Follow you home, you've got your headphones on and you're dancing

2009-03-31 @ 16:13:27 Filed in:
Kommentarer: 0
nyss hemkommen från skolan, funderar på att göra en tunnbrödrulle med sallad, skinka & paprika på. det låter ju trots allt ganska gott. eller om jag ska byta ut tunnbrödet mot ett gott grovt bröd. hm, har beslutsångest haha. ska fundera ett tag till på det medans jag skriver klart det här. Ikväll är det träning som gäller, dans närmare bestämt! ska nog lägga mig i solariet en stund innan eller efter det också. nä! nu ska jag göra någinting att äta, hungrar snart ihjäl. vad det blir har jag ännu inte bestämt, haha. vi får se!

nu äntligen har jag fixat om här på bloggen! dock saknas ju en header, men det kommer så småningom ska ni se.

2009-03-30 @ 23:12:23 Filed in:
Kommentarer: 0
nu ikväll har jag suttit & sökt en del utbildningar. jag känner verkligen ingen motivation alls till detta, men jag måste söka för mitt eget bästa. dvs, om jag inte får jobb så måste jag plugga i höst. jag vill inte vara den som sitter hemma ett helt år & inte gör ett piss, no offence till de som nu har det så. men jag själv skulle dö av tristess, dessutom skulle den luckan inte se bra ut i ett cv. nej, usch usch. jag vill egentligen inte ens jobba, inte i början av sommaren. jag vill ha lite ledigt & känna lugnet efter studenten & allt. lugnet efter stormen liksom. ja, vi får väl se hur det blir. ska sova nu hade jag tänkt, kommer förmodligen drömma om högskolor & universitet blandat i någon osammanhängande dröm. appropå drömmar så drömde jag om någon snygg kille haha, har ingen aning om vem han var, men jag såg hans ansikte & kommer dessutom ihåg på ett ungefär hur han såg ut. när jag drömmer om någon snygging har jag aldrig något minne av hur han såg ut, så detta var konstigt. sen var en massa stora vågor med i drömmen, & jag hatar, verkligen hatar, stora vågor & när det gungar.

armin van buuren - in and out of love

2009-03-28 @ 19:51:47 Filed in:
Kommentarer: 0
känner att jag åt en väldigt nyttig frukost idag, för att vara mig! den bestod av lingongrova med leverpastej på & ett stort glas mjölk till det! gott var det.
Men vad gjorde det när jag har proppat i mig massa godis idag, jag som skulle bli nyttig! självisciplin? nä.

Idag har jag städat & rensat upp på mitt rum, det behövdes verkligen! Sedan har jag köpt två lampor till mitt rum, en skrivbordslampa, då min var trasig och sen en knubbig rosa lampa som står bredvid tvn. det blev faktiskt riktigt bra.
jag var på mio möbler i barkarby också & där var även en sjukt snygg kille! ge mig liksom! synd att han försvann lite för fort bara..

longing for lullabies

2009-03-27 @ 23:18:09 Filed in:
Kommentarer: 0
otroligt skönt med helg måste jag säga! åt thaimat till middag, stekta nudlar med kyckling och grönsaker, riktigt mumsigt!
imorgon ska jag ta itu med layouten här tror jag, ska dessutom ta itu med mitt rum som för tillfället ser ut som ett bombnedslad. Nu är jag mest sugen på att sova, mina ögon orkar inte hålla sig öppna länge till...

jag måste nämna att jag är så otroligt glad för min brors skull. Han har precis bytt hockeyklubb från sunkiga bålsta till arlanda wings. Detta lag är ett av dem 5, 6 bästa 96lagen i Sverige, & min bror platsar där. Jag & mamma pratade med den andra målvaktens pappa i ishallen idag och han sade att han hade föreslagit för tränaren & ledaren i arlanda att dom skulle höra med min bror om han inte ville komma till arlanda och spela för dem istället, då min bror är väldigt duktig! (de behöver två målvakter) Det är då man blir en aning stolt som syster! Dock hann min bror före med att ringa till Arlanda och kolla om han kunde komma & provträna :)

oh, happy day

2009-03-26 @ 13:01:38 Filed in:
Kommentarer: 0
Ja, solen får mig på gott humör! Trots att det var 7 minus i morse så känns det som om våren ändå är på väg.
Jag kikade ut på altanen nyss & tittade på termometern & det var faktiskt hela 15 grader i solen! underbart.
Just nu sitter jag här med chokladmask i facet & skriver på min del av PA1201-rapporten, ska snart hoppa in i duschen för att sen ta mig ner till skolan & sätta ihop rapporten med Malins del. Var hemma från skolan idag eftersom jag vaknade med sprängande huvudvärk, tänkte sova ett litet tag till & ta mig till skolan senare. Men huvudvärken försvann inte, trots ipren, så idag har jag sjukanmält mig och sitter hemma. Klent, jag vet.
Ska ringa & höra med mamma om jag kan komma till henne efter skolan också, så kanske vi kan kika runt lite i kista centrum en stund innan vi åker hem.

Nu är det iaf dags att ta bort den här masken (som faktiskt inte luktade så gott som jag hade hoppats på!) & hoppa in i duschen.

Haha, juste, sitter och lyssnar på radio 107.5 och just nu spelas "waiting for a star to fall" eller hur den heter, man hör verkligen att Starpilots (från melodifestivalen) har tagit melodin i refrängen från denna låt! Fail.

hej och välkommen kära blogg, eller mig själv kanske!

2009-03-25 @ 17:32:17 Filed in:
Kommentarer: 1
det här ska då föreställa min nya blogg. vi får väl se om jag trivs här,
annars går jag nog tillbaka till devote.se istället. jag är inte hel färdig
med designen på bloggen, men det löser jag senare!

Hur som helst är jag sjukt sugen på att shoppa nya kläder
och framför allt nya skor. dessa kommer nog införskaffas
till min garderob snarast!

dessa ska jag införskaffa snarast

RSS 2.0