sen middag, men sånt är livet!

2009-06-30 @ 23:17:09 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 1
mm men det är inte varje dag man äter jordgubbar & mjölk till middag! :) inte för att jag är något större fan av jordgubbar, men ibland kan det vara gott ändå. jag köpte en liter jordgubbar idag efter lunch för att bjuda dom i min grupp på. men ingen verkade vilja ha jordgubbar, & som nyss nämnt tkr jag inte jordgubbar är jättegott. så haha, fick ta med mig hela litern hem! & nu har jag kollat klart på alla paris hilton my new bff också hahaha...dags att sova! alla har ju inte sovmorgon varje dag at the moment!

sådär ja!

2009-06-30 @ 19:57:25 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
då var jag klar för den här gången. jag är inte helt nöjd, lite saker måste finslipas som vanligt. men jag håller på och lär mig, eller något sådant haha. nej, jag är inte helt klar egentligen. för jag är inte nöjd, & den är inte så personlig heller. & headern saknas ju, som vanligt!

JAG BYGGER OM

2009-06-29 @ 22:46:56 Filed in:
Kommentarer: 1
blogg under uppbyggnad, men nu måste jag sova så godnatt med er!

space cowboy <3

2009-06-29 @ 22:14:54 Filed in: life as it is.
Kommentarer: 0
min nya crush är nick dresti, även kallad space cowboy! kan inte riktigt hjälpa att jag är smått förälskad i honom hehe. jag kom på idag att jag faktiskt har sett honom i det verkliga livet. ojojoj! javisst, han var lady gaga's dj när jag såg henne på Berns i december  förra året. jag minns mycket väl hur jag spanade in hennes dj men hade ingen aning om vem det var hihi, men nuuuuuu vet jag! åh, puss säger jag bara.

snabbvisit i bålsta, bra början på denna vecka!

2009-06-29 @ 18:07:33 Filed in:
Kommentarer: 1
ja, knepig början på denna vecka. Först glömde jag ställa klockan men som tur var vaknade jag 06.15 ändå, så vaknade bara 15 minuter för sent. när jag sen skulle sätta in linserna upptäckte jag att ena linsen var sönder - unbelievable. så ja cyklade ner till körskolan & berättade vad som hänt & sedan 07.30 satt jag på tåget hem till bålsta för att hämta mina andra linser. 09.30 satt jag på tåget tillbaka köping igen! (y) hade inte heller några lektioner idag så har bara suttit och pluggat. har dock legat ute en bra stund så nu har jag lyckats bränna mig på ryggen & axlarna. men det vare värt. kan ligga ute imorgon också, hihi. asbra! Dock inte i bikini haha

                                klicka för större bild :)

fick för mig att klippa raklugg idag...

2009-06-27 @ 22:01:35 Filed in:
Kommentarer: 1
....och så länge hade jag kvar den :) dock är ju luggen kortare nu och det är på sätt och vis skönt!


RIP Michael jackson, tidernas musikgeni

2009-06-27 @ 15:23:46 Filed in:
Kommentarer: 0
den store popikonen dog igår, 26 juni 2009. det är obegripligt och  näst intill overkligt. men verkligt är det & det är riktigt riktigt sorgligt. jag blir ledsen när jag tänker på hans liv. hela hans historia är ju tragisk. jag blir mest ledsen över att han har låtit operera sig så många gånger.  jag skulle vilja veta om han någon gång ångrar sina val att operera sig & faktiskt byta hudfärg. eller bytte han hudfärg frivilligt? har hört att han hade sjukdomen vitiligo, som visar bortfall av pigmentering i huden. man får alltså vita fläckar på huden eftersom pigmenten försvinner. hm ja, det är ju lite klurigt det där! innest inne hoppas jag verkligen att han inte bytte hudfärg för att han ville bli vit. men han förstörde sig ju verkligen, i slutändan såg han mest ut som en misslyckad docka. misslyckad var han jo dock inte däremot. 
Nåja, hur konstigt han än har betett sig under de senaste åren kan ingen ta ifrån honom att han faktiskt var och är en stor stjärna vars musik kommer vara evig.

