppa bungyjump; same same som innan
Dejta någon med väldigt mycket tattueringar: hur skulle jag INTE kunna vilja det? puhhh
Kalla dig själv lycklig; ja egentligen, har väl inget som saknas :D förutom.. pojkvän kanske haha
Hellre ta bilden än vara med på den; inte om jag själv tar bilden, men annars jo.
Kunna gråta över en kille; Ja & det har jag gjort.
Kunna gråta över en tjej; Ja, om jag förlorar någon av mina närmaste tjejpolare så
Ljuga för någon: alltså, ibland behövs smålögner. Kanske inte just "VI SKA VARA MEDI BIG AIR"
Kunna springa 50mil; hell noooooo!

8 VAD:
Gör du just nu; i skrivande stund svarar jag på denna fråga? annars har jag sjukt tråkigt.
Ska du göra imorgon; Förmodligen ingenting.. förutom att börja med en inlämning.
Säger du till dig själv när allt känns svårt; försöker väl peppa mig själv på ett eller annat sätt.
Har du med dig in på bion; Hotsnacks och cola? (exakt som junior haha)
Är det för färg på dina byxor; har inga byxor på mig! eller ok, svarta transparenta strumbyxor!
Är det för väder hos dig just nu; det är, kanske mulet, kanske stjärnklart. i dunno. mörkt iaf!
Är det första du lägger märke till hos det motsatta könet; Det är olika jämt nästan!
Skulle du göra om du vann på lotto; beror ju på hur mkt jag vinner? Vinner jag flera miljoner skulle jag definitvt shoppa en helt ny garderob. Skänka lite pengar till Haiti kanske. Köpa bil? yes please. Bjuda mina underbara vänner på en resa, oja.. lägga undan massa pengar skulle jag också göra. spara ni vet.

Awesomeness.

2010-02-06 @ 20:11:31 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 2


Turn the lights out

2010-02-06 @ 18:34:36 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Ikväll blir det en lugn kväll med endast mig själv & tvn som sällskap. Okej, datorn får väl vara med på ett hörn i guess. Först ut är Melodifestivalen, men det är ju bara början på kvällen. Antar att kvällen kommer bli lite smått långtråkig pga vissa omständigheter. Det är ju sjukt vad fort man egentligen vänjer sig vid saker & ting. Trots att man kanske inte vill haha.

Nu ska jag kika klart på Seven Deadly Sins :)

mmm, ole

Har du glömt bort vad du lyssnade på för en timme sen?

2010-02-05 @ 23:51:57 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 3
JAG _HATAR_ SPOTIFYBRUDEN! Bara så ni vet.

oh, idag har jag syndat. jag åt pasta! Omg noes... hahaha. Nej men nåt undantag kan man väl göra ibland. juste, jag har syndat mer. har druckit cola & skitit i mitt dagliga glas färskpressad apelsinjuice... not good. Men har ju ändå bara två apelsiner kvar hehe. Förresten är cola inte lika gott längre, har jag gått och blivit dum i huvudet? haha!

Nåja, frågan är om man ska festa imorgon. Finns två alternativ, eller ja. kanske 3?
1. Korridorsfest här på frösön
2. Min franska vän fyller år och har party! (gratis dricka!)
3. Vår fadder Johanna fyller 23 och bjuder på tårta och "saft".

Om två helger kommer mamma hit och hälsar på, och sen åker jag med henne ner till sthlm igen i en vecka. så det gäller väl att passa på nu antar jag ;D haha

Förresten så vet jag en riktig snygging, men han är min HEHE.

Salem Al Fakir a la Melodifestivalen

2010-02-05 @ 19:55:00 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
Imorgon ska jag heja fram Salem Al Fakir i melodifestivalen, det är en sak som är säker! Hans låt är jättebra, i alla fall den snutten jag hört. Man kan ju tjyvlyssna på låtarna för imorn på svt's hemsida. Olas låt verkar ju helt okej den med, men Salems låt verkar bättre :D

Lyssna gärna och säg vad ni tycker :D


Svar till:

2010-02-04 @ 16:33:34 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 2

Alice
om So carry on, my world will fall without you:
Vad heter du på bdb? :)


Jag har inte bdb längre, men när jag hade hette jag Ruppi! :)

emma fransson @ 00:40 - om 24 timmar är vi på plaza!

2010-02-04 @ 01:17:39 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 2
Så sant som emma säger haha. 
Imorgon är det massa party.
Imorgon ska vi till soppan på oscars.
Där har vi inte vart på 3 månader haha.
Eftersom en viss Em blev halvt portad :D

Så... dagens schema:

13.00 - seminarium
19.00 - Preparty at emmas
21.00 - oscaaars
22.45 - plazaaaaaaa

AWESOMENESS

 

Så här ska det INTE se ut 20.45 imorgon haha ;)



So carry on, my world will fall without you

2010-02-03 @ 15:52:34 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
Sååå, hade tre timmars föreläsning idag. Det händer inte så ofta, men egentligen för ofta ändå haha. Den var väldigt givande & jag fick ut sjukt mycket av den. Inte. Han pratade bara statistik i 3 timmar, helt ovärt egentligen? usch. Nåja, sen tog jag mig en shoppingrunda på systemet och inhandlade 3 liter vin och en polackvodka haha. USCH, men det var billigt så & det är ju inte som jag ska dricka den rent, som vissa andra haha...

förresten, bra låt här nedanför! Den har vart min favorit av deras låtar huuuuur länge som helst, dock har dom gjort om den lite men absolut inte till det sämre, den är still awesome :)


Tog mig friheten att fota ut från mitt fönster idag.

2010-02-02 @ 18:01:25 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0

 

så lite tråkiga bilder i brist på annat

& avslutar självklart med en egobild.
puss :)


RSS 2.0