Nej säga vad man vill om michael jackson men många spår har han lämnat efter sig och mångas liv har han präglat.  må kungen av musik vila i frid.



hej alla små söta rara läsare.

2009-06-24 @ 20:29:32 Filed in:
Kommentarer: 2
har haft 3 intensiva dagar nu va. gick upp 5 i måndags morse för att ta mig till köping då dagen börjar halv 8 & slutar 5. för att tillägga så gäller dessa tider varenda dag. igår slutade jag dock halv 8 på kvällen. så 12 timmar spenderade jag på teori, teori och.. ska se... teori! & vänta lite.. lite mer teori faktiskt! det går dock bra för mig. det enda som är segt är att gå upp 6 varenda morgon. jag är så sjukt trött på kvällarna haha. men man får ju faktiskt tänka att någonting positivt kommer ut av detta! värmen & tidiga mornar resulterar dock i lite huvudvärk då & då. det som stör mig är att det är grymt fint väder & jag kan inte utnyttja det. så när ajg kommer hem om två veckor kommer alla vara negros & jag kommer vara en vitlök, as usual. jag anar att solariet kommer utnyttjas en del när jag kommit hem. hehe! blö, känner inte att jag blir så långvarig här pga huvudvärken. nåjaaaaa, sova kanske? halv nio? tjaa... varför inte! s

ee ya guys, pöss

hejdå bålsta hej köping

2009-06-21 @ 23:18:21 Filed in:
Kommentarer: 0

midsommarfirande ute i sandhamn trots allt.

2009-06-18 @ 23:40:49 Filed in:
Kommentarer: 0
det tråkiga är att seglarhotellet är fullbokat, isåfall hade jag mer än gärna följt med. bortskämd som jag är kanske..men imorgon klockan 1031 går båten från stavsnäs ut till sandhamn. jag måste gå upp 0700 & det är liiiiiiiite jobbigt. jag har inte ens någon vidare lust att dra till sandhamn imorgon men alla andra är ju bortresta så har inte så mkt annat att göra!  nåja, kommer ju hem på lördag iaf! så midsommarfirandet börjar i sandhamn & avslutas på lidingö med bra människor kan man ju säga!


                                                           mina snygga sandaler jag köpte i förrgår!

I Taket lyser stjärnorna.

2009-06-17 @ 19:52:31 Filed in:
Kommentarer: 0
Igår var jag i huvudstaden med Malin i det sköna vädret! Vi åt lunch på tacobar, sjukt gott med en nacho deluxe. Vi beställde även in en diptallrik men det var bara en besvikelse haha. jag sprang runt i alla H&M-butiker jag kunde komma åt för att hitta ett par gladiatorsandaler. Men dom fanns inte någonstans! Dom guldiga fanns dock i överflöd i alla butiker men inte dom svarta nej. Mitt sista hopp var h&m i kista. såg dom ingenstans när jag gick in där men precis när jag tänkte gå ut därifrån hittade jag ett par, i min storlek! wohooo! så nu är jag superglad! köpte även en tunika/skjorta whatever, ett linne, en söt topp, ett par bikinitrosor (för 30kr haha) & ett par mjukisbyxor. Bik Bok hade även rea på skitsnygga jeans, 149 kr & har kostat 700. det är ju nice!

När vi kom hem hyrde vi film, nämligen I taket lyser stjärnorna.Jag vill bara påpeka att i boken sätter Jenna upp sin dikt (om du dör mamma, då tar jag livet av mig) i taket under en självlysande stjärna, som hon har ett par stycken av uppsatta. men i filmen gör hon det inte. ullis skickar även blommor & är på sjukhuset själv & pratar med jennas mamma osv. det kommer inte heller fram. dom har snålat med filmen tycker jag, riktigt tråkigt. den är mest ytlig & går inte speciellt djupt. boken är MYCKET bättre. Det är ju dock inte en överraskning, böckerna brukar alltid vara bättre än filmen. filmen var väl inte dålig, men inte jättebra heller som alla andra säger. En besvikelse helt klart!

så varför leker vi med varandras känslor?

2009-06-14 @ 22:47:47 Filed in:
Kommentarer: 0
du är inte värd det. leave me alone. håll mig hårt eller släpp mig helt. det är det enda jag begär. för övrigt är du helt dum i hela huvudet. vad är det du söker? bekräftelse? grattis, då har du förmodligen lyckats for now. men in the end är det du som står ensam. hejdå, ha ett bra liv. asshole.

spotifys reklamer gillas inte!

2009-06-14 @ 19:50:02 Filed in:
Kommentarer: 1
nej, dom är väldigt irriterande! värst är dom med folk som ringt in, usch! fast jag är för snål för att skaffa mig "premium", reklamerna är ju ändå bara en gång var 20 minut eller något sådant. om 10 minuter börjar bones & då är det även mat. jag är superhungrig! sen ska jag tjocka i mig lite chips, dom nya från olw! dom är grymt goda fast lite starka! heheh


skönaste samlaget

2009-06-14 @ 01:11:29 Filed in:
Kommentarer: 0
& jag har nog fortfarande inte riktigt fattat att jag inte ska tillbaks till skolan på måndag för fler lektioner! poletten kommer nog inte trilla ner förrän folk börjar i skolan igen, först då kommer jag nog inse att det är över. på riktigt. & jag vet att jag kommer sakna min klass, för min klass har vart suverän & vi har haft väldigt bra sammanhållning! jag tycker väldigt mycket om min klass :) eller ja, forna klass... jag kommer förmodligen sakna en del lärare också, tro det eller ej. haha.

nåja. gårdagen. SJUKT underbar. började först med champagne-frukost hemma hos alexandra, supermysigt! dock lite segt att sen komma till skolan vid 10 för att springa ut vid 2. & så vi var så glada för det såg ut att inte bli regn, det var till & med sol av & till. MEN. en kvart innan vi skulle springa ut kom regnet. & lite var det inte för det ö s t e ner! men stämningen & trycket i skolan de 5 minutrarna innan utspringet var helt makalöst. fy fan va nice det var! sen var det bara ut ut ut i regnet, sen in & byta om & sen springa ner till flaket! vårt flak var bäst, no doubt! - skönaste samlaget, självklart! trodde dock att flaket skulle gå sönder för det gungade BRA mycket & vi stod nästan som packade sillar, men inte gnällde vi för det. dessutom fick vi åka längre än alla andra hihi! & regnet sket man ju i totalt. man skulle blivit lika blöt även om det inte regnade haha. flaket var sjuuuuuuuuuuuuukt kul! mottagningen var riktigt bra den med, många kom! kul att victor, robban, fredde, lotta & robert kom, tack för det <3 fick jättefina presenter, bland andra en efterlängtad systemkamera med tillhörande objektiv + ett sigma makro 70-300 mm. thumbs up & mycket kärlek till det säger jag bara. sedan var det ju party på rilles som även det var riktigt roligt & jag dansade fötterna av mig, bokstavligt talat. hade jätteont i fötterna när jag kom hem haha. DJ:n var inte 100% däremot, men en del bra musik kom det ur högtalarna trots allt! lyckad student, indeed. & jag skulle vilja göra om det 1000 ggr om om det gick!

lite saker som skrevs under dagen

i mössan: "vi hade fått fina barn / ceder" - störst & i mitten i mössan haha<3
                    "carran, du är bäst  / markus"

lakan på flaket: "skönaste samlaget"


bilder kommer!
                   
för vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten, för vi har tagit stuuudeeenteeen, fyfan vad vi är bra! <3

lite trevligt att lyssna på!

2009-06-11 @ 11:10:01 Filed in:
Kommentarer: 0

nu är det bara EN enda dag kvar, imorgon smäller det!

2009-06-11 @ 11:00:18 Filed in:
Kommentarer: 0
lotta var så himla söt när hon kom hem från flaket igår haha. hon var ju inte där när vi kom, utan kom hem 1 & en halv timme senare! hon var dyyyyyyngsur, så vi trodde det hade regnat på dom. "nä, det är öl" hahah. hela hennes hår var dränkt i öl. MUMSIGT! hon var dock smart & hade ombyte med sig, funderar på att ha det jag med. speciellt eftersom det verkar bli regn. men det ska vara både regn & sol imorgon såatte.... vi kanske slipper regnet :D:D dock inte så troligt, men det visar sig :)
Idag ska jag ner till skolan för att lyssna på rektorns, som vanligt mindre intressanta, tal & sedan blir det avslutnignslunch för oss treor. halva skolan har ju redan gått på sommarlov nu, men jag hänger inte läpp! jag tar ju studenten imorgon det gör inte dom hiho! tjaaa... nu har jag skrivit ett jättenödvändigt inlägg igen, hihi. ska käka upp min mindre smarriga frukost nu. ciaoooooooo

chocolate-face-mask!

2009-06-10 @ 14:17:55 Filed in:
Kommentarer: 0
goddag kära vänner & mindre kära vänner! sitter här med en mysig choklad-ansiktsmask & ska snart hoppa in i duschen för att sen gör mig fin eftersom jag ska iväg på kalas! jo visst ser ni! Min kära vän Lotta tar studenten idag & jag ska på hennes mottagning lite senare! Kul kul! Hon hade visst inte heller någon större tur med vädret, det är ju mindre kul. Men jag tror hon är så full så hon inte tänker på det ändå, hehe! Och appropå väder så verkar det redan bli lite bättre på fredag! Så jag hoppas & hejar på att detta lågtryck försvinner tills dess. heja heja! Nu har jag suttit med ansiktsmasken i en kvart, så nu är det dags att hoppa in i duschen! Det luktar grymt mycket choklad. hejsvejs!

har ingen rubrik till detta inlägg.

2009-06-09 @ 22:42:40 Filed in:
Kommentarer: 0
jag & många andra håller stenkoll på väderprognosen kring fredag. Det ska ösregna på fredag & blåsa en härlig nordlig vind. Jag slår vad om att det kommer vara jättevarmt. Men skitsamma va? Vi tar ju för fasen studenten och vi ska åka det där jävla flaket om jag såg måste stå med regnponcho på mig! Vädret KAN ju dock ändra sig, det har ju hänt förr att alla dessa väderprognoser vart felaktiga! ja, jag lever på hoppet just nu.

bara 5 dagar kvar!

2009-06-07 @ 23:29:50 Filed in:
Kommentarer: 0
det är redan söndag, men inte hänger jag läpp för det inte! nu är det bara en vecka kvar tills studenten & imorgon & på onsdag är jag ledig. på tisdag ska vi bara städa ur skåpen & på torsdag har vi avslutningslunch! Balen i fredags var riktigt lyckad & det var jätteroligt! studenkommittén lyckades trots allt ;) hörde dock att denna var något bättre än förra årets treor! ja, där ser man...

haha fyfan vad man ser ut på alla balbilder

2009-06-06 @ 21:46:53 Filed in:
Kommentarer: 0
ser på allvar att det är dags att sluta med all cola, chirre&dirre, & ah, allt onyttigt & börja träna. för jag har lagt av med träningen för tillfället, har inte haft tid på senaste tiden dock. men USCH det är fan inte okemj, blir typ äcklad av mig själv haha. nicerssss.

är så jävla trött på alla jävla idioter!

2009-06-06 @ 11:00:13 Filed in:
Kommentarer: 0

blir arg & ledsen, blir sen arg & ledsen på mig själv för att jag låter mig bli arg & ledsen. förstår inte varför jag låter mig gå på det igen. dra åt helvete jävla svin. jag vill nog inte ha dig i mitt liv trots allt.


dagen med stort d nummer två

2009-06-04 @ 22:33:43 Filed in:
Kommentarer: 1
ja, imorgon är dagen med stort d nummer två här. det vill alltså säga balen. jag var & hämtade min klänning idag, den är faktiskt riktigt fin så jag tror att det kommer bli bra! har även bestämt mig för en balfrisyr jag ska ha nu, jag tror att även det kommer bli bra :) jag gör den ju själv haha. jag kan ju inte göra så speciellt mycket med mitt hår just nu då det är så pass kort. (ja, jag saknar det långa) skulle haft det långa blonda kvar så hade jag blivit en söt prinsessa imorgon, hihi. eller det långa röda, det hade ju seriöst inte vart helt fel till min vita klänning! hihi. jag tog kort på klänningen med mobilen, men mobilkameran är ju som alla vet inte den bästa så ja.. men ska lägga upp den tror jag så kan ni få se. dock kommer det förmodligen bättre bilder efter balen! juste! det ska förmodligen bli bra väder imorgon kväll, lagom till balen. hur fint är inte det då? det ska spricka upp runt lunch & mot kvällen ska det vara typ molnfritt. NICE

jag är rätt glad idag, hiho! eller ja, så här nu på kvällen har jag blivit glad & det är skönt. jag är bättre glad hahah... folk som gör mig ledsen, besviken, fundersam på ett negativt sätt, arg etc, kan egentligen bara dra åt helvete! :D
fast det är visst inte så lätt har jag märkt :(

här är min klänning i alla fall!


PEACE AND LOVE 2009

2009-06-04 @ 20:45:03 Filed in:
Kommentarer: 2
skulle vara så otrooooooooligt underbart kul att åka till i år igen. men kan jag? NEJ. det suger apaaaaaaaaa jag dör!!!
jag vill verkligen verkligen verkligen dit :( åhhhhhhhhh
förra årets p&l var så bäst! fy fasen vad kul jag hade! - en av de bästa tiderna i mitt liv!

update 22.23

så, varför vill jag så gärna dra till festivalen i år igen? jo:
1. träffa alla braiga människor som ska dit!
2. se fina artister
3. få uppleva festivalspiriten once again, för den är helt underbar!

mmm just precis!

dessa skulle jag vilja se på p&l 09:               
bring me the horizon                                         
august burns red                                               
smk                                                                       
håkan hellström
mötley crüe
keane
kleerup
hoffmaestro & chraa
lars winnerbäck
lykke li
promoe
the kooks
alice in videoland
parken
pete doherty
the sounds
timbuktu
blindside
kalle baah
sonic syndicate
sugarplum fairy
laleh
backyard babies

nu är det endast 2 dagar kvar till den efterlängtade (?) balen!

2009-06-03 @ 23:34:53 Filed in:
Kommentarer: 0
det går ju så himla fort nu! tiden bara rinner iväg, fort som satan!
imorgon ska jag hämta ut min klänning, det ska bli kul.
samtidigt vet jag inte om jag är riktigt nöjd med den.
den är ju egentligen inte riktigt som jag vill ha den, men what to do!
nu kan jag ju inte direkt ändra mig haha. ajaa det blir nog hur som helst en bra kväll!
för övrigt jag känner mig inte nöjd med någonting för tillfället...
jag strävar efter saker jag inte kan få känns det som. filosofen Sartre hävdade att
vi människor aldrig är nöjda med nuet utan hela tiden strävar efter det som inte finns.
det ligger ju uppenbarligen någonting i det, jag är ju helt klart ett levande bevis på't.
haha. well, tror det är dags att sova.

jag orkar inte...! srsly..


& oj vad jag har saknat kent märker jag nu.
sån otrolig tur att jag har hela förbannade jävla kent-boxen i min ägo.
det blir en natt med kent.

oh dear you look so lost

2009-06-02 @ 22:47:04 Filed in:
Kommentarer: 0
Dagens vill ha: batterier! så datormusen kan fungera ordentligt
Dagens humör: glad, fast fundersam
Dagens mående: bra
Dagens borde: läsa filosofi
Dagens frisyr: utsläppt (går inte att göra så mkt annat med min frisyr)
Dagens klädsel: jeanstights & ett vitt linne
Dagens planer: inga speciella
Dagens längtan: till sommaren
Dagens fundering:  "min vanliga tur?"
Dagens beroende: coca cola, as always
Dagens tråkigaste: vädret
Dagens tidning: dagens nyheter haha
Dagens låt: Augustana - Boston

för övrigt tänkte jag lägga in den fina låten här, men dom har visst tagit bort den funktionen på just den videon.. synd!

jag gillar verkligen inte mig själv just nu! haha...vad är det med mig?


med 90:ornas vanliga tur..

2009-06-01 @ 23:30:49 Filed in:
Kommentarer: 0
.. så ska det regna på fredag. vad händer på fredag? jo, det är bal. & en del tar studenten. inte helt okej. men vi får hoppas att gud ändrar sig & ger oss åtminståne halvklart! mulet kan väl fungera det med, men inget regn!

RSS 2.0